شایعه Resident Evil 7 ممکن است انحصاری XB ONE باشد

Schürrle

کاربر سایت
61415500264651717725.jpg

طبق خبری که در یک سایت آلمانی که با نام Xbox Dynasty شناخته می شه Capcom قراره امسال Resident Evil 7 رو معرفی کنه و بازی به صورت انحصاری برای Xbox One خواهد بود که خیلی هم چیز شگفت انگیزی نبود چون Dead Rising 3 هم انحصاری XBOX ONE بود.

خبر سایت آلمانی:
طبق شایعه های اخیر Capcom برای معرفی Resident Evil 7 در E3 2014 برنامه ریزی کرده است.قبل از E3 2014 آن ها بایست یک تیزر از بازی در ماه "مِی" منتشر کنند و به نظر میرسد که قرار است در ژانویه ی 2015 برای XBOX ONE منتشر شود.
این تصمیم هم چنین برای آن گرفته شده تا به موفّقیّت عالی و غیرمنتظره ی بازی انحصاری XBOX ONE یعنی Dead Rising 3 بپیوندد.تایید رسمی هنوز مورد انتظار است.

منبع

سونی انحصاری بیشتر از ماکروسافت توی نسل پیش داشت ولی این دلیل نمیشه توی این نسل هم همین قضیه تکرار بشه!:victory:
گفتم ماکروسافت هر روز نمیتونه IP جدید بزنه ولی میتونه بازی انحصاری منتشر کنه![-x
فعلا که سر Titanfall سوزش داشتن و این سوزش با بازیهای بعدی ادامه هم داره...:-"

البته بگم من فن ماکرو نیستما...:-bd
ایول پس تجربه و سابقه و غیره رو بی خیالشی شما :|
با چه استدلالی اینو میگی اگه به سابقه نیگاه کنی همچین پیش ضمینه ای رو مایکرو نداشته حالا رو چه اصلی اینو میگی عجیبه واقعن!
ملاکت چیه نمیدونم!
واسه انالیز بحث باید بریم سراغ گذشته که خب به نفعتون نیست و میگید نسل پیش مهم نیست چی بوده و چطور بوده!!!
سوزشی سر تایتان وجود نداشته و نداره چون بازی انحصار one نیست (برزای بار صدم) :-b
پیبینی بازیهای بعدی هم بزار بیان و اخر سال با هم مقایسه کنیم نه این مدلی و رو هوا :d
اون که مشخصه شما فن نیستی:d استفاده از واژه های مثل سوزش سونی فن ها اگه کار فن مایکرو نباشه قطعن کاره یه سونی هیتره که خب البته تعجبی هم نداره.
اثار نسل پیش حالا حالاها از بین نمیره ;)

خنده دارترین شایعه ای هست که تا حالا شنیده بودم :)) دلیلشم اینه که DR3 انحصاریه وان هست ! خب DD هم انحصاریه PS4 هست ! سریه RE اکثره فروشش بر روی پلتفرم های سونیه و یکی از پرطرفدارترین بازی ها در ژاپنه بعد بیاد کپکام انحصاریه وان بکنتش ؟!! lol ! غیرممکن ...

همچین آش دهن سوزی هم نیست که بخوایم از انحصاری شدنش خیلی ناراحت بشیم مگر اینکه اون چیزی که هر سری قول داده در بیاد که بازگشت به ریشه هاست

در ضمن دو نکته رو بگم:

1.چنین شایعه ای سر Resident Evil 6 و حتی GTA V شده بود که قراره انحصاری برای PS3 عرضه بشه اما آخر چی شد؟!

2.گذشته ها نشون داده کپکام وقتی رو این سری به صورت انحصاری برای یک پلتفرم کا می کنه خیلی بهتر از چیزی که فکر می کنیم در میاد.نمونش Revelations که برای 3DS عرضه شد

در هر صورت تا زمانی که این سری مانند نسخه دوم و سوم و یا Resident Evil Remeak در نیاد من یکی که خیلی براش هایپ نمی شم و در صدر جدول خریدم قرارش نمی دم

همون DR3 هم مولتی میشه حالا وایسا ببین :دی

مهم اولش هست که برای چه کنسولی انحصاری باشه
ماکرو نسل قبل هم دقیقا همین کارو کرد و با انحصار زمانی کردن بازی های مثل ME و بایشوک و NG و... گوی سبقت رو از سونی دزدید و با وجود اینکه سونی کلی بازی انحصاری عرضه کرد بازم نتونست توفیقی در مقابل 360 کسب کنه

