Multi Platform Resident Evil 8: Village

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
May 2021
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Blinking_warning.gif

صحبت در مورد هرگونه لیک داستانی در این تاپیک ممنوع میباشد در صورت رعایت نکردن برخورد میشه

146766

سازنده: Capcom
ناشر: Capcom
سبک: First-Person Survival Horror
پلتفورم ها: PS5, PS4, XSX, XBOXONE, PC
تاریخ انتشار: 7 می 2021 (17 اردیبهشت 1400)

اطلاعاتی که تا بحال منتشر شده:

• وقایع بازی چندین سال بعد از RE7 رخ میدهد.
  • ایتن و میا وینترز بعد پشت سر گذاشتن حوادث هولناک RE7 و نجات یافتن از عمارت بیکرها، به ارامی و خوشحالی در گوشه ای به زندگی خود ادامه میدهند.
  • در این حین کریس ردفیلد چهره نام اشنای سری با حاظر شدن در محل زندگی وینترزها و انجام عملی غیرمنتظره دوباره مسیر زندگی ایتن را تغییر و او را در معرض زنجیره ای از حوادث قرار میدهد.
  • ایتن به دنبال یافتن پاسخی برای علت این حادثه و عمل کریس، سر از دهکده ای اسرار امیز در میاورد.
  • ایتن باید در محیط سرد و تاریک و پوشیده از برف دهکده با موجودات ناشناخته ای روبرو شود.
  • بازی بر خلاف RE7 تمرکز بیشتری روی مبارزه و جست و جو در محیط دارد.
  • بازی فاقد هرگونه لودینگی خواهد بود.
  • سیستم اینوتوری بازی مشابه RE4 (تتریس) خواهد بود.
نحوه اجرای بازی بر روی پلتفرم های مختلف:

RE Village.jpg

تصاویر:

ویدئوها:

Last edited by a moderator:
همچین چیزی نشده :D اگه مثل نسخه های قبلی باشه اخرش باید پشت سرمون رو ببینیم واسه همین قیافش رو میبینیم. اینی که هنوز قیافش رو نشون نمیدن رو احتمال میدم میخوان ملت رو واسه DLC داستانی سورپرایز کنن خلاصه Face Reveal رو نگه داشتن واسه خود Rose بعد اون مود سوم شخص انلاک میشه
شاید هم مثل RE4 کلاسیک نشه دوربین رو دور کاراکتر بچرخونی و فقط کاراکتر همیشه پشتش به دوربین باشه

• Like
Reactions: K I 1 1 E R
همچین چیزی نشده :D اگه مثل نسخه های قبلی باشه اخرش باید پشت سرمون رو ببینیم واسه همین قیافش رو میبینیم. اینی که هنوز قیافش رو نشون نمیدن رو احتمال میدم میخوان ملت رو واسه DLC داستانی سورپرایز کنن خلاصه Face Reveal رو نگه داشتن واسه خود Rose بعد اون مود سوم شخص انلاک میشه

آره درسته. اما در مورد کات سین ها الان بیشتر دقت کردم اگر بخوان واقعا چهره ایتن رو نشون بدن، باید دوباره تمام کات سین ها رو با زاویه جدید فیلم برداری کنند و برای ایتن هم انیمیشن های صورت و موشن کپچر رو انجام بدن، که بنظرم بعیده کپکام این همه زحمت به خودش بده، در نتیجه کات سین احتمالا هنوز اول شخص یا همیشه پشت به کرکتر هست. اما اگر واقعا اینکارو کرده باشند بازی یجورایی از این رو به اون رو و کلا یه تجربه متفاوت میشه. فقط تصور کن کات سین پایانی با facial animation درست برای ایتن و زاویه مناسب چه تاثیری میتونه روی مخاطب بزاره :دی.

از DLC هم حقیقتا خیلی خوشم نیومد، زیادی سایلنت هیل میزنه. کاش همون DLC ادا که مدت ها شایعه‌اش بود رو کار میکردن.

ایدا؟ تا اونجایی که میدونم شایعه ای در مورد DLC ایش نبود و صرفا یه ایده کنسل شده بود که هیچوقت از مرحله کانسپت فراتر نرفته بود. این بیشتر خواسته فن ها بود که از کپکام میخواستند تا اون ایده رو در قالب DLC زنده کنه.

ایدا؟ تا اونجایی که میدونم شایعه ای در مورد DLC ایش نبود و صرفا یه ایده کنسل شده بود که هیچوقت از مرحله کانسپت فراتر نرفته بود. این بیشتر خواسته فن ها بود که از کپکام میخواستند تا اون ایده رو در قالب DLC زنده کنه.
میدونم. منظورم این بود که کاش به جای Rose روی اون ایده کار میکردن.

میدونم. منظورم این بود که کاش به جای Rose روی اون ایده کار میکردن.

اره از کانسپت ارت هم معلوم بود چیز جالبی هست. مخصوصا لباس ایدا خیلی جالب و خاص بود. اما مشکلی داشت که داشت اون ایده برای بازی اصلی و در جریان اتفاقات اصلی بازی بود و اگر بخواستند ایدا رو برای DLC انتخاب کنند طبیعتا باید یه ایده و نقش جدید براش انتخاب میکردند، که بنظرم کار مشکلی بود. الان فکر کنم ایده خوبی رو انتخاب کردند.

