Resident Evil 5 | PS3

کنعان جان علاوه بر عکس ها، اونا جلد کتاب ها هستند اون لینک های رپید ومگا که گذاشتم کتابها به صورت pdf هست البته زبانش انگلیسیه ولی خب فارسیش نیست البته راحته خوندنش جالبه توصیه میشه به شما و بقیه حتما بخونید ارزش یه بار خوندن رو داره
ارزش این پکیج به همون ارشه ولی یه موقع خواستم بفروشم به روی چشم شما تو اولویت اولی:love:

بچه ها یه سوال فوری و مهم داشتم...
تو حالت co op بازی این قابلیت رو داره که با هد ست با طرف همبازی چت هم کرد...یا نه؟؟؟؟
یا مثلا chat vioce رو انتخاب کنیم...و در حین بازی بچتیم؟؟؟؟

اين جانور مرحله 2_5 رو چه شكلي بايد نابود كرد؟! آخه هرجي آتيش بهش ميزنيم نميميره؟!;)
ببین دوست عزیز وقتی که با اتیش میزنیش بعد اون جونورها از دورش کمتر میشن و ثابت وا میسته و یک چیزهای دایره شکل میان بیرون شما باید اونها را با تفنگ بزنید یا رگبار این قدر میزنیش تا به میره یا یک دونه ارپی جی بخره خودت را راحت کن :biggrin1:

وای پدرم در اومد این حالت professional چه قدر سخته با یه تیر میمیری اون مرحله ای که Jill ّهت تیر میزنه واقعا دهن ..... می کنه :mad:

rpg رو آزاد کن !!! من تو 6 ساعت فکر کنم تمومش کردم رو این حالت

با rpg و اون shoutgun 3 لوله هیچ سخت نیست :biggrin1:

وقتی میرید اونجا که شبیه میدون هست و دایره ایه! سعی کنید از پشت به اون چیز نارنجی رنگش شلیک کنید بعد ازش دور بشید چون حرکات خطری میره و اون نارنجیه میاد جلو حالا از جلو چند تا تیر بزن وقتی تیر زدی شوا هم به اونجا تیر میزنه بعد سریع برو پشت سرش و دیگه خودش بهت میگه چیکار کن

من هر چی گزینه مهمات بی نهایت رو yes می کنم بازم تو بازی تیرم محدوده.چیکارش باید بکنم؟؟
برای این کار شما بروی قسمت play gameبعد گزینه bonus featuresبرویش کلیک میکنید هر وقت شما یک مرحله تمام میکنید مقداره کمی به شما پول میده که اون پولم واسه خریدنه ایتم داخلهbonus features می باشد بعد اونجا که خریدید برای استفاده کردنه اصلحه مکس کردن شما باید در قسمت special settings بعد گزینه infinite ammo کلیک کرده بعد گزینه بالا را on کنید تا فعال شود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or