Resident Evil 5 | PS3

من چپتر اخرش گير كردم :((
همون جايي كه بايد چند در رو باز كرد.
من در اول رو به خوبي و خوشي باز ميكنم ولي وقتي به در 2وم ميرسم موقع باز كردنش 2تا از همون موجوداتي كه شبيه به مورچه هستن ميان و من هم هرچي تير ميزنم نميميرند.
دهنم رو سرويس كردن.
بعد يهوو 2 تا سيخ توي كمر كريس فرو ميكنند و ...
لطفا كمكم كنيد.
بايد چيكار كنم ؟!؟
قضيه ي ار پي جي چيه ؟!؟
تيرش تموم نميشه ؟!؟
من ار پي جي تا حالا نخريدم.
دوستان اگه كمكم كنند ممنون ميشم :love:

من چپتر اخرش گير كردم :((
همون جايي كه بايد چند در رو باز كرد.
من در اول رو به خوبي و خوشي باز ميكنم ولي وقتي به در 2وم ميرسم موقع باز كردنش 2تا از همون موجوداتي كه شبيه به مورچه هستن ميان و من هم هرچي تير ميزنم نميميرند.
دهنم رو سرويس كردن.
بعد يهوو 2 تا سيخ توي كمر كريس فرو ميكنند و ...
لطفا كمكم كنيد.
بايد چيكار كنم ؟!؟
قضيه ي ار پي جي چيه ؟!؟
تيرش تموم نميشه ؟!؟
من ار پي جي تا حالا نخريدم.
دوستان اگه كمكم كنند ممنون ميشم :love:
ببین اون جا تو باید اونا رو بکشی روشش یادم نیست ولی یادمه که یک چیز زرد رو بدنشون بود. تازه اونا رو بکشی یک خروار از این جک جونور ها میریزن سرت. در مورد RL هم شما باید بازی رو تموم کنی یک بار بعد بهت می گم چی کار کنی تا بینهایت بشه:biggrin1:

ببین اون جا تو باید اونا رو بکشی روشش یادم نیست ولی یادمه که یک چیز زرد رو بدنشون بود. تازه اونا رو بکشی یک خروار از این جک جونور ها میریزن سرت. در مورد RL هم شما باید بازی رو تموم کنی یک بار بعد بهت می گم چی کار کنی تا بینهایت بشه:biggrin1:
داداش مساله اينه كه خيلي خيلي سگ جون هستن اصلا نميميرند.
2تا هم هستن كه كار رو خيلي خيلي سخت كرده.
وضع تير هام هم خيلي خيلي خرابه.
من 12 تا تير اكسپلوسيو RL بهش زدم ولي نمرد.:eek:
نميشه چيت زد ؟!؟ :blushing:
به خدا ديگه داره اعصابم خورد ميشه.
من تمام بازي رو يه روزه رفتم ولي الان يه هفته هست كه سر اين 2تا موجود گير كردم.:mad:
يه كيسه ي زرد رنگ روي سينه ي اين موجودات هست كه وقتي ميزنيم انگار محيط يه جوري تو مايه هاي اسيدي ميشه ولي بازم افاقه نميكنه...
بايد چيكار كنم اي خداااااااااااااااااااااااااا :((

داداش مساله اينه كه خيلي خيلي سگ جون هستن اصلا نميميرند.
2تا هم هستن كه كار رو خيلي خيلي سخت كرده.
وضع تير هام هم خيلي خيلي خرابه.
من 12 تا تير اكسپلوسيو RL بهش زدم ولي نمرد.:eek:
نميشه چيت زد ؟!؟ :blushing:
به خدا ديگه داره اعصابم خورد ميشه.
من تمام بازي رو يه روزه رفتم ولي الان يه هفته هست كه سر اين 2تا موجود گير كردم.:mad:
يه كيسه ي زرد رنگ روي سينه ي اين موجودات هست كه وقتي ميزنيم انگار محيط يه جوري تو مايه هاي اسيدي ميشه ولي بازم افاقه نميكنه...
بايد چيكار كنم اي خداااااااااااااااااااااااااا :((
خوب همون هستش دیگه برو به همون تیر بزن تا سرشون بیوفته پایین و بعد به پشتشون تیر بزن. اگه تیر نداری که اوضاعت خیلی سخت هستش چون بعد از این که این دو تا رو بکشی اوضاع خیلی سخت تر میشه که البته برای اون جا هم بهت راه حل میدم فعلا اینجا رو رد کن بعد خبربده

شما تنهایی هم بری خوبه :blushing:
کافی هست فقط تیرهات را بی نهایت کنی و زده گلوله هم بخری که کمتر جونت کم بشه همینها را رعایت کنی غول میدم زود تمامش کنی :biggrin1:

من خودم تموم کردم روی vet ولی میخوام د و نفره برم اینجور باحالتره

تو بازی Resident Evil مشکل دارم، وقتی با Sheva تو آخر بازی جایی که پل میریزه میگه مربع بزن هر چی میزنیم میوفته تو مواد مذاب؟ کسی نمی دونه چی کار باید بکنیم؟

و بازی Resident Evil مشکل دارم، وقتی با Sheva تو آخر بازی جایی که پل میریزه میگه مربع بزن هر چی میزنیم میوفته تو مواد مذاب؟ کسی نمی دونه چی کار باید بکنیم؟

این جا chris باید به وسکر تیر بزنه وگرنه میوفتی

یکی میتونه بگه من چطور میتونم تیر‎‌های اسلحه‎هام رو بی نهایت کنم؟

یک بنده خدایی گفت باید تمام آپگریدهای اسلحه رو انجام بدی تا تیر اسلحه‏ات بی نهایت بشه، اما این کار رو کردم ولی از تیر بی‏نهایت خبری نشد!

در صفحه قبل هم یکی از دوستان چیزهایی در مورد اینکه باید در تنظیمات بازی یک سری عملیاتی رو انجام بدید تا تیره بی نهایت بشن توضیح دادند ولی خیلی گنگ و نا مفهوم بود.

کسی میتونه به صورت کامل و قابل فهم‎تر توضیح بده؟

1 . اول باید بازی رو 1 بار تمام کنی تا بخش های که HIDDEN هستش انلاک شه .
2. دوم باید آپگرید اسلحه که انتخاب کردی تا آخر ببری بعدش توی یکی از منوهای بازی یک بخشی است برای فعال کردن بینهایت اسلحه که باید بخریش برای هر اسلحه باید پول بدی پولش هم از نوع بازی ی هستش .
3. سوم این که قبل از این که بازی رو شروع کنی تو اون قسمت انتخاب کاراکتر باید گزینه اسلحه بینهایت بشه استفاده رو فعال کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or