Sweet Jesus
کاربر سایت
این بحثها موقع Resi4 چرا نبود؟
همه برا من میخوان بازی رو بکوبن، فاتحه 4 سال پیش خونده شده داداش من، اون موقع گربه زبونتون رو تناول فرموده بوده؟
:rose:درود ب همه
7-8 روز صبر و شکیبائی نتیجه داد و بلاخره امروزسهم ما هم رسید. دو عدد تهیه کردم یکی واسه خودم یکی واسه دوست عزیزم تورج (). متاسفانه هنوز بازی رو ننداختم تو حلقوم کمثول (
) تا باشه فردا سر فرصت یه حالی ببریم هرچی باشه 4 سال دندون رو جیگر فشردم
.
اینم عسکش :biggrin1:
http://i39.tinypic.com/16awo48.jpg
![]()

که واقعا هم همینطوره !
من نمیدونم چه طور بعضی از دوستان میگن این بازی چرته و ... . یعنی خیلی عجیبه ها !! به نظر من این بازی جزو بهترین نسخه های سری Re هست ( که خب کاملا هم مشخصه مگر باز یه عده بیان این نکته رو هم انکار کنن ! ) و بی شک بهتر از شماره 4 هم هست .
مخصوصا داستان بازی که از یک لحاظ هایی واقعا پرباتر از نسخه های گذشته هست به عقیده من .
البته من منکر بعضی از ضعف های این بازی هم نمیشم اما تعدادی دیگه دارن خیلی بی انصافی میکنن .

)
. دوست عزیز نسخه 3 که همه گفتن داستانش خندست:cheesygri هالا نسخه 1 و2 رو بگی یک چیزی. من فکر میکنم روی کنسولهای نسل جدید به تنها بازی که میشه داستان دار گفت متال گیر4 است بقیه برای فروش بیشتر روی گرافیک و گیم پلی سریع و درگیر کننده تمرکز کردنمنم منکر این نمیشم این بازی خوب هستش و تونسته گرافیک فوق العاده ای رو هم به نمایش بزاره ولی واسه کسی که طرفدار RE هستش و اکثر نسخه هاش رو بازی کرده داستان بازی به هیچ وجه قابل قبول نیست شاید از RE 4 بهتر باشه ولی قابل مقایسه با نسخه های قبل از RE 4 نیست

بله. از همون اول بازی با خرد شدن درب و دیوار توسط اون یارو طبری ـه ( که تو تمام تریلرها هست ) شروع میشه و با انفجارها کاملا این موضوع رو میتونید ببینید.ببخشيد نسخه PS3 افت فريم داره ؟
والا من الان مرحله 2-2 هستم اصلا افت فریم ندیدم , حالا نمیدونم شما چی دیدین!!بله. از همون اول بازی با خرد شدن درب و دیوار توسط اون یارو طبری ـه ( که تو تمام تریلرها هست ) شروع میشه و با انفجارها کاملا این موضوع رو میتونید ببینید.