Resident Evil 5 | X360 Version

من امروز DEMO بازی رو خریدم، GRAPHIC در سطح هلو!!!!
نور پردازی سایه ها اصلا یه چیزی بود!!!
شاهکاره!!!!
به دوستانی که این بازی رو انجام ندادن توصیه می کنم که چشم بسته بخرنش اصلا هم ترسناک نیست!!!!
برید حالشو ببرید!!!!!!:bash::boxing::love::victory::praying:
کجای این بازی ترسناک نیست ؟ :confused: :eek::blink1::shocked:

RE5racist.jpg

re5_qjpreviewth.jpg

re5-screenshot-1.jpg

نوید جان بازی خوفی هست شک نکن بیاد بیرون میترکونه. خیلی با دموهاش حال کردم:love:

اونكه 100% عزيز دل:biggrin1:
ولي به نظر من هيجان فوق العاده بالايي داره تا اينكه بتونه حس ترس منتقل كنه!!!:smile:
البته من زياد demo بازي نكردم ولي همون يارو جلاد كيه خيلي گندس :biggrin1: همون
افتاد دنبالم كلي هيجان داشت !!! حالا اره برقي كه جاي خود داره !!!
با اون صداي اره برقيش!!!:sick::biggrin1:

اونكه 100% عزيز دل:biggrin1:
ولي به نظر من هيجان فوق العاده بالايي داره تا اينكه بتونه حس ترس منتقل كنه!!!:smile:
البته من زياد demo بازي نكردم ولي همون يارو جلاد كيه خيلي گندس :biggrin1: همون
افتاد دنبالم كلي هيجان داشت !!! حالا اره برقي كه جاي خود داره !!!
با اون صداي اره برقيش!!!:sick::biggrin1:
البته به اون جلاد و اره برقی و .. احساس ترس از یک بازی در ژانر دلهره اور نمی گن . این حس ترس رو شما در بازی مثل Geow هم می تونی احساس کنی ! وقتی اون اسکلت داره روی صفحه پر رنگ می شه و یه لوکاست می خواد ارت کنه . خود به خود هیجان بازی می ره بالا و شما از ترس اینکه الان جونت رو از دست می دی یک مقدار هیجان زده می شی . این حس ترس به حساب نمی یاد . یه حس هیجان هست که توی یک بازی اکشن هم بدست میاد . حس ترس رو زمانی با سری رزیدنت اویل کلاسیک احساس می کردیم . با جو و محیط مخوف (مثل بازی Dead space ) نه نسخه چهارم و پنجم ! فکر می کنم افتضاح ترین نسخه از این سری بازی هم همین نسخه پنجم از اب در بیاد . به عنوان کسی که تمامی نسخه های سری بازی رزیدنت ایول رو حد اقل 11 بار ! بازی کرده . فقط می تونم بگم متاسفم که نسخه پنجم هم مثل نسخه چهارم داره بد جوری مذخرف از اب در میاد . نبود حس ترس در بازی بد جوری به رزیدنت اویل 4 و 5 ضربه زده . دیگه خبری از جو مخوف و رعب اور و سکوت ترسناک نیست . همچنین دیگه خبری از اون معماهای فوق العاده نیست ! دیگه این بازی کاملا مخ تعطیل و مذخرف شده . رزیدنت ایول 5 هم به غیر از خط داستانی هیچ چیز دیگه ای برای عرضه نداره . مخصوصا واسه کسانی که رزیدنت ایول رو از نسخه اول می شناسن و باهاش اشنا شدن. و گر نه حساب کسانی که تازه از نسخه چهارم با این سری بازی اشنا شدند کاملا از بقیه جداست !

موفق باشید

البته به اون جلاد و اره برقی و .. احساس ترس از یک بازی در ژانر دلهره اور نمی گن . این حس ترس رو شما در بازی مثل Geow هم می تونی احساس کنی ! وقتی اون اسکلت داره روی صفحه پر رنگ می شه و یه لوکاست می خواد ارت کنه . خود به خود هیجان بازی می ره بالا و شما از ترس اینکه الان جونت رو از دست می دی یک مقدار هیجان زده می شی . این حس ترس به حساب نمی یاد . یه حس هیجان هست که توی یک بازی اکشن هم بدست میاد . حس ترس رو زمانی با سری رزیدنت اویل کلاسیک احساس می کردیم . با جو و محیط مخوف (مثل بازی Dead space ) نه نسخه چهارم و پنجم ! فکر می کنم افتضاح ترین نسخه از این سری بازی هم همین نسخه پنجم از اب در بیاد . به عنوان کسی که تمامی نسخه های سری بازی رزیدنت ایول رو حد اقل 11 بار ! بازی کرده . فقط می تونم بگم متاسفم که نسخه پنجم هم مثل نسخه چهارم داره بد جوری مذخرف از اب در میاد . نبود حس ترس در بازی بد جوری به رزیدنت اویل 4 و 5 ضربه زده . دیگه خبری از جو مخوف و رعب اور و سکوت ترسناک نیست . همچنین دیگه خبری از اون معماهای فوق العاده نیست ! دیگه این بازی کاملا مخ تعطیل و مذخرف شده . رزیدنت ایول 5 هم به غیر از خط داستانی هیچ چیز دیگه ای برای عرضه نداره . مخصوصا واسه کسانی که رزیدنت ایول رو از نسخه اول می شناسن و باهاش اشنا شدن. و گر نه حساب کسانی که تازه از نسخه چهارم با این سری بازی اشنا شدند کاملا از بقیه جداست !

