Resident Evil 5 | PS3

وای وای چه قدر جالب بود یک خورده ای سخت بود و یکمی برای من ترسناک بود
------------
خوب من با دوستم کورش یعنی dante_H2 خواستم بازی کنیم انلاین نشد فکر کنم اونم بخاطر ریجن باشه چون با یکی از بچه های همین جا بازی کردیم شد ولی با کورش 10بار امتحان کردیم نشد حالمان گرفته شد اونم زیاد:(
-----------------------
اون دختر هم که اگر برایتان اذیتان میکنه بهش بگید فقط حمله کنه بهتر نه کاورتان باشه:biggrin1:

این بازی رو میشه دو نفره بازی کرد؟ (منظورم بازی اصلیش که به زودی قراره بیاد نه دمو)مثلا یکیمون اون مرده باشیم و رفیقمون هم اون زنه باشه؟اگر میشه خیلی خوب میشه.منم امشب دموش رو دانلود میکنم

این بازی رو میشه دو نفره بازی کرد؟ (منظورم بازی اصلیش که به زودی قراره بیاد نه دمو)مثلا یکیمون اون مرده باشیم و رفیقمون هم اون زنه باشه؟اگر میشه خیلی خوب میشه.منم امشب دموش رو دانلود میکنم
آره میشه 2 نفره بازی کرد . !

والا معلوم نیست میشه یا نه فقط گفتند انلاین میشه دونفری بازی کرد همین
حتما دانلود کن

دوستان با عرض معذرت کسی اینجا میدونه که آیا ورژن x360 با رجیون pal هم در 13 مارس عرضه میشه یا نه؟
ولا دقیقا معلوم نیست برای اطلاعاته دقیق میتونی بری سایته
Game spot اونجا میتونی تمامه اطلاعات را پیدا کنی:biggrin1:

آره بازیش خیلی سخت بود این زامبیا هم که از همه جا میریزن رو سر آدم :biggrin1:ولی من که تا حالا بازی وحشتناک و همچنین تفنگی(حالا تفنگی چند تا بازی کردم اما وحشتناک اصلا هیچی بازی نکردم)به نظرم وحشتناک نبودش :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or