منم امیدوارم این جوری بشه. ولی تو روز خیلی سخته که این کار رو انجام بدن. ولی هیجان با ترس فرق میکنه. چون توی دموی بازی هیجان زیاد بود نه ترس*ترسی که فراموش نخواهید کرد *
امیدوارم واقعا اینجوری باشه

دوست عزیز من فکر نمی کنم که بتونن توی روز موفق به انجام این کار بشن. شما ترس رو باید از شوک ناگهانی و هیجان بازی جدا کنیاون دمو که از بازی دادن بیرون حتی دوتا مرحله هم نبود دوتا از چپترهای کوتاه بازی بود و تو این دو چپتر نمیشه هیچی از بازی فهمید بعد هم کل بازی تو روز نیست سازنده ی بازی سعی کرده دو نوع ترس متفاوت رو به گیمر القا کنه یکی تو روز روشن یکی هم تو تاریکی
به نظر من حتی توی شماره 4 هم موفق به ترساندن نشدن.این شاید نظره شماست چون ممکنه اصلا نترس باشیدوست عزیز من فکر نمی کنم که بتونن توی روز موفق به انجام این کار بشن. شما ترس رو باید از شوک ناگهانی و هیجان بازی جدا کنیبه نظر من حتی توی شماره 4 هم موفق به ترساندن نشدن.

دوست عزیز من فکر نمی کنم که بتونن توی روز موفق به انجام این کار بشن. شما ترس رو باید از شوک ناگهانی و هیجان بازی جدا کنیبه نظر من حتی توی شماره 4 هم موفق به ترساندن نشدن.
دوست عزیز من فکر نمی کنم که بتونن توی روز موفق به انجام این کار بشن. شما ترس رو باید از شوک ناگهانی و هیجان بازی جدا کنیبه نظر من حتی توی شماره 4 هم موفق به ترساندن نشدن.

دوست عزیز من با حرف های نوید و Persian Creed موافقم. به نظر من ترس در بازی یعنی شما در داخل بازی هر لحظه و از هر جان نگران این باشی که یک چیزی به سمت شما بیاد و این حس به صورت دائمی باشه نه موقت. به نظر من Dead Space تا حدی در بعضی از Chapter ها موفق به این کار شد و سری Silent Hill هم بحثش جداست. در ضمن یک چیزه دیگر هم در بازی های ترسناک به نظر من امکانات هست که نباید به وفور و خیلی زیاد در بازی باشد. منظور من اینه که مثلا توی بازی همین جور هر جا میری تیر نباشه. البته باید به اندازه کافی باشه وگرنه با اصاب خوردی میشه:biggrin1: حالا نظر شما چیه؟منظور شما از ترس چيه . بازي ترسناك خيلي خيلي كمه . حتي Dead Space هم ترسناك نيست اون چيزي كه Dead Space را ترسناك جلوه داده اون هيجان بيش از اندازه ي بازي است شما نمي دوني از كجا چه وقتي كي مياد ! RES 5 هم در جاهايي تاريك نيز هست . به گفته سازنده اين بازي در دو محيط مي باشد . يكي روز ديگري تاريك .

حتما لازم نیست از روی دموی قابل بازی بفهمید بازی ترسناک هست یا نه . اینهمه تریلر و اسکرین شات از بازی اومده . همشون مثل DMC هستند :laughing: دشمن موتور سوار و ... واقعا برای این IP فوق محبوب تاسف بار هست !اون دمو که از بازی دادن بیرون حتی دوتا مرحله هم نبود دوتا از چپترهای کوتاه بازی بود و تو این دو چپتر نمیشه هیچی از بازی فهمید بعد هم کل بازی تو روز نیست سازنده ی بازی سعی کرده دو نوع ترس متفاوت رو به گیمر القا کنه یکی تو روز روشن یکی هم تو تاریکی
دوست عزیز من با حرف های نوید و Persian Creed موافقم. به نظر من ترس در بازی یعنی شما در داخل بازی هر لحظه و از هر جان نگران این باشی که یک چیزی به سمت شما بیاد و این حس به صورت دائمی باشه نه موقت. به نظر من Dead Space تا حدی در بعضی از Chapter ها موفق به این کار شد و سری Silent Hill هم بحثش جداست. در ضمن یک چیزه دیگر هم در بازی های ترسناک به نظر من امکانات هست که نباید به وفور و خیلی زیاد در بازی باشد. منظور من اینه که مثلا توی بازی همین جور هر جا میری تیر نباشه. البته باید به اندازه کافی باشه وگرنه با اصاب خوردی میشه:biggrin1: حالا نظر شما چیه؟![]()