REZA TAEL
کاربر سایت
سری بازی های Resident Evil بیرون آمده است...این بازی ها در مورد عمارت های بزرگ و تاریکی ها بودند , و الان RE5 بیشتر به یک بازی اکشن شبیه است تا یک بازی ترسناک!چطور RE5 هنوز یک بازی ترسناک است؟
"ما مناطق درخشان (نورانی) زیادی را در RE5 نشان دادیم.ما امیدواریم که محل های سربسته تاریک تر داشته باشیم که این محل ها به مراتب ترسناک تر و کشش بیشتری در بازی دارند. و وقتی جابجایی به این مکان ها از محل های ایمنی روشن صورت گیرد دیگر شما قادر به چیز هایی که در بازی ترس و وحشت ایجاد میکنند نخواهید بود."
آیا شما هم تشخیص دادید که در بازی هایی شبیه RE4 و 5 به وجود آوردن ترس در بازیکنان سخت تر است بدین خاطر که اکشن های بیشتری در آن ها وجود دارد؟
"ما واقعا تشخیص ندادیم که اکشن بیشتر در بازی باعث کم شدن ترس میشود.ما تشخیص دادیم که اگر اکشن بیشتر باشد قادر خواهیم بود تا حسی از وحشت را در بازیکن خلق کنیم.این یک نوع متفاوت از ترس است اما هنوز در بازیکن کشش ایجاد میکند."
شما شخصا فیلمهای وحشت انگیز دوست دارید یا چیز های ترسناک؟آیا شما در زندگی واقعی از چیزی می ترسید؟
"من یک طرفدار بزرگ فیلمهای ترسناک هستم , من دوست دارم تا زامبی های مختلف زیادی را تماشا کنم. در زندگی واقعی چیزی که بیشتر از همه از آن هراسانم ضرب العجل است."
آیا شما اره برقی دارید؟
"نه , من اره برقی ندارم . در زندگی واقعی آن ها تقریبا ترسناک هستند.داشتن آنها در بازی خودش کافیست."
من حدودا بازی رو یک ماه پیش انجام دادم. کپکام یک رویداد در لس آنجلس داشت.من فراموش کردم که RE چه کنترلی داشت.اما من سورپرایز شده بودم وقتی دیدم که چاقو را بیرون کشیدم نمیتوانم حرکت کنم.وقتی که میخواهم شلیک کنم مجبورم هنوز ایستاده و متوقف باشم.حتی این حرکت بازخوردی از مردم در برداشت که میگفتند:"هی ما وقتی که میخواهیم شلیک کنیم نمیتوانیم حرکت کنیم؟
"البته آخرین چیزی که ما میخواهیم انجامش دهیم ایجاد احساس ناامیدی در بازیکنان بوسیله مجبور شدن به جنگیدن با سیستم کنترلی است که با آن بازی می کنند و جنگیدن با دشمنان.البته ما هم اکنون در حال ساختن RE5 هستیم , ما در حال جستجوی راه هایی برای بهبود طرح کنترل هستیم .ما هنوز داریم بر روی آن کار میکنیم و شما ممکن است چیز های بیشتری از ما ببینید."
بیایید که در مورد co-op صحبت کنیم. RE5 اولین بازی در سری RE هست که خصوصیت online co-op دارد.کی شما به فکر پیاده کردن co-op افتادید؟چطور شما بدین فکر رسیدید؟و شما چطور تصمیم گرفتید که ما با دو کرکتر دیگر به بازی در حالت co-op بپردازیم؟
"ما همیشه , از شروع کار , طرحی برای co-op-enabled کردن بازی داشتیم .بالاخره در E3 قادر شدیم تا آن را اعلام کنیم. من خوشحالم که ما در نهایت میتواینم آن را شر کنیم."
و چطور تصمیم گرفتید که ما با دو کرکتر دیگر به بازی در حالت co-opبپردازیم؟
"خب , زمانی که ما آفریقا را برای مکان شروع بازی در نظر گرفتیم , میدانستیم که میخواهیم کرکتر اصلی Chris باشد و میدانستیم که کسی را میخواهیم که مکان ها را بشناسد و میتواند در نقش یک راهنما برای Chris باشد.از آنجا بود که نویسنده سناریو به فکر Sheva آمد ."
زمانی که شما قسمت single-player را بازی میکردید , درست فهمیدم که شما فقط میتوانید با Chris بازی کنید؟چرا شما نمیتوانید در نقش Sheva بازی کنید؟
"در حالت single-player شما فقط میتوانید با Chris بازی کنید ولی میتوانید با Sheva تیم شوید و او برای شما به صورت کرکتر AI-controlled کار میکند.دلیل اینکه ما میخواستیم که شما در تمام لحظات با Chris بازی کنید این بود که داستان بر روی Chris متمرکز شده است.این واقعا داستان Chris است."
آیا شما در تمام بازی در آفریقا بودید؟ یا شبیه به Metal Gear Solid 4 این فقط مکان آغازین بازی است و بعد از آن به محل های مختلف دیگر می روید؟
"من واقعا نمیتونم بگم.من در این زمان نمیتوانم به این سوال پاسخ دهم.ما قصد داریم تا لوکیشن های مختلف زیادی داشته باشیم و شما همچنین تعدادی لوکیشن را خواهید دید که ما تاکنون به شما نشان ندادیم.اما این لوکیشن ها دقیقا چه جایی هستند را نمی توانم بگویم."
این قسمت از صاحبه در مورد اظهار روزنامه نگاران و مجلات و سایت ها در مورد استفاده از نژاد پرستی در RE5 است که در سایت بازی سنتر بار ها گفته شده و من این قسمت نمیزارم.فقط همینو بگم که به تاکوچی به یک اظهار نظر که در استدیو آن ها یک سیاه پوست کار نمیکند گفت که بیشتر کارکنان ما سیاه پوست هستند.
RE5 پایان همه چیز است؟ آیا شما پایان داستان Chris یا RE را در این بازی توصیف خواهید کرد؟
"قطعا میتوانم بگویم که این پایان یکی از داستان های RE است."
آخرین سوال من ...شاید کمی مضحک باشد اما چرا این همه بشکه های منفجر شونده در آن شهر (بازی) وجود دارد؟
(میخندد) شاید چیز های زیادی در شهر وجود داشت هباشد تا بازیکنان منفجرش کنند چنانچه بی خیال آن ها میشوند.شاید این کارکنان کپکام باشد که آنها میخواهند منفجرشان کنند.
چیز دیگری در مورد RE5 وجود دارد تا دوست داشته باشید به ما بگویید؟
"فقط یک چیز وجود دارد که من دوست دارم به شما بگویم این است که بازی در جمعه 13 مارچ 2009 ریلیز میشود.شاید از الان تا آن موقع وقت زیادی مانده باشد اما من اطمینان دارم که زمان در یک چشم به هم زدن میگذرد."

:biggrin1:
.
اما این دیگه نه ...