Multi Platform Resident Evil 8: Village

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
May 2021
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Blinking_warning.gif

صحبت در مورد هرگونه لیک داستانی در این تاپیک ممنوع میباشد در صورت رعایت نکردن برخورد میشه

146766

سازنده: Capcom
ناشر: Capcom
سبک: First-Person Survival Horror
پلتفورم ها: PS5, PS4, XSX, XBOXONE, PC
تاریخ انتشار: 7 می 2021 (17 اردیبهشت 1400)

اطلاعاتی که تا بحال منتشر شده:

• وقایع بازی چندین سال بعد از RE7 رخ میدهد.
  • ایتن و میا وینترز بعد پشت سر گذاشتن حوادث هولناک RE7 و نجات یافتن از عمارت بیکرها، به ارامی و خوشحالی در گوشه ای به زندگی خود ادامه میدهند.
  • در این حین کریس ردفیلد چهره نام اشنای سری با حاظر شدن در محل زندگی وینترزها و انجام عملی غیرمنتظره دوباره مسیر زندگی ایتن را تغییر و او را در معرض زنجیره ای از حوادث قرار میدهد.
  • ایتن به دنبال یافتن پاسخی برای علت این حادثه و عمل کریس، سر از دهکده ای اسرار امیز در میاورد.
  • ایتن باید در محیط سرد و تاریک و پوشیده از برف دهکده با موجودات ناشناخته ای روبرو شود.
  • بازی بر خلاف RE7 تمرکز بیشتری روی مبارزه و جست و جو در محیط دارد.
  • بازی فاقد هرگونه لودینگی خواهد بود.
  • سیستم اینوتوری بازی مشابه RE4 (تتریس) خواهد بود.
نحوه اجرای بازی بر روی پلتفرم های مختلف:

RE Village.jpg

تصاویر:

ویدئوها:

Last edited by a moderator:
خب منم بازی رو تموم کردم . خیلی خوب بود مخصوصا اتمسفر قشنگ بازی و اینکه تو شب جریان نداشت . از بازی های ترسناک جامپ اسکریه چیپ که فقط بلدن همه جارو تاریک کنن که چراغ قوه بندازی متنفرم . اویل 4 و 5 هم خیلی دوست دارم برا همین .
گرافیک بازی بی نظیر بود . به نظرم داستانش رو خیلی خوب نوشته بودن ولی بد کارگردانی شده بود آخرهاش و آب بسته بودن بهش انگار . میتونستن مثل بایوشاک با نوار پخش کردن یکم بیشتر از میرندا و کرکترهای بد بگن و بهشون پر و بال بدن .

خیلی فرق داره به نظرت ؟
ارزششو داره پاکش کنم از نو نسخه ps5 رو بازی کنم؟
من یه بار نسخه ps4 بازی رو پلات کردم
بعد پاک کردم و نسخه ps5 بازی رو ریختم و پلات کردم دوباره
رو ps5 گرافیک خیلی بهتره، فریم عالی تره، و دوال سنس هم که عالی ترش کردع، حجم بازی زیر 30 گیگه حتما نسخه ps5 رو دان کن و بازی کن، درضمن کلا لودینگ هم نداره ps5

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

خب منم بازی رو تموم کردم . خیلی خوب بود مخصوصا اتمسفر قشنگ بازی و اینکه تو شب جریان نداشت . از بازی های ترسناک جامپ اسکریه چیپ که فقط بلدن همه جارو تاریک کنن که چراغ قوه بندازی متنفرم . اویل 4 و 5 هم خیلی دوست دارم برا همین .
گرافیک بازی بی نظیر بود . به نظرم داستانش رو خیلی خوب نوشته بودن ولی بد کارگردانی شده بود آخرهاش و آب بسته بودن بهش انگار . میتونستن مثل بایوشاک با نوار پخش کردن یکم بیشتر از میرندا و کرکترهای بد بگن و بهشون پر و بال بدن .
به نظرم شخصیت مادر میرندا از طریق دیالوگ‌ها و دست نوشته‌ها و تصاویر به خوبی شرح داده شده بود

• Like
Reactions: Scαrface
به نظرم شخصیت مادر میرندا از طریق دیالوگ‌ها و دست نوشته‌ها و تصاویر به خوبی شرح داده شده بود
آره ولی کم بود یعنی خیلی میشد قشنگ تر و پر جزییات تر در بیارن . البته چون از نظر من بازی شبیه بایوشاک 1 بود و به صورت خطی باید میرفتیم سراغ شخصیت بدها و چون همه چیش تکمیل بود خیلی باحال میشد با نوار کاست توضیحات بیشتری میشنیدیم . یک جای بازی البته یک کاست از هایزنبرگ پخش شد که همون حس و حال رو داشت .

Capture.PNG

از دوستان بزرگوار کسی میدونه چطور این مشکل حل میشه ؟

هرکاری بگید انجام دادم. نسخه Empress هست دایرکت‌ایکس و ویژوال سی ها نسخه آخر رو نصب کردم، DLL های Miss شده هم هست روی ویندوز یازده این مشکل رو داشتم الان روی 10 هم دارمش. کلا یوتیوب رو زیر رو کردم.

