شاید بعضیا ناراحت بشن ولی از نظر من کسی که این مقدار رو میپردازه یقینا این پولو از راه درستی در نیاورده یا اینکه یه چیزی خورده!وقتی اون بنده خدا میره میخره اوناهم میفروشن دیگه!
شاید بعضیا ناراحت بشن ولی از نظر من کسی که این مقدار رو میپردازه یقینا این پولو از راه درستی در نیاورده یا اینکه یه چیزی خورده!وقتی اون بنده خدا میره میخره اوناهم میفروشن دیگه!
H.Shoary.23 جان شما تا فردا صبر کن احتمالا یه دَنهَ یه جای خوب بازی رو میاره زیر 70 تومن. ادرس و شماره اینها ش رو هم میگیم. هیچ نگران نباش.
تورج
آب و روی هیئت رو بردی برادر. یعنی نمیدونستی ریچن PAL ـه ????? ای لول
. اما جدا باکس اکثر بازی های PAL زیباتره.
یکی از خوبی های این سری در اینه که ده ها دلیل و بهانه برای دوباره بازی کردنش داری سوای CutScene های خفنش. ولی بازی داریم الان End گرافیک و اینها و کلا یه بار بری واسه دفعه دوم چیزی نمیمونه.جدی تو خوشت امد :confused:... ولی يکم تو ذوق من زد :biggrin1:... من اول اينو ميگيرم hawx هم با يه بازی ديگه تعويض ميکنم يه چيزی هم سر ميدم اينطوری بهتره... :biggrin1:
به جان تو اصلاً حواسم نبود... :biggrin1:حالا يه سوتی داديم... تو هی گير بده ...:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

خوب من این بازی رو تا مرحله 2-4 پش رفتم باید اعتراف کنم تا اینجای بازی داستانی واقعا" زیبا داره و کل داستان تا به اینجا پیرامون شخصیتی به ناممیچرخه ! ولی به نظر من در موارد دیگه شما وقتی داری بازی می کنید اصلا" اون حس و حال resident evil Classic رو ندارید ! (البته این مورد سلیقه ای هستش که اصلا" من خوشم نیومد) در مورد گرافیک باید بگم در اکثر موارد عالی کار شده ولی texture در چند قسمت واقعا" از نسخه 4 این بازی با افزایش کیفت خیلی کم کپی شده ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! که به عنون مثال در مرحلهجیل ولنتاینوقتی texture پوشالها یا خرده چوبهای بالای خونه های رو می بینید و میفهمید اینها کپی از نسخه چهارم هست اشک در چشمانتون حلقه میزنه !سرخ پوستها
حتی در مورد ایتم های بازی که شما همه رو به سختی و با مشقت گرفته اید که همین جوریشم برای خودتون کم میاد شما باید انها رو مثل کارت سوخت سهمیه بندی کنید چون در طول بازی یکی مثل زالو های اویل با شما هست که از این ایتم ها هی استفاده میکنه !!!! و اگر هم سهمیه بندیتون در این مورد اشتباه باشه یا بهش ایتم ندید می بازید !
به هر حال بازی از لحاظ داستانی بی نظیر وبی در بقیه موارد اصلا" به من نچسبید .
بله کاملا"
شما که نسخه PS3 رو بازی کردی ، آیا در بازی مشکل Vertical Sync وجود داره ؟ یعنی وقتی حرکت میکنی یا دوربین رو میچرخونی خطوط افقی رو صفخه میاد ؟ ( امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشی .. )
چون این مشکل توی دموی 360 بود ولی دموی PS3 داشت ، ظاهرا نسخه کامل 360 هم این مشکل رو داره !
چه حول کردی.
درجه سختی روی نرمال و میزان هوش مصنوعی رو هم لطفا زحمت بکش اگر وقت داری توضیح بده.
ممنون
من که همچین مشکلی ندیدم . !شما که نسخه PS3 رو بازی کردی ، آیا در بازی مشکل Vertical Sync وجود داره ؟ یعنی وقتی حرکت میکنی یا دوربین رو میچرخونی خطوط افقی رو صفخه میاد ؟ ( امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشی .. )
چون این مشکل توی دموی 360 بود ولی دموی PS3 داشت ، ظاهرا نسخه کامل 360 هم این مشکل رو داره !
شما که نسخه PS3 رو بازی کردی ، آیا در بازی مشکل Vertical Sync وجود داره ؟ یعنی وقتی حرکت میکنی یا دوربین رو میچرخونی خطوط افقی رو صفخه میاد ؟ ( امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشی .. )
چه حول کردی.
درجه سختی روی نرمال و میزان هوش مصنوعی رو هم لطفا زحمت بکش اگر وقت داری توضیح بده.
ممنون
میشی بعضی جاها هم یه چیزایی افتضاح از هوش مصنوعی میبینی که از افتضاحیت بازم اینجوری
میشی ! !به نظر من غولها به جالبی و زیادی و جذابیت شماره های قبل طراحی نشدن ولی خوب با توجه به پیشرفت گرافیکی نسل جدید در نوع خودشون بی نظیرنددوستاني كه بازي كردن يا ميكنن از غولاش تعريف كنن (جالب طراحي شدن و...)
به جز ادمها موجدات ديگه اي هم هستند؟
ممنون