این dlc و ویژگی جدید که معرفی شده عملن در حد لانچ دوباره بازی، هایپ رو بالا می‌بره، بنظر که خیلی خوب شده

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
دقیقا انگار بازی دوباره عرضه میشه. من که مشکل اصلیم با این نسخه های جدید اول شخص بودنشون هست برای همین ۷ رو نرفتم ولی الان شدیدا منتظر این دی ال سی هستم تا نسخه ۸ رو شروع کنم. امیدوارم نسخه های بعدی همه شون سوم شخص داشته باشن

دقیقا انگار بازی دوباره عرضه میشه. من که مشکل اصلیم با این نسخه های جدید اول شخص بودنشون هست برای همین ۷ رو نرفتم ولی الان شدیدا منتظر این دی ال سی هستم تا نسخه ۸ رو شروع کنم. امیدوارم نسخه های بعدی همه شون سوم شخص داشته باشن
نسخه ۸ دقیقا میشه ا‌دامه ۷ شما که بازی نکردی از نظر داستان شاید کمی به مشکل بخوری. پیشنهاد میکنم ۷ رو بازی کنی به نظرم بهترین اتفاقی هست واسه سری RE افتاده و بازی فوق العاده ای هست

دوستان این مقاله تو پورتال رزیدنت اویل، وبسایت کپکام منتشر شده و به خاطر اینکه داستان رزیدنت اویل ۹ در مورد BSAA هست، گفتم ترجمه اش کنم؛ مخصوصا با اون پایان شوکه کننده اویل ۸​

گروه BSAA و جوخه Hound Wolf: استشمام کردن حقیقت

1.jpg

آیا از جزییات نسخه "Resident Evil Village Gold Edition" را که اخیراً معرفی شده است خبر دارید؟!

این نسخه از بازی شامل حالت سوم شخص جدید، حالت اضافی با عناصر اضافی برای بخش The Mercenaries، و حالت داستانی جدید به نام "سایه های رز" است که انتظار زیادی از آن داریم!

داستان بازی Resident Evil Village در مورد قهرمان بازی قبلی یعنی ایتان وینترز را در تلاش برای نجات دخترش دنبال می‌کند، اما چه کسی باید برای این نبرد هیجان انگیز وارد شود؟ کریس یا جوخه Hound Wolf!

اما تیم Hound Wolf چه کسانی هستند؟ بازی آن را همانند یک رمز و راز نگه می دارد! در اصل، این جوخه یک گروه منتخب از سربازان نخبه از BSAA به رهبری کریس ردفیلد است. این بدان معناست که برای آشنایی با تیم Hound Wolf، باید در مورد BSAA بیشتر بدانید!

2.jpg

BSAA یک اتحاد ارزیابی امنیت بیوتروریسم است، سازمانی که برای مقابله با افزایش حملات بیوتروریستی در سراسر جهان پس از حادثه بدنام شهر راکون تشکیل شد.

در روزهای اولیه، BSAA با کمیسیون فدرال بیوتروریسم (FBC)، یک سازمان ضد بیوتروریسم دولت ایالات متحده، همکاری و حمایت کرد.

با این حال، پس از حادثه ملکه زنوبیا، BSAA اداره FBC را در اختیار گرفت و هم حوزه قضایی و هم بسیاری از اعضای آن را به دست آورد.

در آن زمان، BSAA یک سازمان غیردولتی تحت رهبری غیرنظامیان بود، اما با توجه به تعداد روزافزون تهدیدات بیو تروریسم، این گروه در نهایت از بسیاری از کشورهای سازمان ملل اجازه عبور آزادانه از مرزها و پایان دادن به کشتار را دریافت کرد.

دفتر مرکزی BSAA در اروپا و دارای شعبه هایی در سراسر جهان است. هر جا که یک تهدید بیوتروریستی ظاهر شود، BSAA آماده پاسخگویی است.

3.jpg

بدون ترس از قرار دادن خود از هرگونه آسیب، BSAA یک گروه شجاع است که به شغل خود و حفظ امنیت جهان اختصاص یافته است. با این حال، آنها از شرکت های داروسازی کمک مالی دریافت می کنند و آنها را مستعد نفوذ سیاسی می کند.

اولین اعضای گروه «Original Eleven» نام دارند که دو نفر از آنها کریس ردفیلد و جیل ولنتاین هستند. بیایید نگاهی دقیق تر به برخی از اعضای گروه بیندازیم.

ابتدا به خود کریس ردفیلد، نگاه می کنیم! کریس اساساً پیشرو این فرانچایز است که به عنوان عضوی از S.T.A.R.S خدمت کرده.

او برادر یکی دیگر از شخصیت های محبوب سری، کلیر ردفیلد نیز هست و پس از دیدن او که در هر نسخه از مجموعه با ترس جدید و تازه ای را پشت سرمیگذارد، مشخص می شود که حس عدالت خواهی قوی دارد و اعتماد متقابلی بین او و هم تیمی هایش در ماموریت ها وجود دارد.