همین مشکل روی رزیدنت اویل HD Remaster با نصب ویژوال و دایرکت ایکس و یا پاک کردن منوال و نصب دوباره حل میشد. اما این لعنتی هیچ جوره بالا نمیاد

IMG_20220515_142727_482.jpg
#شایعه

⭕️ اطلاعاتی از DLC عنوان Resident Evil Village لیک شد

♦️از نطر داستانی در مورد رویدادهایی که مدت ها پیش اتفاق افتاده‌اند تمرکز میکند و DLC دوم بر بخش های اکشن بازی با نام رمز Werewolf تمرکز خواهد کرد

▪️یک نسخه Complete Edition وجود خواهد داشت که شامل تمام DLCها و پشتیبانی از VR خواهد بود ، آیکون آن هم Ethan هستش که رز را در تاریکی نگه داشته (البته صورتش پنهان شده)

♦️همچنین Title Screen تغییر میکنه، به جای مترسک در مزرعه ، یک دریاچه وسیع ( جلویش علف های زیادی است) و کوه های برفی در دوردست در طرف دیگر نشان داده می‌شود

🔻همچنین یک یوتوبر آلمانی ، تصویری از این Title Screen را منتشر کرده و صحبت های لیکر را تایید کرده

#Rumour
🔱@Gaming_Yard🔱

View attachment 254939
#شایعه

⭕️ اطلاعاتی از DLC عنوان Resident Evil Village لیک شد

♦️از نطر داستانی در مورد رویدادهایی که مدت ها پیش اتفاق افتاده‌اند تمرکز میکند و DLC دوم بر بخش های اکشن بازی با نام رمز Werewolf تمرکز خواهد کرد

▪️یک نسخه Complete Edition وجود خواهد داشت که شامل تمام DLCها و پشتیبانی از VR خواهد بود ، آیکون آن هم Ethan هستش که رز را در تاریکی نگه داشته (البته صورتش پنهان شده)

♦️همچنین Title Screen تغییر میکنه، به جای مترسک در مزرعه ، یک دریاچه وسیع ( جلویش علف های زیادی است) و کوه های برفی در دوردست در طرف دیگر نشان داده می‌شود

🔻همچنین یک یوتوبر آلمانی ، تصویری از این Title Screen را منتشر کرده و صحبت های لیکر را تایید کرده

#Rumour
🔱@Gaming_Yard🔱

ظاهرا داسک لیک رو تکذیب کرده و گفته چرنده.

IMG_۲۰۲۲۰۵۱۵_۱۹۵۲۱۵.jpg

اون Title Screen هم از یکی از ویدیوهای Developer Dairy بازی برداشته شده.

۲۰۲۲۰۵۱۵_۱۹۴۵۰۵.jpg

با این وجود شخصا خیلی دوست دارم DLC در مورد کریس و تیمش یعنی Hound Wolf باشه. چون بنظرم پتانسیل داستانی خیلی خوبی دارند. حیف که توی بازی اصلی زیاد بهشون پرداخته نشد.

با این وجود شخصا خیلی دوست دارم DLC در مورد کریس و تیمش یعنی Hound Wolf باشه. چون بنظرم پتانسیل داستانی خیلی خوبی دارند. حیف که توی بازی اصلی زیاد بهشون پرداخته نشد.
من دوست دارم DLC در مورد Mother Miranda و Spencer باشه. با اینکه Chris رو خیلی دوست دارم ولی به اندازه کافی ازش میدونیم دیگه. البته به غیر از این اتفاقات جدید. ولی هر چی بیشتر از Spencer بدونیم بازم کمه :D یهو دیدی از Wesker هم یه حرفی به میون اومد :D

من دوست دارم DLC در مورد Mother Miranda و Spencer باشه. با اینکه Chris رو خیلی دوست دارم ولی به اندازه کافی ازش میدونیم دیگه. البته به غیر از این اتفاقات جدید. ولی هر چی بیشتر از Spencer بدونیم بازم کمه :D یهو دیدی از Wesker هم یه حرفی به میون اومد :D
آره ایده اسپنسر و مادر میراندا با توجه به چیزهایی که توی بازی خوندیم برای DLC خوبه. اما فکر کنم این موضوع بیشتر برای فن های قدیمی سری و‌ کسایی که واقعا به داستان و lore علاقه‌مند هستند جالب باشه تا فن های جدید، چون بعید می‌دونم خیلی ها اصلا اون فایل مربوطه رو خونده باشند.

در مورد وسکر هم قبلا توی بازی Umbrella Corps یجورایی بصورت غیر مستقیم بازگشتش رو تایید کردند. اما فعلا مشخص نیست کپکام چه موقع و چجوری میخواد اون موضوع رو ادامه بده.

فرستاده شده از POCO X3 Pro من با Tapatalk

ترکیب خیلی جالبی میشه با VR اما به شخصه دوس دارم بدونم به طور خاص House Beneviento چطور میخواد بشه :D تو حالت عادی هم پر از استرس بود دیگه چه برسه به VR
همون قسمتی که نی نی دنبالت میفته با Vrقوق سنگین میشه 😂

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or