Resident Evil 5 | PS3

resi5232.jpg

دموی قابل بازی Resident Evil 5 دوم فوریه در PSN برای دانلود قرار میگیره.

بازیه Resident Evil 5 رو باید بیشتر یار بهش اضافه می کردند
حسابشو بکن یار داشته باشی بری جلو زامبیها رو بکشی
تو از یارات محافظت کنی اونا محافظت کنن ازت چه حالی میده
یار زیاد داشته باشی , ولی کسایی که باهات میان جلو شش تا باشن چهار تا مرد دوتا زن
بعد اخرش ما با یه پسر دیگه بمونیم با دوتا دختر هر کدوممون هم یکیشونو برداریم بریم پی کاریمون .
بعد برا قسمت بعدی Resident Evil هم می تونیم همین چهارتا باشیم چنتا ادم دیگه هم اضافه بشن , اونوقت هزارتا داستان میشه براش نوشت .

یار زیاد داشته باشی , ولی کسایی که باهات میان جلو شش تا باشن چهار تا مرد دوتا زن
بعد اخرش ما با یه پسر دیگه بمونیم با دوتا دختر هر کدوممون هم یکیشونو برداریم بریم پی کاریمون .
بعد برا قسمت بعدی Resident Evil هم می تونیم همین چهارتا باشیم چنتا ادم دیگه هم اضافه بشن , اونوقت هزارتا داستان میشه براش نوشت .
میگم خوب بود میگفتی تیم بکشن گل کوچیک بازی کنین اصلا!!!

سلام
بچه ها کسی demo قابل بازی رو دانلود کرده
من دارم دانلود میکنم ولی سرعت خیلی پایینه تا حالا 450 مگابایت دانلود کرده حجمش 950 مگه:(

RE5 Demo

من demo رو download کردم , کنترل بازی نرم و رونه , ولی در مقابل Demo XBOX 360 چند ایراد گرافیکی داره! اولین چیزی که متوجه شدم fram rate نسبت به Xbox پایین تره که فکر می کنم بیشتر به motion blur مربوط باشه و دوم اینکه بعضی texture ها ضعیفتر از XBOX هست, جایی که کاملا واضح دسته shotgun پشته chrisتو Assembley place هست.
امیدوارم تا موقع releaseاین مشکلات حل بشن;)

این مکانیزمی که تو داری میگی حتی تو بازیهای JRPG دهه نود هم بکار نمیرفته ... رفیق بدون داری در مورد چی حرف میزنی و هر چی که میاد تو سرت رو نریز تو تاپیک .

بازی خیلی خوبیه
گرافیکش خیلی خوبه
iq این یارو زنه هم خوبه ولی خیلی دودره بازه امون نمیده یه تیر از رو زمین برداری
دوربین یه جوریه برا اینکه میخواد دو تا کارکتر داخل تصویر باشن
در کل خیلی حال میده:cheesygri

سبك بازي كه فرقي نكرده ادماش هم همونن اين زنه هم كه يعنه چي نفهم(اصلا كسي نكوشيد بذار ببينيد زنه چي كار ميكنه فقط هي كمك ميخاد)اينم كه از هوش اين زنيكه
ار گرافيك بگذريم نور پردازياشو قبول دارم
س:ايا اين وضع تا اومدن بازي اصلي درست ميشه يا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or