شایعه Resident Evil 7 ممکن است انحصاری XB ONE باشد

Schürrle

کاربر سایت
61415500264651717725.jpg

طبق خبری که در یک سایت آلمانی که با نام Xbox Dynasty شناخته می شه Capcom قراره امسال Resident Evil 7 رو معرفی کنه و بازی به صورت انحصاری برای Xbox One خواهد بود که خیلی هم چیز شگفت انگیزی نبود چون Dead Rising 3 هم انحصاری XBOX ONE بود.

خبر سایت آلمانی:
طبق شایعه های اخیر Capcom برای معرفی Resident Evil 7 در E3 2014 برنامه ریزی کرده است.قبل از E3 2014 آن ها بایست یک تیزر از بازی در ماه "مِی" منتشر کنند و به نظر میرسد که قرار است در ژانویه ی 2015 برای XBOX ONE منتشر شود.
این تصمیم هم چنین برای آن گرفته شده تا به موفّقیّت عالی و غیرمنتظره ی بازی انحصاری XBOX ONE یعنی Dead Rising 3 بپیوندد.تایید رسمی هنوز مورد انتظار است.

منبع

حالا درسته شایعست و خیلی نمیشه این مسئلرو باور کرد اما از انحصاری شدنش استقبال میشه چون اونجوری مایکرو رو بازی نظارت ویژه ای انجام میده و شاید مثل DR3 یه بازی با کیفیت باشه اگه کارگردان RE:R بازیرو بسازه میشه بهش امیدوار بود شایدم بدن استدیوهای خارج از ژاپن بازیرو بسازن ولی کلا انحصاری شدن بازی خوبه هرچقدرم اسم RE سقوط کرده باشه بازم نمیشه انکار کرد که یکی از بزرگترین IP های صنعت گیم و خیلیا منتظرشن و اگه یه بازی با کیفیت باشه میتونه رو موفقیت یه کنسول تاثیر بذاره

جالب تر از خبر واکنش سونی فن ها تو این تاپیک هست که میخوان بازی رو بی ارزش قلمداد کنن
سر DR3 هم همین حرفها رو می زدین و می گفتین کپکام عمرا انحصاری عرضه کنه ولی دیدم عرضه کرد و فروش بسیار موفقی هم داشت
والا کپکام هر چی بازی انحصاری داشته که موفق بوده رو رو موبایل هم پورت کرده چه برسه به ps4:|
در کل زیادم بعید نیست از کپکام....

اگرکه مثله سه گانه اولش باشه شدیدا استقبال میشه
3 بازی اول رفت تو خاطرات و محاله دیگه اویلی مثل اونا رو ببینیم چون اکشن فروشش بیشتره و ...

جالب تر از خبر واکنش سونی فن ها تو این تاپیک هست که میخوان بازی رو بی ارزش قلمداد کنن
سر DR3 هم همین حرفها رو می زدین و می گفتین کپکام عمرا انحصاری عرضه کنه ولی دیدم عرضه کرد و فروش بسیار موفقی هم داشت
جان من ارزش اویل 5 و 6 چقدره؟!
البته واسه کسی که سری رو با 5 یا 6 مثل شما شروع کرده باشه براش خیلی هم با ارزشن!

حالا یه جور میگی انگار سونی داره توی عناوین 1st Party شنا میکنه!!!:-*

ماکروسافت به اندازه کافی بازی فرست پارتی داره و هر زور که نمیتونه IP جدید رو کنه و هر چیزی حساب کتاب داره!!!b-)

از طرفی با این کارش باعث سوزش شدید سونی فن ها میشه....:d
احتمالن شناخت خوبی از سونی نداری که هنوز یه سال نشده این تیپی راجب انحصاری و سونی مینویسی!
جالبه واسه مایکرو حساب و کتاب میکنی که هر روز نباید یه بازی بیاد ولی انور :-/
سوزش سونی فن ها =)) بابا بزارین 1 سال بگذره بعد همچین جوکی رو بگید.

داره ..
جا داره سلامی هم بکنم به این کارمند کپکام که که با این قاطعیت اعلام میکنن این بازی با نسخه قبلی فرق داره و کپکام به راه راست هدایت شده و بازیش سبک و سیاقش با 6 فرق "داره" :d

خوشحالم از این خبر.خوب سازنده ها آینده ی Xbox One رو ، روشن می بینند و دوست دارند که بازیشون انحصاری این کنسول فوق العاده باشه.مشکلی نداره که اینهمه تو سره بازی میکوبید.

فقط قسمت 6 این بازی خیلی افتضاح بوده.دلیلی نداره قسمت 7 هم مثل اون باشه.

حالا درسته شایعست و خیلی نمیشه این مسئلرو باور کرد اما از انحصاری شدنش استقبال میشه چون اونجوری مایکرو رو بازی نظارت ویژه ای انجام میده و شاید مثل DR3 یه بازی با کیفیت باشه اگه کارگردان RE:R بازیرو بسازه میشه بهش امیدوار بود شایدم بدن استدیوهای خارج از ژاپن بازیرو بسازن ولی کلا انحصاری شدن بازی خوبه هرچقدرم اسم RE سقوط کرده باشه بازم نمیشه انکار کرد که یکی از بزرگترین IP های صنعت گیم و خیلیا منتظرشن و اگه یه بازی با کیفیت باشه میتونه رو موفقیت یه کنسول تاثیر بذاره
اخه دد رایزینگ 3 کجاش با کیفیت بود؟ یک سری بازی مذخرف! در ضمن از شعار بازی معلوم با یک بازی مذخرف طرفیم!نظارت مایکروسافت! دیدم چه بلایی سر الن ویک اورد! بعد از نیم قرن منتشر شد!!!

