Multi Platform Resident Evil 8: Village

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
May 2021
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Blinking_warning.gif

صحبت در مورد هرگونه لیک داستانی در این تاپیک ممنوع میباشد در صورت رعایت نکردن برخورد میشه

146766

سازنده: Capcom
ناشر: Capcom
سبک: First-Person Survival Horror
پلتفورم ها: PS5, PS4, XSX, XBOXONE, PC
تاریخ انتشار: 7 می 2021 (17 اردیبهشت 1400)

اطلاعاتی که تا بحال منتشر شده:

• وقایع بازی چندین سال بعد از RE7 رخ میدهد.
  • ایتن و میا وینترز بعد پشت سر گذاشتن حوادث هولناک RE7 و نجات یافتن از عمارت بیکرها، به ارامی و خوشحالی در گوشه ای به زندگی خود ادامه میدهند.
  • در این حین کریس ردفیلد چهره نام اشنای سری با حاظر شدن در محل زندگی وینترزها و انجام عملی غیرمنتظره دوباره مسیر زندگی ایتن را تغییر و او را در معرض زنجیره ای از حوادث قرار میدهد.
  • ایتن به دنبال یافتن پاسخی برای علت این حادثه و عمل کریس، سر از دهکده ای اسرار امیز در میاورد.
  • ایتن باید در محیط سرد و تاریک و پوشیده از برف دهکده با موجودات ناشناخته ای روبرو شود.
  • بازی بر خلاف RE7 تمرکز بیشتری روی مبارزه و جست و جو در محیط دارد.
  • بازی فاقد هرگونه لودینگی خواهد بود.
  • سیستم اینوتوری بازی مشابه RE4 (تتریس) خواهد بود.
نحوه اجرای بازی بر روی پلتفرم های مختلف:

RE Village.jpg

تصاویر:

ویدئوها:

Last edited by a moderator:
سلام یه سوال در مورد نسخه های سانسور شده بازی دارم . ظاهرا نسخه ژاپنی این بازی سانسور شده ؟ ایا دیسک های ریجن 2 که در ایران برای ps5 موجوده هم سانسور دارن ؟ و اینکه تشخیص ریجن دیسک و لوگوی روی دیسک بر چه اساسه ؟

سلام یه سوال در مورد نسخه های سانسور شده بازی دارم . ظاهرا نسخه ژاپنی این بازی سانسور شده ؟ ایا دیسک های ریجن 2 که در ایران برای ps5 موجوده هم سانسور دارن ؟ و اینکه تشخیص ریجن دیسک و لوگوی روی دیسک بر چه اساسه ؟
سوال اولت:

Capcom JP confirms that JP ver. of Village (Z & D) differ from the NA/EU ver. in the following ways:

- No decapitations
- Less blood shown
- No scenes that CERO prohibits

سوال بعدیت هم تنها چیزی که من میدونم که اینه که اگر Rate بازی به حروف باشه یعنی اون بازی Region All هستش. ولی اگر به عدد باشه یعنی Region 2 ـه!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ArMaN458
این توئیت که از مصاحبه مشترک با شینجی میکامی و جان تاکچی اخیرا تو یه مجله مد و‌ فشن ژاپنی به اسم anan گرفته شده، بنظرم جالب بود.

IMG_۲۰۲۲۰۲۰۲_۲۳۴۴۰۳.jpg

تاکچی (که الان تهیه کننده اصلی و یجورایی همه کاره سری هست) گفته شخصا زاویه دوربین براش مهم نیست و بازی های آینده سری مثل RE9 ممکنه لزوما اول شخص نباشند و کلا هر ایده جالبی که به ذهنشون برسه فارق از زاویه دوربین برای بازی بکار میبرند.

برای کسایی که می‌خوان مصاحبه رو کامل بخونند.

این توئیت که از مصاحبه مشترک با شینجی میکامی و جان تاکچی اخیرا تو یه مجله مد و‌ فشن ژاپنی به اسم anan گرفته شده، بنظرم جالب بود.

View attachment 242837

تاکچی (که الان تهیه کننده اصلی و یجورایی همه کاره سری هست) گفته شخصا زاویه دوربین براش مهم نیست و بازی های آینده سری مثل RE9 ممکنه لزوما اول شخص نباشند و کلا هر ایده جالبی که به ذهنشون برسه فارق از زاویه دوربین برای بازی بکار میبرند.

برای کسایی که می‌خوان مصاحبه رو کامل بخونند.

واقعا امیدوارم دوباره برگرده به سوم شخص. با اینکه اول شخص شدن سری خیلی خوب جواب داد ولی شخصاً سوم شخص رو بیشتر ترجیح میدم

واقعا امیدوارم دوباره برگرده به سوم شخص. با اینکه اول شخص شدن سری خیلی خوب جواب داد ولی شخصاً سوم شخص رو بیشتر ترجیح میدم
منم همینطور ولی بنظرم با زاویه اول شخص میتونن ایده های جدیدتری رو پیاده کنن و میترسم اینها بخوان سوم شخص کنن بازی رو یچیزی شبیه رزیدنت ٣ دربیاد.

فعلا اول شخص میشه گفت واقعا جواب داده.
فکر نمی کنم 9 رو سوم شخص بکنن، با توجه به تاریخچه و البته داستان به هم مرتبط نسخه های آخر...در ضمن یک شرکت بزرگی مثل کپکام برای چند شماره بعدی کاملا برنامه ریزی کرده و ستینگ اصلی احتمالا مشخص هست.

