Captain Mitchell
کاربر سایت
بهتره که بعد از عرضه بازی مهم بشه.
درسته ولی برای 360 مهم شده...
در هر حال... مرسی
بهتره که بعد از عرضه بازی مهم بشه.
فعلا که خبری نشده . !خبري از انتشار بازي تو دبي و تهران نيست؟!
پس چرا همه جا زده 13مارس؟Release Date Mar 05, 2009 Language English, Japanese
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-bp-49-en-70-34rp.html
بازی 5 مارس منتشر خواهد شد و Language هم داره.
...يه نگاه به سؤال خودت بکن :
دوستان اين بازي هم ممكنه كه بازم از موعد زودتر پخش بشه؟
(يه قاطه جواب بده چون اگه اينجوريه سفارش ندم)
-------
خودت داری ميگی ممکنه ... علامت سؤال ميزاری... بعد ميگی يکی قاطع جواب بده ...
گرچه تو اين انجمن استعداد های درخشان زياد داريم...همه جور آدمی پيدا ميشه ... فالگير و رمال و پيشگو نداشتيم... اينو مطمئنم... حالا اگه کسی هست که باشه جديداً امده!!!:biggrin1:
اميدوارم زودتر بياد ... چون وقتی امير اينطوری تعريف کرد ... منم وسوسه شدم بگيرمش !!!! :biggrin1:
دوستان اين بازي هم ممكنه كه بازم از موعد زودتر پخش بشه؟
(يه قاطه جواب بده چون اگه اينجوريه سفارش ندم)
ممنون
حالا چند روز طول میکشه بازی تو ایران بیاد و دقیقا چندم این ماه میاد تو بازار؟؟؟؟؟؟![]()
به تاريخ GS نسخه انگيليسيش در اين تاريخ Release Date: Mar 13, 2009دقیقا چندم این ماه میاد تو بازار؟؟؟؟؟؟![]()
آخه اين قيمتاي مسخره چيه؟! واقعا با اين قيمت كساني هستن كه بازي رو بخرن؟ اين قيمتارو يه سري افراد سودجو ميندازن تو بازار كه شايد با اين قيمت بفروشن، من خودم killzone2 رو 2 روز پس از پخشش تو تهران با قيمت كاملا مناسب و منطقي خريدم كه اكثر بچه ها هم فكر كنم از همونجا خريدن...هفته دیگه مثل اینکه بازی میاد داخل بازار ایران اما قیمتش و بگم حال میکنید . ! 125 تومان :biggrin1:
هفته دیگه مثل اینکه بازی میاد داخل بازار ایران اما قیمتش و بگم حال میکنید . ! 125 تومان :biggrin1:
ما که امیدواریم همینطور باشه کی بدش میاد کم پول بده .. !!نه امکان نداره اين قيمت باشه...
kz2 رو نگا ؟ من 68 خريدم همه جا قيمت بالا ميدادن... اگه بگرديد پيدا ميشه...
همين DC به قيمت خوب ميفروشه ... قول ميدم بيشتر از 70 نيست تو تهران...