Multi Platform Resident Evil 8: Village

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
May 2021
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Blinking_warning.gif

صحبت در مورد هرگونه لیک داستانی در این تاپیک ممنوع میباشد در صورت رعایت نکردن برخورد میشه

146766

سازنده: Capcom
ناشر: Capcom
سبک: First-Person Survival Horror
پلتفورم ها: PS5, PS4, XSX, XBOXONE, PC
تاریخ انتشار: 7 می 2021 (17 اردیبهشت 1400)

اطلاعاتی که تا بحال منتشر شده:

• وقایع بازی چندین سال بعد از RE7 رخ میدهد.
  • ایتن و میا وینترز بعد پشت سر گذاشتن حوادث هولناک RE7 و نجات یافتن از عمارت بیکرها، به ارامی و خوشحالی در گوشه ای به زندگی خود ادامه میدهند.
  • در این حین کریس ردفیلد چهره نام اشنای سری با حاظر شدن در محل زندگی وینترزها و انجام عملی غیرمنتظره دوباره مسیر زندگی ایتن را تغییر و او را در معرض زنجیره ای از حوادث قرار میدهد.
  • ایتن به دنبال یافتن پاسخی برای علت این حادثه و عمل کریس، سر از دهکده ای اسرار امیز در میاورد.
  • ایتن باید در محیط سرد و تاریک و پوشیده از برف دهکده با موجودات ناشناخته ای روبرو شود.
  • بازی بر خلاف RE7 تمرکز بیشتری روی مبارزه و جست و جو در محیط دارد.
  • بازی فاقد هرگونه لودینگی خواهد بود.
  • سیستم اینوتوری بازی مشابه RE4 (تتریس) خواهد بود.
نحوه اجرای بازی بر روی پلتفرم های مختلف:

RE Village.jpg

تصاویر:

ویدئوها:

Last edited by a moderator:
اقا این چه وضعیه من نسخه گلد ادیشن رو پیش‌خرید کردم ولی اجازه نمیده الان خود بازی رو دانلود کنم حداقل. البته چون اول شخصه میدونم که خیلی بازیش نمیکنم ولی گفتم قبل اومدن نسخه سوم شخص یه تستی بکنم ببینم کلا فضاسازی چجوریه ولی خب این مسخره بازی ها رو در آوردن :D

اقا این چه وضعیه من نسخه گلد ادیشن رو پیش‌خرید کردم ولی اجازه نمیده الان خود بازی رو دانلود کنم حداقل. البته چون اول شخصه میدونم که خیلی بازیش نمیکنم ولی گفتم قبل اومدن نسخه سوم شخص یه تستی بکنم ببینم کلا فضاسازی چجوریه ولی خب این مسخره بازی ها رو در آوردن :D
زده عرضه 28 اکتبر.

اره تاریخ عرضه رو که میدونم ولی گفتم شاید بذاره الان نسخه عادی رو دانلود کنیم تا دی ال سی بیاد
تو توضیحات نوشته
Resident Evil Village Gold Edition, releasing Oct. 28th, includes the base game, Winters' Expansion, and Trauma Pack.
Those who purchase the Resident Evil Village Gold Edition at launch will receive the "Street Wolf Outfit" as an early purchase bonus.
*10/28/2022 ~ 11/24/2022 (TBD)
*"Street Wolf Outfit" may be available to wider audiences later date
البته سوم شخص تو dlc هست. اگه گلد نمیگرفتی، دسترسی به سوم شخص پیدا نمیکردی و مجبور بودی dlc رو جدا بگیری

اره تاریخ عرضه رو که میدونم ولی گفتم شاید بذاره الان نسخه عادی رو دانلود کنیم تا دی ال سی بیاد

نسخه گلد ادیشن بازی های سری همیشه یه پکیج یا SKU جداگانه از نسخه اصلی بازی همراه با تمام DLC ها و بسته های الحاقی بوده. یعنی اینطور نبوده که بشه نسخه اصلی رو زودتر دانلود کرد. الان اگر سرچ کنید نسخه اصلی بازی هنوز برای خرید با قیمت کمتر توی استور ها موجود هست.

دوستان اگه دیسک بازی رو دوباره بخریم، واسه مود سوم شخص باید دی ال سی رو هم بخریم و مود سوم شخص جزو اپدیت رایگان نیست؟

نه مود سوم شخص اپدیت رایگان نیست و جز دی ال سی Winter's Expansion هست.

• Like
Reactions: SMM9
. الان اگر سرچ کنید نسخه اصلی بازی هنوز برای خرید با قیمت کمتر توی استور ها موجود هست.

نه مود سوم شخص اپدیت رایگان نیست و جز دی ال سی Winter's Expansion هست.
نسخه‌ی معمولی بازی فقط 10$ کمتره، که تنها برای بدست آوردن Winter's Expansion بعدن باید 20$ هزینه کنی،تازه اگه تروما پک رو بی‌خیالش بشی که اونم بصورت جدا 13$ و در نسخه‌ی گُلد موجوده
هر جور حساب کنی، در زمان فعلی خرید نسخه‌ی معمولی اصلن به صرفه نیست دیگه، و همون بهتره کسی که تا الآن بازی رو نخریده صبر کنه برای گُلد ادیشن

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

چقدر این بخش Mercenaries بازی لذت بخشه. اولش فقط به خاطر تروفی لجندری کاوبوی رفتم بازیش کنم و به سختی همه لول ها را S گرفتم. الان که قلق بازی دستم اومده نشستم همه را دارم SSS میریم تا الان 4 تا چپتر را SSS گرفتم. خیلی خوبه . از بازی اصلی بیشتر بهم چسبیده. با بازی کردن این بخش اون تنوع دشمن های بازی به چشم میاد که چقدر نسبت به 7 بیشتر شده و تاثیر گذار هم هست تو بازی.

قبل مرسناریز بازی برام 8.5-9 بود الان شد 9.5-10

شما نظرتون در مورد مود سوم شخص بازی چیه؟

بنظرم چیز بدی نیست مخصوصا برای اونهایی که نمیتونند اول شخص رو‌ تحمل کنند الان حداقل میتونند برای یکبار هم که شده بازی رو‌ تجربه کنند. اما مشخصه خیلی روی مد وقت نزاشتند و‌ هزینه نکردند و بیشتر شبیه یه ماد رسمی هست. البته از اول هم مشخص بود و نمیشد انتظار داشت بازی که بر پایه زاویه اول شخص طراحی و ساخته شده با یه مد سوم شخص دگرگون بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or