Multi Platform Resident Evil 8: Village

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
May 2021
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Blinking_warning.gif

صحبت در مورد هرگونه لیک داستانی در این تاپیک ممنوع میباشد در صورت رعایت نکردن برخورد میشه

146766

سازنده: Capcom
ناشر: Capcom
سبک: First-Person Survival Horror
پلتفورم ها: PS5, PS4, XSX, XBOXONE, PC
تاریخ انتشار: 7 می 2021 (17 اردیبهشت 1400)

اطلاعاتی که تا بحال منتشر شده:

• وقایع بازی چندین سال بعد از RE7 رخ میدهد.
  • ایتن و میا وینترز بعد پشت سر گذاشتن حوادث هولناک RE7 و نجات یافتن از عمارت بیکرها، به ارامی و خوشحالی در گوشه ای به زندگی خود ادامه میدهند.
  • در این حین کریس ردفیلد چهره نام اشنای سری با حاظر شدن در محل زندگی وینترزها و انجام عملی غیرمنتظره دوباره مسیر زندگی ایتن را تغییر و او را در معرض زنجیره ای از حوادث قرار میدهد.
  • ایتن به دنبال یافتن پاسخی برای علت این حادثه و عمل کریس، سر از دهکده ای اسرار امیز در میاورد.
  • ایتن باید در محیط سرد و تاریک و پوشیده از برف دهکده با موجودات ناشناخته ای روبرو شود.
  • بازی بر خلاف RE7 تمرکز بیشتری روی مبارزه و جست و جو در محیط دارد.
  • بازی فاقد هرگونه لودینگی خواهد بود.
  • سیستم اینوتوری بازی مشابه RE4 (تتریس) خواهد بود.
نحوه اجرای بازی بر روی پلتفرم های مختلف:

RE Village.jpg

تصاویر:

ویدئوها:

Last edited by a moderator:
منم دیشب بازی رو تموم کردم واقعا بی نظیر بود 10 ساعت طول کشید یه دقیقه نبود که خسته کننده باشه سرتاسر اکشن و ترس خوشبختانه پایان بازی کاملا باز هست که میتونن خیلی مانور بدن و ادامه بدن.
حالا نمیدونم هنوز لازمه اسپویلر ولی میزارم محض احتیاط:
با اینکه خیلیا جاها خوندم قسمتی که با کریس بازی میکنی جالب نیست، به نظر من فوق العاده بود یعنی وقتی رفت رو کریس کم مونده بود از هیجان داد بزنم :)) خیلی لذت بخش بود این لایکن هایی که کل بازی رو اعصابت بودن رو ببندی به تیر، و ازون بهتر تفاوت یه شهروند عادی مثل ایتن رو با یه سرباز با تجربه مثل کریس رو نشون دادن و اینکه یه تیم کاربلد 6 نفره چجوری یه ارتش لایکن که نظم ندارن رو میزنه راحت واقعا بی نظیر بود یه جورایی بعد از اینکه ایتن اونجوری جلو میراندا مرد حس انتقام رو به من داد که گیم اومد یه کرکتر OP مثله کریس داد و گفت بفرما لذت ببر، و مورد دوم زیاد میبینم میگن دیالوگ های ایتن خیلی نچسب هست و کلا خیلی ادم جالبی نیست ولی به نظر من همین دیالوگ های مسخرش باعث خاص بودنش میشه لعنتی یه چیز هایی میگه ادم وسط ترس و اکشن خندش میگیره :D به نظرم کرکتر کیوت و خوبی بود، اخر بازی هم که نشون دادن یه پدر چجوری برای دخترش میجنگه ستودنی بود کار و اخر بازی واقعا از فداکاریش تحت تاثیر قرار گرفتم.
در کل تنها چیزی که به نظرم اگه بود بهتر بود این بود که میشد به ترتیبی که دوس داری بری سراغ لرد ها، من دوس نداشتم اول برم کستل اگه این انتخاب بود بازی 100 درصد بی نقص میشد.
در آخر اینکه واقعا برای سری RE خوشحالم و به عنوان کسی که 4-5 سال اخیر با سری اشنا شدم واقعا سری بی نظیری هست، با ریمیک ها تونستن کسایی که مثل من کلاسیک هارو نزده بودن رو درگیر کنن و با تغییراتی که داخل 7 دادن سری رو تازه کردن و نذاشتن تکراری بشه، کپکام دقیقا میدونه داره چیکار میکنه و روی بهترین مسیر هستن، امیدوارم این استریک موفقیتشون ادامه دار باشه.

با کلی تاخیر بالاخره منم تونستم بازی کنم و تمومش کردم. نظرم نسبت به بازی در مجموع خیلی مثبت هست اگرچه ایراداتی هم داره.

نسبت به نسخه هفتم واقعا در اکثر زمینه ها پیشرفت اساسی داشته و به همین دلیل واقعا باید به کپکام تبریک گفت.

