Resident Evil 5 | X360 Version

با توجه به گفته ي سايت GAmespot شركت CApcom مي خواد دموي قابل بازي از اين بازي را در تاريخ 26 ژانويه روي Xbox 360 بگذارد و بعد از يك هفته انحصار براي اين دستگاه اين دموي بازي براي PS3 نيز قابل استفاده خواد بود . تو اين نسخه قسمت هايي از Co-op بازي به نمايش گذاشته مي شود و همچنين دو مرحله ي كامل از اين بازي و ...

بابا اين همه زحمت كشيدم خبر تهيه كردم يه چيزي راجع بهش بگيد ديگه :((

اقا من از رو همین سالم دانلود کردم حالا که میخوام extract کنمش وسطاش ارور میده
قضیش چیه چون اصلا دانلودش damge نشد قشنگ complete داد:confused:
ولی الان تهه ارورش رو دیدم wrong password داده ولی من همین saturn118 رو زدم
سلام ب همگی بابا من رو کمک کنید 420Mb گرفتیم حالا پسش اذیت میکنه اخه خیلی ***سوزی داره:mad::((

چقدر کم بود...چطور تا 13march صبر کنم؟!تا قبل از عرضه playable demoدیگه ای نمیدن؟:confused::biggrin1:
دمو رو فقط یک بار میدن. اونم به صورت کار نهایی نیست و خیلی از ایراد ها رو شاید توی دمو ببینین که در نسخه پایانی همه برطرف خواهد شد.

بابا من زور زدم خبر تهيه كردم Capcom يه دموي ديگه از بازي داده .
با توجه به گفته ي سايت GAmespot شركت CApcom مي خواد دموي قابل بازي از اين بازي را در تاريخ 26 ژانويه روي Xbox 360 بگذارد و بعد از يك هفته انحصار براي اين دستگاه اين دموي بازي براي PS3 نيز قابل استفاده خواد بود . تو اين نسخه قسمت هايي از Co-op بازي به نمايش گذاشته مي شود و همچنين دو مرحله ي كامل از اين بازي و ...

شرمنده اصلا حواسم نبود:biggrin1:
ببين چقدر بازي طولانيه كه 2تا demo دادن بيرون
با كلي trailer از gameplay بازي !!!
خلاصه ممنون بابت خبر ...
نوید جان بازی خوفی هست شک نکن بیاد بیرون میترکونه. خیلی با دموهاش حال کردم:love:

من امروز DEMO بازی رو خریدم، GRAPHIC در سطح هلو!!!!
نور پردازی سایه ها اصلا یه چیزی بود!!!
شاهکاره!!!!
به دوستانی که این بازی رو انجام ندادن توصیه می کنم که چشم بسته بخرنش اصلا هم ترسناک نیست!!!!
برید حالشو ببرید!!!!!!:bash::boxing::love::victory::praying:

اوه اوه ... این یارو که اره برقی داره ، عجب جونوری هستش !!
gigglesmile.gif

من امروز DEMO بازی رو خریدم، GRAPHIC در سطح هلو!!!!
نور پردازی سایه ها اصلا یه چیزی بود!!!
شاهکاره!!!!
به دوستانی که این بازی رو انجام ندادن توصیه می کنم که چشم بسته بخرنش اصلا هم ترسناک نیست!!!!
برید حالشو ببرید!!!!!!:bash::boxing::love::victory::praying:
دوست عزیز شما کدوم رو بازی کردید؟ البته در مورد ترسنک بودن باید بگم که از رو چند تا Demo نمی شه گفت چون کارگردان بازی گفته ما می خوایم باری اولین بار در دنیا به شما حس ترس رو در روشنایی منتقل کنیم.:cool: باید منتظر بمونیم و ببینیم چی میشه;)

دوست عزیز شما کدوم رو بازی کردید؟ البته در مورد ترسنک بودن باید بگم که از رو چند تا Demo نمی شه گفت چون کارگردان بازی گفته ما می خوایم باری اولین بار در دنیا به شما حس ترس رو در روشنایی منتقل کنیم.:cool: باید منتظر بمونیم و ببینیم چی میشه;)
مگه چندتا دمو داره؟:eek:
یه دمو هست دیگه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or