Resident Evil 5 | PS3

جاتون خالی بالاخره ردش کردم و همین طور که شما گفتید نتونستم رو حالت CO OP ردش کنم
بالاخره بعد از 27 بار باختن و یک ساعت و یک دقیقه و 18 ثانیه مرحله رد شد :d
مبارك باشه
تن درستي...
ايا اين بازي واقعا ارزش خريد رو داره ؟!؟
گيم پليش كم نيست ؟!؟

آره ارزش خریدن رو داره من که خیلی باهاش حال کردم
بازی هم حدود 6 ساعتی وقت میبره(البته اگر بخوای مراحل رو کامل رد کنی نه فقط اینکه سریع تا آخرش بری)
در کل بازی خوبی بود من که خیلی بهم چسبید!
مخصوصا اینکه با پلانتیومش خستگی از تنم در رفت :biggrin1:

مبارك باشه
تن درستي...
ايا اين بازي واقعا ارزش خريد رو داره ؟!؟
گيم پليش كم نيست ؟!؟
اره که داره بخر که واقعا ارزش داره من که خیلی باهاش حال کردمه :love::biggrin1:
به قول امیر وقتی هم که پلاتیوم میگیری خستگی از تندت در میاد :biggrin1:

سلام به همه دوستان.
این بازی رو دستگاه من کند اجرا میشه هم خود بازی و هم Cutsceneهاش.ولی رو ایکس باکس360 که بازی کردم بدون اینکه نصبش کنم خیلی خوب اجرا شد.در ضمن تمام فایلهاش که مربو ط به Ps3 هست رو نصب کردم.

این بازی رو دستگاه من کند اجرا میشه هم خود بازی و هم Cutsceneهاش
همچین مسئله ای تا حالا کسی نداشته.
شما احتمالا ریجن اون Firmware ـی که رو کنسولت نصب کردی و آپدیتش کردی با ریجن کنسولت متفاوت هستش که این باعث مشکلاتی میشه . (یکی از عواقبش اینه که در بعضی بازیها مشکل افت فریم به وجود میاد)

همچین مسئله ای تا حالا کسی نداشته.
شما احتمالا ریجن اون Firmware ـی که رو کنسولت نصب کردی و آپدیتش کردی با ریجن کنسولت متفاوت هستش که این باعث مشکلاتی میشه . (یکی از عواقبش اینه که در بعضی بازیها مشکل افت فریم به وجود میاد)
آخه بازیهای دیگرو خوب اجرا میکنه مثل killzone 2 هیچ مشکلی هم نداره

آخرین ویرایش:
دوستان من این اویل رو سه یا چهار روز پیش 85 گرفتم خوب گرفتم یا نه؟(البته نسخه ی biohazard توش نیست )
vg1lx0.jpg

biohozard همون خودشه البته فکر کنم چون مال من اگر کاورش رو اونوری میکردی به جای re5 نوشته biohozard
فکر کنم اسمش تو کره اینا این باشه آخه مال من ریجن 3 بود

biohozard همون خودشه البته فکر کنم چون مال من اگر کاورش رو اونوری میکردی به جای re5 نوشته biohozard
فکر کنم اسمش تو کره اینا این باشه آخه مال من ریجن 3 بود
آره الان که دارم میبینم کاورش دو طرفس اونورش نوشته biohazard
راستی کسی میدونه چی کار کنیم 100% صفحه رو پر کنه تو حالت split-screen آخه منو داداشم میخوایم با هم بریم:biggrin1:
درضمن مثل اینکه این افت فریم برای فریمور 2.70 باشه جون من دیروز داشتم تو فروم های پلی استیشن می چرخیدم (سرم داشت گیج میرفت:p) خوندم همه میگفتن احتمال داره سونی برای آپدیت های بعدی 2.71 ، 2.72،...... اینجوری شماره بندی کنه تا مشکل این آپدیت حل بشه
ولی خداییش بازیش خیلی حال میده خود من طرفدار سبک کلاسیکشم ولی دیگه به قول دوستان نمیشه با این همه قدرت وتکنولوژی و سخت افزار به همون مدل کلاسیک رضایت داد نهایتش میشد مثل سایبریا که اونم کسی طرفش نمیرفت
------------------------------------------------------------------------------------------------
افت فریمش تو حالت دو نفره خیلی محسوسه واسه شما اینجوری میشه یا واسه من اینجوریه

آخرین ویرایش:
من هنوز توش موندم چرا برای من دو نفره صفحش کامل بود قبلا هم یک عکسی گرفتم و به یکی از دوستان نشون دادم .
مثل اینکه این تلوزیون من با اینکه بعضی بازی ها رو نمیاره اما حداقل این قسمتش درست بود(تو خود دفترچه هم صفحه مشکلات روحی روانی داشت :biggrin1: )
برای اینکه نوشته معلوم نباشه روی اون حرف Sp که کنار شکلک هست کلیک کن
یعنی چیزی رو که نوشتی انتخاب کن و بعد رو این بزن

من هنوز توش موندم چرا برای من دو نفره صفحش کامل بود قبلا هم یک عکسی گرفتم و به یکی از دوستان نشون دادم .
مثل اینکه این تلوزیون من با اینکه بعضی بازی ها رو نمیاره اما حداقل این قسمتش درست بود(تو خود دفترچه هم صفحه مشکلات روحی روانی داشت :biggrin1: )
برای اینکه نوشته معلوم نباشه روی اون حرف Sp که کنار شکلک هست کلیک کن
یعنی چیزی رو که نوشتی انتخاب کن و بعد رو این بزن
Resident Evil Novels

ResidentEvil.jpg

Vol.1: Resident Evil - The Umbrella Conspiracy
Vol.2: Resident Evil - Caliban Cove
Vol.3: Resident Evil - City of the Dead
Vol.4: Resident Evil - Underworld
Vol.5: Resident Evil - Nemesis
Vol.6: Resident Evil - Code: Veronica
http://www.megaupload.com/?d=19S4BLUO
http://rapidshare.com/files/112539022/RE_novels.rar
اینم برای اینکه هممون طرفدار این بازی هستیم و باهاش بزرگ شدیم:love:

آقا حامد گل

داداش این رزیدنتی که گرفتی خیلی شاخه ! آره ارزششم داشته ;).

یه وقتم زد به سرت اون فلشش رو بفروشی به من یه خبر بده :biggrin1:

عکساتم خاطراته زیادی برامون یادآوری کرد یادش به خیر با رزیدنت 1 خیلی حال کردم به نظرم بهترین بود :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or