ماکرو نسل قبل هم دقیقا همین کارو کرد و با انحصار زمانی کردن بازی های مثل ME و بایشوک و NG و... گوی سبقت رو از سونی دزدید و با وجود اینکه سونی کلی بازی انحصاری عرضه کرد بازم نتونست توفیقی در مقابل 360 کسب کنه

فیلم هندیه ؟ ME که چیزی نیست بشه باهاش یه کنسول رو برنده کرد, سونی گنده تر از اینا هم عرضه کرده و کنسولش جلو افتاده شما خبر نداری :d

الان ME1 مثلا انحصاری زمانی شد چه توفیقی برای من گیمر حاصل شد؟! بازی نکردم آخر سر؟ انحصاری زمانی از مواردی هست که تا حدودی مسخره بازیه و هیچ ارزشی حداقل برای من نداره. من شخصا به خاطر مثلا انحصاری زمانی 1 ساله نمیرم کلا کنسول مورد نظر رو عوض کنم!

در مورد قسمت آخر حرفت هم باید گفت LOL. سونی نتونست توفیقی کسب کنه با انحصاری هاش؟! آخر نسل تا جایی که یادم میاد گوی سبقت کلا تو دست PS3 بود چه از نظر فروش چه از نظر کیفیت و تعداد بازی های انحصاری. ترول هاتم دیگه دموده شده یکم بیشتر سعی کن :دی

24887446782893465941.gif

سری RE هرچقدر هم که از دید شما بد باشه یکی از بزرگترین بازی های صنعت حساب میشه و انحصاری شدنش میتونه تاثیر زیادی در فروش یک کنسول داشته باشه. بزرگ بودن یه چیزه، خوب بودن یه چیز دیگه. شاید بازی با سلیقه من و شما جور نباشه ولی همچنان میلیون ها هوادار داره که حاضرند برای تجربه این بازی یک کنسول جدید تهیه کنند. پس خواهشا سعی نکنید RE رو کوچیک و بی اهمیت جلوه بدید.

با تمام این حرفها به نظرم شایعه خنده داریه و احتمال اینکه RE7 انحصاری هرکدوم از کنسولها بشه بسیار پایینه.

پ.ن: جالبه که بعضی ها هنوز باور دارن DR3 انحصاری میمونه...... It's kinda cute.

الان ME1 مثلا انحصاری زمانی شد چه توفیقی برای من گیمر حاصل شد؟! بازی نکردم آخر سر؟ انحصاری زمانی از مواردی هست که تا حدودی مسخره بازیه و هیچ ارزشی حداقل برای من نداره. من شخصا به خاطر مثلا انحصاری زمانی 1 ساله نمیرم کلا کنسول مورد نظر رو عوض کنم!

در مورد قسمت آخر حرفت هم باید گفت LOL. سونی نتونست توفیقی کسب کنه با انحصاری هاش؟! آخر نسل تا جایی که یادم میاد گوی سبقت کلا تو دست PS3 بود چه از نظر فروش چه از نظر کیفیت و تعداد بازی های انحصاری. ترول هاتم دیگه دموده شده یکم بیشتر سعی کن :دی

من کاری با شخص ندارم دارم کلی میگم
مثلا همین TF به احتمال زیاد انحصاری زمانی هست اما همین TF باعث شده خیلی ها برن XO بخرن حالا بعدا اگر TF مولتی بشه اون افراد که کنسولشون رو پس نمیدن برن PS4 بخرن..؟
نسل قبل هم همین بود خیلی ها وقتی می دیدن بازی های عالی مثل ME و بایشوک و NG و... انحصاری هست رفتن سراغ 360 حالا بعدا مولتی شد و سونی فن ها هم اون رو بازی کردن مهم نیست چون اون اول کار ماکرو دست خودشو زد

در مورد قسمت دوم هم همه می دونن سونی با پشتوانه 150 میلیونی PS2 و همچنین کیفیت بالاتر PS3 باید 360ی رو که اول نسل از هر سه دستگاش دوتاش می سوخت رو با اختلاف جا می گذاشت ولی تا همین لحظه که داریم با هم حرف بزنیم همچین اتفاقی نیوفتاده..

در مورد قسمت دوم هم همه می دونن سونی با پشتوانه 150 میلیونی PS2 و همچنین کیفیت بالاتر PS3 باید 360ی رو که اول نسل از هر سه دستگاش دوتاش می سوخت رو با اختلاف جا می گذاشت ولی تا همین لحظه که داریم با هم حرف بزنیم همچین اتفاقی نیوفتاده..
چند وقته احبار فروش رو نخوندی ... البته حق داری فهمیدن حقیقت تلخه :d
http://www.vgchartz.com/analysis/platform_totals/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or