خب منم بازی رو خریدم ایشالا شنبه دستم میرسه . با اینکه اصلا طرفدار سبک ترسناک این مدلی نیستم ( جامپ اسکیری و این چیزا ) ولی چون عاشق بازی های سینگل پلیر تاریک و اتمسفر دارک با داستان خوبم نتونستم مقاومت کنم . البته به جز Evil 7 بقیه RE هارو بازی کردم تقریبا و شماره 4 و 5 هم خیلی دوست داشتم . ( داستان Evil 7 رو تو یوتوب دیدم چقدر خفن بوده )
بدون اینکه چیزی رو برام اسپویل کنید بهم بگید برای شروع بازی تنظیمات خاصی داخل منو هست که بهتره برای تجربه بهتر بازی عوضشون کنم ؟
راستی Difficulty رو چی برم ؟ ( معمولا اکثر بازی ها رو روی درجه سختی آخر میرم چون با کمبود مهمات و اینا خیلی حال میکنم البته اینو مطمئن نیستم چون ترسناکه نمیخوام زیاد استرسی باشه برام )
در ضمن راهی هست بدون اسپویل شدن داستان یه کوچولو بفهمم Jump Scare های بازی کجا یا معمولا چطوری بیشتر اتفاق میوفته ؟ چون واقعا بدم میاد و بیشتر دوست دارم از اتمسفر لذت ببرم به جای اینکه همش استرس داشته باشم . مثلا Jump Scare هاش Corridor ییه که سرو بچرخونم چیزی بپره یا یجور دیگست ؟

خب منم بازی رو خریدم ایشالا شنبه دستم میرسه . با اینکه اصلا طرفدار سبک ترسناک این مدلی نیستم ( جامپ اسکیری و این چیزا ) ولی چون عاشق بازی های سینگل پلیر تاریک و اتمسفر دارک با داستان خوبم نتونستم مقاومت کنم . البته به جز Evil 7 بقیه RE هارو بازی کردم تقریبا و شماره 4 و 5 هم خیلی دوست داشتم . ( داستان Evil 7 رو تو یوتوب دیدم چقدر خفن بوده )
بدون اینکه چیزی رو برام اسپویل کنید بهم بگید برای شروع بازی تنظیمات خاصی داخل منو هست که بهتره برای تجربه بهتر بازی عوضشون کنم ؟
راستی Difficulty رو چی برم ؟ ( معمولا اکثر بازی ها رو روی درجه سختی آخر میرم چون با کمبود مهمات و اینا خیلی حال میکنم البته اینو مطمئن نیستم چون ترسناکه نمیخوام زیاد استرسی باشه برام )
در ضمن راهی هست بدون اسپویل شدن داستان یه کوچولو بفهمم Jump Scare های بازی کجا یا معمولا چطوری بیشتر اتفاق میوفته ؟ چون واقعا بدم میاد و بیشتر دوست دارم از اتمسفر لذت ببرم به جای اینکه همش استرس داشته باشم . مثلا Jump Scare هاش Corridor ییه که سرو بچرخونم چیزی بپره یا یجور دیگست ؟
بازی تقریبا جامپ اسکر نداره، اونجا هایی هم که داره قبلش یه نشونه هایی گذاشتن تیز باشی میفهمی، من خودمم خیلی جامپ اسکر دوس ندارم ولی مورد خاصی نبود تو ۸،
پیشنهاد می‌کنم بار اول رو استاندارد و نرمال بازی کنی، سری دوم درجه های بالاتر که هم آشنا تر هستی هم یه سری پرک و تفنگ و اینا آزاد میشه بهتره. البته اینم بگم رو نرمال به هیچ وجه مهمات کم نمیاد، ولی من شنیدم درجه سختی هارد خیلی سخت میشه، یعنی فاصله بین نرمال و هارد زیاده.

• Like
Reactions: Scαrface
تویِ House Beneviento قراره کلی بهت خوش بگذره >:)
با اختلاف بهترین قسمت بازی هستش،واقعا عالی کار شده،
نمیدونم چرا ولی منو یاد PT انداخت،کاش میشد دانلودش کرد و دوباره بازیش کرد

سلام دوستان ممنون میشم یه راهنمایی راجب به دیسک ورژن Ps5 توی بازار کنین . من تازی ps5 خریدم و قصد خرید نسخه فیزیکی بازی یا نسخه steel book رو دارم. این بحث سانسور روی کدوم ریجن ها هست و این ورژنی که سایتای فروش بازی قرار دادن ایا سانسور داره ؟

Dusk Golem گفته کپکام قصد داره از چیزهای حذف شده از بازی اصلی مثل دشمن ها، لوکیشن ها و... برای DLC استفاده کنه. البته لزوما به این معنا نیست ایده ای اصلی که برای این آیتم ها داشتند برای DLC هم استفاده میکنند و احتمالا با شکل و شمایل جدیدی بکار میبرند.

IMG_۲۰۲۲۰۲۱۶_۲۱۳۶۰۲.jpg

همینطور در مورد چیزهای حذف شده از بازی یه سری جزییات تازه گفته، که البته در مورد بعضی هاش‌ قبلا صحبت کرده بود. مثل اینکه بازی تا قبل از 2020 یه اسپین آف و فقط برای نسل هشت در حال توسعه بوده، بعد زمانیکه تصمیم میگیرند بازی RE8 باشه سناریو و داستان کلا بازنویسی میشه و خیلی از چیزهای بازی دچار تغییرات اساسی میشه.

سلام
دوستان من بازی رو به صورت افلاین واسه م مغازه دار ریخته واسه ps5
ولی رو آیکون بازی که میام نوشته ps4 و ادپتیو تریگر واسه اسلحه ها نداره و معمولیه
امکانش هست که روی ps5 بشه دیتای نسخه ps4 رو ریخت؟ ( تو پاچه م کرده؟)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or