اخه دد رایزینگ 3 کجاش با کیفیت بود؟ یک سری بازی مذخرف! در ضمن از شعار بازی معلوم با یک بازی مذخرف طرفیم!نظارت مایکروسافت! دیدم چه بلایی سر الن ویک اورد! بعد از نیم قرن منتشر شد!!!
اولاً که Dead Rising 3 یک بازی نسبتاً خوب بود تو سبک خودش. من شخصاً ازش خیلی لذت بردم و خلاقیت جالبی داشت که مثلاً می‌شد چندین وسیله رو با هم قاطی کرد و سلاح جدید ساخت، یعنی بخش Crafting خیلی خوبی داشت.
می‌شه بپرسم چه بلایی سر Alan Wake اومد، اون چیزی که من از Alan Wake دیدم، دستِ‌کمی از یه بازی عالی نداشت! دلیل اون که بعد از نیم قرن (!) منتشر شد، اینه که Remedy از تیم به مراتب کمتری برخورداره و اگه دقت هم کنید، بازی‌های دیگه‌ی این شرکت با بازه‌ی نسبتاً زیاد نسبت به سایر عناوین قبلی خود منتشر می‌شن.

بعدش من یه سوال دارم، اونایی که انقدر می‌گن Resident Evil خیلی بده و اینا، نظرتون در مورد Revelations چی بود؟ آیا این هم یه اکشن مفتضح بود؟

فک کنم تو نسخه ی قبلی هم این قابلیت وجود داشت :d
وجود داشت، ولی تو Dead Rising 3 خیلی بهتر شد و به عبارتی تکامل یافت.

اولاً که Dead Rising 3 یک بازی نسبتاً خوب بود تو سبک خودش. من شخصاً ازش خیلی لذت بردم و خلاقیت جالبی داشت که مثلاً می‌شد چندین وسیله رو با هم قاطی کرد و سلاح جدید ساخت، یعنی بخش Crafting خیلی خوبی داشت.

فک کنم تو نسخه ی قبلی هم این قابلیت وجود داشت :d

می‌شه بپرسم چه بلایی سر Alan Wake اومد، اون چیزی که من از Alan Wake دیدم، دستِ‌کمی از یه بازی عالی نداشت! دلیل اون که بعد از نیم قرن (!) منتشر شد، اینه که Remedy از تیم به مراتب کمتری برخورداره و اگه دقت هم کنید، بازی‌های دیگه‌ی این شرکت با بازه‌ی نسبتاً زیاد نسبت به سایر عناوین قبلی خود منتشر می‌شن.

بعدش من یه سوال دارم، اونایی که انقدر می‌گن Resident Evil خیلی بده و اینا، نظرتون در مورد Revelations چی بود؟ آیا این هم یه اکشن مفتضح بود؟
در رابطه با الن ویک حرفی ندارم چون فوق العاده بود! revelation هم نسبت به 5 و 6 اره خوب بود، ولی بازم انقدرها وفادار به سری نبود!فلسفه ساخت دد رایزینگ با رزیدنت متفاوت هست. دد رایزینگ هدف اول و اخرش سلاخی زامبی ها بود نه حس ترس و دلهره! نه داشتن داستانی محکم و درگیر کننده نه شخصیت پردازی های فوق العاده مثبت و منفی نه....................

3
احتمالن شناخت خوبی از سونی نداری که هنوز یه سال نشده این تیپی راجب انحصاری و سونی مینویسی!
جالبه واسه مایکرو حساب و کتاب میکنی که هر روز نباید یه بازی بیاد ولی انور :-/
سوزش سونی فن ها =)) بابا بزارین 1 سال بگذره بعد همچین جوکی رو بگید.

سونی انحصاری بیشتر از ماکروسافت توی نسل پیش داشت ولی این دلیل نمیشه توی این نسل هم همین قضیه تکرار بشه!:victory:
گفتم ماکروسافت هر روز نمیتونه IP جدید بزنه ولی میتونه بازی انحصاری منتشر کنه![-x
فعلا که سر Titanfall سوزش داشتن و این سوزش با بازیهای بعدی ادامه هم داره...:-"

البته بگم من فن ماکرو نیستما...:-bd

تنها راه اینکه این فرنچایز رو در انحصار ایکس وان ببینیم خریدن کامل اون توسط مایکروسافته و بعیده ( خیلی بعیده بهتر بگم غیر ممکنه!) کپکام بزرگترین آی پی خودش رو واگذار کنه!
رزیدنت ایول با پلی استیشنها رزیدنت ایول شده و همیشه هم تو تمامی شماره ها بیشترین فروش رو روی کنسولهای سونی داشته!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or