شایعه Resident Evil 7 ممکن است انحصاری XB ONE باشد

Schürrle

کاربر سایت
61415500264651717725.jpg

طبق خبری که در یک سایت آلمانی که با نام Xbox Dynasty شناخته می شه Capcom قراره امسال Resident Evil 7 رو معرفی کنه و بازی به صورت انحصاری برای Xbox One خواهد بود که خیلی هم چیز شگفت انگیزی نبود چون Dead Rising 3 هم انحصاری XBOX ONE بود.

خبر سایت آلمانی:
طبق شایعه های اخیر Capcom برای معرفی Resident Evil 7 در E3 2014 برنامه ریزی کرده است.قبل از E3 2014 آن ها بایست یک تیزر از بازی در ماه "مِی" منتشر کنند و به نظر میرسد که قرار است در ژانویه ی 2015 برای XBOX ONE منتشر شود.
این تصمیم هم چنین برای آن گرفته شده تا به موفّقیّت عالی و غیرمنتظره ی بازی انحصاری XBOX ONE یعنی Dead Rising 3 بپیوندد.تایید رسمی هنوز مورد انتظار است.

منبع

من اگه یک درصد هم احتمال داشت xbox one بخرم (اونم بخاطر کینکت)، این خبرو شنیدم عمرا بخرم.
کلا فکر کنم از این به بعد هر چی بازی دنباله‌دار ورشکسته هست انحصاری xbox one میشه: بعدیش شماره جدید medal of honor هست :))

من اگه یک درصد هم احتمال داشت xbox one بخرم (اونم بخاطر کینکت)، این خبرو شنیدم عمرا بخرم.
کلا فکر کنم از این به بعد هر چی بازی دنباله‌دار ورشکسته هست انحصاری xbox one میشه: بعدیش شماره جدید medal of honor هست :))
:silenced:

نمیشه چنین چیزی...ایپی پر سودی هست برای کپکام..مایکرو باید مبلغ هنگفتی رو به کپکام بده تا بازی رو انحصاری نگهداره برای مایکرو...من که 1% هم احتمال چنین چیزیرو نمیدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or