موفق باشید

اولا عضويتت رو تبريك مي گوييم :biggrin1:
دوما همه حرف هاي شما به عنوان به شخص متعصب درست !!!
ولي RE5 ممكنه حس ترس و وحشت نداشته باشه اما همون هيجان بالايي هم كه
گفتم خودش خيلي مؤثر هستش!!!در مورد گرافيكش كه هيچ بحثي نميشه كرد چون
كم نظير و فوق العادس!!!
در مورد معما حق با شماس توي 4 چيزي به عموان معما وجود نداشت يا اگه بود در اون

حدي نبود كه gamer رو درگير كنه !!!
ولي اينكه RE5 معما نداره زياد موافق نيستم!!!چون هنوز بازي عرضه نشده كه ما بگيم
بازي معما داره يا نداره !!! اصلا اومديمو بازي حس ترس رو هم منتقل مرد !!!
ولي به نظر من شماره ي 4 مذخرف نبود حتي بدون ترسناك بودن !!!
ولي بازم ميگم هيجان بالايي كه RE5 داره ميتونه اكثريت رو راضي منه !!!

اولا عضويتت رو تبريك مي گوييم :biggrin1:
دوما همه حرف هاي شما به عنوان به شخص متعصب درست !!!
ولي RE5 ممكنه حس ترس و وحشت نداشته باشه اما همون هيجان بالايي هم كه
گفتم خودش خيلي مؤثر هستش!!!در مورد گرافيكش كه هيچ بحثي نميشه كرد چون
كم نظير و فوق العادس!!!
در مورد معما حق با شماس توي 4 چيزي به عموان معما وجود نداشت يا اگه بود در اون

حدي نبود كه gamer رو درگير كنه !!!
ولي اينكه RE5 معما نداره زياد موافق نيستم!!!چون هنوز بازي عرضه نشده كه ما بگيم
بازي معما داره يا نداره !!! اصلا اومديمو بازي حس ترس رو هم منتقل مرد !!!
ولي به نظر من شماره ي 4 مذخرف نبود حتي بدون ترسناك بودن !!!
ولي بازم ميگم هيجان بالايي كه RE5 داره ميتونه اكثريت رو راضي منه !!!

منم موافقم درسته كه REs4 از خيلي جوانب از Res 3 ضعيف تر بود ولي واقعا محيط بزرگ و هيجان بازي نسبت به اون برتري داشت . به نظر من سير داستاني نيز بهتر بود . ولي از نظر ترس واقعا سري هاي قبلي بهتر بوده و واقعا هم نميشه راجع به شماره 5 نظر داد .

من بین این 4 شماره که اومده فقط 1 رو بازی نکردم.
به نظرم هم هیچکدوم به پای 3 نمیرسه.
از 4 یه جور گیم پلی اش یه چیزی شده.:biggrin1:(اصلا حال نمیکنم)
نظر شخصی بودا.

من بین این 4 شماره که اومده فقط 1 رو بازی نکردم.
به نظرم هم هیچکدوم به پای 3 نمیرسه.
از 4 یه جور گیم پلی اش یه چیزی شده.:biggrin1:(اصلا حال نمیکنم)
نظر شخصی بودا.
پس بورو شماره 1 رو اونم نسخه Remake گیم کیوب رو بازی کن بعد بیا بگو ببینم 1 بهتر بود یا 3 ;)

سلام . آقا من تو تبريزم . اين دموهاي resident evil 5 رو هيچ جا نميتونم پيدا كنم . تو فاميلم كسي از اين چيزا سر در نمياره . ديگه دارم ديوونه مي شم . خواهش ميكنم يه فكري برام بكنين . يكي ميتونه بفرسته يا يه آدرس بهم بده . ديگه صبرم تموم شده .:( :((:mad::evil:

من نمی دونم دوستان با بازی کردن فقط دمو که 2 مرحله کوتاه توشه و روز هست از کجا فهمیدن بازی دیگه ترسناک بودن خودشو از دست داده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی نسبت به re.1.2.3 اون ترسو نداره .

سلام . آقا من تو تبريزم . اين دموهاي resident evil 5 رو هيچ جا نميتونم پيدا كنم . تو فاميلم كسي از اين چيزا سر در نمياره . ديگه دارم ديوونه مي شم . خواهش ميكنم يه فكري برام بكنين . يكي ميتونه بفرسته يا يه آدرس بهم بده . ديگه صبرم تموم شده .:( :((:mad::evil:

دوست عزيز DVD مجله بازي نما اين آپديت رو داره . DVD مجله شماره 46 . اون دي وي دي كه عكس Res5 روش هست .

از دوستان كي ميتونه به من كمك كنه.
من يك بازي رو از سايت راپيدشير دانلود كردم كه 35 عدد فايل رار با حجمهاي 95.7 مگابايتي كه وقتي بازش ميكنم ميشه حدود 7 گيگ با اسم IMAGE.000
يك فايل با پسوند دي وي دي هم هست كه كمتر از يك كيلو هست IMAGE.dvd
نميدونم چه جوري بايد ازش استفاده كنم
لطفا يك دوست استاد من تازه كار رو راهنمايي كنه
با تشكر.:cheesygri:cheesygri:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or