Resident Evil 5 | PS3

فقط 5 گیگ برای INESTAL ؟ :eek: خدا رحم کنه چقدر حجیمه بازیش :biggrin1: یا من اشتباه برداشت کردم؟ (ما که PS3 ـیمون 40 گیگه اگر چند بازی اینجوری دیگه بیاد نابود میشیم که :biggrin1: )

اگه قرار بود هاردم رو عوض کنم که از اول میرفتم یک 60 گیگ یا 80 گیگ میگرفتم :biggrin1: حالا فوقش جا کم اوردم پاکش میکنم بعدا :biggrin1:

فقط يه 25 دقيقه وقت مي خواد براي Inestall

البته درستش install هست...

---------

اين مقدار برای کسايی که 40 گيگ دارن شايد زياد باشه ... ولی خوب ديگه کاريش نميشه کرد... :biggrin1:

البته ميشه عوض کرد هارد رو.... من الان تو سايت ( www.rayaneh.com ) داشتم ميديدم ... قيمت های خوبی بود Laptop HDD....

من رو 60 گيگم کلی فيلم دارم... کلی هم بازی نصب کردم ... فکر کنم بايد يه گرد گيری کنم...:biggrin1:

خب پس از ساعت ها تحلیل و بررسی بازی به این نتیجه رسیدم که بسیار خوبه :دی سخته ، لذت بخشه، Co-Opش اصل حاله و واقعا یکی از بهترین های امسال میتونه باشه...

چرا به نظر شما آفلاینش خوب نیست؟به نظر من که خیلی هم جالب و خوبه (البته هر کس نظری داره ولی می خوام بدونم چرا هیچکی خوشش نمیاد :biggrin1: )

Offـش هم خوبه اتفاقا. زیاد به گیم پلی و گرافیک آسیب نمیزنه. آنلاینش هم اگه این لگ مارو ول کنه خیلی خوبتر میشه :دی یه هوک میزنی، یه ربع بعد یارو پرت میشه.

چرا به نظر شما آفلاینش خوب نیست؟به نظر من که خیلی هم جالب و خوبه (البته هر کس نظری داره ولی می خوام بدونم چرا هیچکی خوشش نمیاد :biggrin1: )
بیشتر بخاطر اون صفحه هست که اصلا جالب نیست تصویر دونیمش خیلی بده خیلی از جای صفحه خالی میمونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or