شایعه Resident Evil 7 ممکن است انحصاری XB ONE باشد

Schürrle

کاربر سایت
61415500264651717725.jpg

طبق خبری که در یک سایت آلمانی که با نام Xbox Dynasty شناخته می شه Capcom قراره امسال Resident Evil 7 رو معرفی کنه و بازی به صورت انحصاری برای Xbox One خواهد بود که خیلی هم چیز شگفت انگیزی نبود چون Dead Rising 3 هم انحصاری XBOX ONE بود.

خبر سایت آلمانی:
طبق شایعه های اخیر Capcom برای معرفی Resident Evil 7 در E3 2014 برنامه ریزی کرده است.قبل از E3 2014 آن ها بایست یک تیزر از بازی در ماه "مِی" منتشر کنند و به نظر میرسد که قرار است در ژانویه ی 2015 برای XBOX ONE منتشر شود.
این تصمیم هم چنین برای آن گرفته شده تا به موفّقیّت عالی و غیرمنتظره ی بازی انحصاری XBOX ONE یعنی Dead Rising 3 بپیوندد.تایید رسمی هنوز مورد انتظار است.

منبع

مرغ سخاري بعد خوندن اين خبر افتاب بالانس ميزنه واست ، اينا واسه ps2 هم اشغالشون رو منتشر ميكنن
نه ديگه، روي DS فكر كنم يك RE انحصاري اومد.
ريميك شماره اول هم كه انحصاري بود.
شماره 4 هم قرار بود انحصاري باشه ولي خوب انحصاري نشد:d

جالب تر از خبر واکنش سونی فن ها تو این تاپیک هست که میخوان بازی رو بی ارزش قلمداد کنن
سر DR3 هم همین حرفها رو می زدین و می گفتین کپکام عمرا انحصاری عرضه کنه ولی دیدم عرضه کرد و فروش بسیار موفقی هم داشت

اقای ناظم لطفا تاپیک قفل کن از شنیدن اینگونه خبر ها معذوریم :d:p
من دیگه گول حرفا اینا نمی خورم هر دفعه حتی برای 5 و 6 خواستن کلک بزنن که رزیدنت به اصیل خودش برگشته ولی هر دفعه گند تر شده :-&

اگه انحصاری باشه برای xbox 1 برای فن ها این کنسول خوب میشه

اما کپکام زیاد اهل انحصاری نیست ببینه پول بیشتری گیرش میاد از انحصار خارج میکنه یا پول میگیره انحصاری زمانی میده

نمونه Resident Evil CODE: Veronica یا نمونه دیگه اش Resident Evil 4 انحصاری gamecube بود بعد ها رو ps2 پورت شد الانم مقایسه کنید نسخه gamecube خیلی سطح بالاتری داره

یا Resident Evil Revelations که برای کنسول دستی 3ds ساخته شد فروش خوبی هم داشت اما کپکام به خاطر فروش خیلی خیلی بد رزیدنت اویل 6 (تبدیل به کالاف شده) بر داشت بازی Resident Evil Revelations از انحصار 3ds خارج کرد بدون هیچ تغییری hd کرد برای همه پلتفرما دیگه عرض کرد تا ضرر رزیدنت اویل 6 جبران کنه

اصلا بازی کنسول دستی سنخیتی با بازیا کنسولا خونگی نداره چجوری کپکام همچین فکری کرده خدا عالمه

البته بعضی انحصاریا همیشه انحصاری موندن و بازیا خوبی بودن مثل رزیدنت اویل زیرو که یه شاهکاره طرفدارا رزیدنت اویل کلاسیک اصلا نباید از دستش بدن

خود من فن نینتندو ام این نسل میخوام یه wii u با یه xbox 1 بگیرم

خوب خدا رو شکر :دی از الان عطایش رو به لقایش میبخشیم :دی (البته اگه مثل دو سه نسخه اخیر باشه که مطمئنا هست ولی اگه 1% یه RE کلاسیک و زیبا باشه و بخاد انحصاری باشه اونوقت کپکام خر است :دی)

جالب تر از خبر واکنش سونی فن ها تو این تاپیک هست که میخوان بازی رو بی ارزش قلمداد کنن
سر DR3 هم همین حرفها رو می زدین و می گفتین کپکام عمرا انحصاری عرضه کنه ولی دیدم عرضه کرد و فروش بسیار موفقی هم داشت
قضیه DR فرق میکنه کلا این بازی یه جورایی واسه Xbox بود . نسخه اول هم که انحصاری 360 بود . ولی فکر نکنم capcom بزرگ ترین و پر هزینه ترین بازیش رو بیاد انحصار یه کنسول بکنه که فروش زیاد موفقی هم نداشته.

نه ديگه، روي DS فكر كنم يك RE انحصاري اومد.
ريميك شماره اول هم كه انحصاري بود.
شماره 4 هم قرار بود انحصاري باشه ولي خوب انحصاري نشد:d

من ds دارم آره رزیدنت اویل 1 ریمیک کردن خیلی سخت تر شده با همون سبک حرکت اویل کلاسیک برای ds منتشر کردن

cover_large.jpg

ریمیک نسخه 1 برای gamecube دیوانه کننده اس آره انحصاریه

مایکروسافت ....:| داره بی عرضگیها و کمبود 1st party هاش رو با پول ریختن تو حلق 3rd party ها جبران میکنه انگل به جای اینکه با سرمایه اش بره استودیو جدید بسازه و مفید باشه برای صنعت داره گند و ضرر میزنه

میدونید ضررش چیه ؟ بازی هایی مثل TF و DR3 و حالا هم این بالاخره ساخته میشدن ولی این به جایی که خودش بازیو استودیو جدید بسازه تا XBONEش بفروشه داره لذت تجربه بازی ها رو روی پلتفرمهای دیگه داره میگیره که XBONE فروش کنه.

یک کلمه ی خیلی خوب در وصف کسایی که این کارها رو میکنن وجود داره که از به کار بردنش معذوریم:)

حالا یه جور میگی انگار سونی داره توی عناوین 1st Party شنا میکنه!!!:-*

ماکروسافت به اندازه کافی بازی فرست پارتی داره و هر زور که نمیتونه IP جدید رو کنه و هر چیزی حساب کتاب داره!!!b-)

از طرفی با این کارش باعث سوزش شدید سونی فن ها میشه....:d

من ds دارم آره رزیدنت اویل 1 ریمیک کردن خیلی سخت تر شده با همون سبک حرکت اویل کلاسیک برای ds منتشر کردن

cover_large.jpg

ریمیک نسخه 1 برای gamecube دیوانه کننده اس آره انحصاریه

فکر نکنم این نسخه خیلی با نسخه اصلیش فرق داشته باشه ؟

سیستم capcom اینه که اگه یه بازی بفروشه یا از سمت کمپانی سازنده کنسول پول درست حسابی رسید بازی انحصاری می مونه در غیر این صورت بر روی N تا پلتفرم میاد

من از موقعی که چشم باز کردم، داشتم سری رزیدنت ایول رو روی پلی استیشن بازی میکردم :| یک عمر خاطره با جیل رو روی پلی استیشن تجربه کردم :| حالا میخوان انحصاری XBOX کننش؟ درسته ایول 6 رو خریدم ولی 20 دقیقه هم بازیش نکردم و با کلی ضرر فروختمش ولی دیگه حرکت درستی نیست اصلا! شاید 7 خیلی خوب باشه!

همون DR3 هم مولتی میشه حالا وایسا ببین :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or