متأسفانه و به نظر می رسد کسانی که زیر نظر کریس کار می کنند همیشه باید از یک جهنم گذر کنند، اما من مطمئن هستم که کسانی که این کار را انجام می دهند از حضور کریس در اطرافشان خوشحال هستند و سختی را تنها بخشی از کار می دانند.

4.jpg

هر جا که اسمی از کریس به زبان بیایید، حتما باید اشاره ای نیز به همکار قدیمی اش یعنی جیل ولنتاین بکنیم!

مانند کریس، جیل یکی از اعضای S.T.A.R.S بود؛ تنها زن در این تیم نیرو آلفا (داستان رزیدنت اویل یک) بود. او در تعدادی از بازی های Resident Evil ظاهر شده است که هر کدام نشان می دهد که او چقدر بزن بهادر و خفن است.

ما استعداد او در موسیقی در نواختن آهنگی بوسیله پیانو در اولین Resident Evil و قدرت مبارزه او در برابر یک موجود سرسخت و انتقامجو در عنوان Resident Evil 3: Nemesis دیده بودیم؛ با این حال، ما شاهد شستشوی مغزی این شخصیت محبوب در Resident Evil 5 نیز بودیم!

6.jpg

جیل توانست به عنوان یکی از اعضای BSAA در Resident Evil: Revelations بدرخشد. واقعه ملکه زنوبیا و انحلال FBC که در بالا ذکر شد در قلب داستان بازی قرار دارد. در ملکه زنوبیا چه اتفاقی افتاد؟ چه اتفاقی برای FBC افتاد؟ چه اتفاقی برای جیل افتاد؟ اگر Resident Evil: Revelations را بازی کنید، می توانید همه اینها را متوجه شوید!

5.jpg
بعدی، نماینده BSAA، کلایو آر. اوبرایان است.

او در عناوین زیادی ظاهر نشده است، اما بدون او، BSAA آن چیزی که امروز است نمی شد. تقریباً مانند جیل، ما کلایو را در بازی Resident Evil: Revelations می بینیم. او تیزبین و با درایت است و بسیار مورد اعتماد اعضای تیم است
10.jpg

گیمرهای تیز بین در بازی Resident Evil 7 Biohazard همچنین به یاد خواهند داشت که کلایو یک نویسنده ماهر است و کتاب خاصی را که در اقامتگاه Baker نوشته شده است!

در نهایت بیایید نگاهی به ربکا چمبرز بیندازیم! ربکا با کریس و جیل به عنوان عضوی از S.T.A.R.S خدمت کردند و به تیم خدمات شایسته ای را ارائه کرده است!

11.jpg

حتی وسکر هم به توانایی و قابلیت های فوق العاده او اعتراف می کند! اگرچه او در اولین رزیدنت اویل ظاهر می‌شود، اما تا قبل از Resident Evil 0 بازیکنان نمیتوانند کنترل او را بر دست بگیرند!

ربکا را می‌توان در انیمیشن CG «رزیدنت اویل: وندتا» و رسانه‌های دیگر نیز دید و همچنین عکسی از این شخصیت را نیز در رزیدنت اویل ۲ موجود است!

بنابراین اکنون که به برخی از اعضای BSAA پرداختیم، وقت آن است که در مورد تیم Hound Wolf از Resident Evil Village صحبت کنیم.

هر یک از اعضا در مهارت خاصی تخصص دارند و به کریس در ماموریت های خود کمک ارزشمندی می کنند. ماموران بسیار آموزش دیده هیچ مشکلی برای کنترل عوامل میراندا و ایتان ندارند. رابطه آنها با کریس فراتر از رابطه معمولی فرمانده- زیردستان است که می توانید خودتان در بازی آن را ببینید! دنبال چه هستند؟! ارتباط آنها با کریس و BSAA به چه معناست؟!

فقط من دوس دارم صورت ایتن رو نشون ندن یا بازم کسی هست؟8->
اینکه سوم شخص رو میارن دوس دارم هر چند اصلا مشکلی با اول شخص بودن بازی نداشتم ولی کاش صورت ایتن رو نشون ندن یا نمی‌دونم یه اپشنی بزارن دوربین نچرخه مثلا. علاوه بر اینکه همیشه برای کرکتر های این مدلی همه پلیرا یه چیزی تو ذهن خودشون دارن که بیان نشون بدن اون تصوره خراب میشه، من کلا مخالف این قضایا هستم وقتی نشون ندادن از اول همون بهتره که نشون ندن و این رمز آلود بودنش حفظ بشه خفن تره به نظرم.

سلام دوتاسوال
1- نسخه کرک شده بازی اوکیه؟ باگ ماگ نداره؟
2- تو نسخه اورجینال بخش آنلاین نداره؟
بازی روز اول اشتراکی گرفتم . بدون هیچ مشکلی با بالاترین کیفیت نرم اجرا شد . اما نمی دونم بعد از اون آپدیتی چیزی دادند یا نه . چون گاهی آپدیت وضعیت بد می کنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or