منم دیشب بازی رو تموم کردم واقعا بی نظیر بود 10 ساعت طول کشید یه دقیقه نبود که خسته کننده باشه سرتاسر اکشن و ترس خوشبختانه پایان بازی کاملا باز هست که میتونن خیلی مانور بدن و ادامه بدن.
حالا نمیدونم هنوز لازمه اسپویلر ولی میزارم محض احتیاط:
با اینکه خیلیا جاها خوندم قسمتی که با کریس بازی میکنی جالب نیست، به نظر من فوق العاده بود یعنی وقتی رفت رو کریس کم مونده بود از هیجان داد بزنم :)) خیلی لذت بخش بود این لایکن هایی که کل بازی رو اعصابت بودن رو ببندی به تیر، و ازون بهتر تفاوت یه شهروند عادی مثل ایتن رو با یه سرباز با تجربه مثل کریس رو نشون دادن و اینکه یه تیم کاربلد 6 نفره چجوری یه ارتش لایکن که نظم ندارن رو میزنه راحت واقعا بی نظیر بود یه جورایی بعد از اینکه ایتن اونجوری جلو میراندا مرد حس انتقام رو به من داد که گیم اومد یه کرکتر OP مثله کریس داد و گفت بفرما لذت ببر، و مورد دوم زیاد میبینم میگن دیالوگ های ایتن خیلی نچسب هست و کلا خیلی ادم جالبی نیست ولی به نظر من همین دیالوگ های مسخرش باعث خاص بودنش میشه لعنتی یه چیز هایی میگه ادم وسط ترس و اکشن خندش میگیره :D به نظرم کرکتر کیوت و خوبی بود، اخر بازی هم که نشون دادن یه پدر چجوری برای دخترش میجنگه ستودنی بود کار و اخر بازی واقعا از فداکاریش تحت تاثیر قرار گرفتم.
در کل تنها چیزی که به نظرم اگه بود بهتر بود این بود که میشد به ترتیبی که دوس داری بری سراغ لرد ها، من دوس نداشتم اول برم کستل اگه این انتخاب بود بازی 100 درصد بی نقص میشد.
در آخر اینکه واقعا برای سری RE خوشحالم و به عنوان کسی که 4-5 سال اخیر با سری اشنا شدم واقعا سری بی نظیری هست، با ریمیک ها تونستن کسایی که مثل من کلاسیک هارو نزده بودن رو درگیر کنن و با تغییراتی که داخل 7 دادن سری رو تازه کردن و نذاشتن تکراری بشه، کپکام دقیقا میدونه داره چیکار میکنه و روی بهترین مسیر هستن، امیدوارم این استریک موفقیتشون ادامه دار باشه.
این سری حالا حالا ها جا داره و از پا نمیوفته ، از طرفی میتونه چندین قسمت دیگه از این سری رو ریمیک کنه ، اویل ۴ ، کد ورونیکا و اویل ۱ اینا میتونن ریمیک بشن ، از طرفی هم میتونه قسمت ۹ ام و قست سوم رولوشن رو بسازه .

بین رزیدنت 2 و 3 موندم کدومو برم ؟
و میخوام پلات کنم
من هر دوش رو تموم و پلات کردم، (اویل 1، زیرو، 2، 3، 7، 8، رو پلات کردم)
دو واقعا عالیه ولی پلاتش سخت و وقت گیره
سه خیلی خلاصه سازی شده و یه بازی اکشن کامل شده، ولی پلات خیلی راحتی داره

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

منم تونستم بازی رو پلت کنم، تروفی Mercenaries اذیت کننده بود، ولی در کل بازی سال من شد، البته با ذکر این نکته که امسال خیلی بازی نکردم و حدود ۲ماهه که وارد نسل جدید شدم

منم تونستم بازی رو پلت کنم، تروفی Mercenaries اذیت کننده بود، ولی در کل بازی سال من شد، البته با ذکر این نکته که امسال خیلی بازی نکردم و حدود ۲ماهه که وارد نسل جدید شدم
منم رو ps4 پلات کرده بودم و فقط به خاطر لذت مرسناریز ها یه بار هم رو ps5 پلات کردم، مرسناریز ها اوایلش خیلی سخته ولی قلق دستت بیاد واقعا لذت بخش میشه
اگه فقط یکی از منطقه های هر مرحله رو با کومبوی کامل بری راحت میتدنی s بگیری حداقل
من به جز the castel 1 بقیه رو sss کردم،

منم رو ps4 پلات کرده بودم و فقط به خاطر لذت مرسناریز ها یه بار هم رو ps5 پلات کردم، مرسناریز ها اوایلش خیلی سخته ولی قلق دستت بیاد واقعا لذت بخش میشه
اگه فقط یکی از منطقه های هر مرحله رو با کومبوی کامل بری راحت میتدنی s بگیری حداقل
من به جز the castel 1 بقیه رو sss کردم،

عالیه، واقعا دست مریزاد. من اوایلش رو تریپل s گرفتم، منتها اواخرش دیگه امتیازم به s میرسید از قصد می مردم که فقط تموم بشه. ولی قبول دارم، سختی دلنشینی داشت.

• Like
Reactions: ArMaN458

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or