Resident Evil 4

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همه
اینجا کسی میدونه چطور میشه اون غول بی شاخ و دم ( منظورم همونیه که سالازار و یکی از محافظاش میرن توش ) رو کشت ؟ چون من کلی چشم اونو میزنم و وقتی سالازار میاد باز هم مداوم به سرش شلیک میکنم اما انگار نه انگار !
آیا شگرد خاصی هست ؟ یا اصلا باید جور دیگه ای کشتش ؟

نوشته شده توسط EBLISER:
سلام به همه
اینجا کسی میدونه چطور میشه اون غول بی شاخ و دم ( منظورم همونیه که سالازار و یکی از محافظاش میرن توش ) رو کشت ؟ چون من کلی چشم اونو میزنم و وقتی سالازار میاد باز هم مداوم به سرش شلیک میکنم اما انگار نه انگار !
سلام
از اسلحه های قوی مثل Broken Buterfly استفاده کنید ... چند تا تیر کارش رو میسازه. البته اگه به مقدار کافی upgrade کرده باشید اسلحه رو.

Metal Gear جان ممنون اما خوب بعد اینکه دیشب این پست رو زدم خودم رفتم دوباره بازی کردم و ردش کردم ولی بابت راهنماییت ممنون.

در ضمن چون هنوز سراغ ادامه ی بازی نرفتم میخواستم بدونم تو این مقدار باقی مونده جایی هم هست که
آدم گیر کنه یا نکته ای رو باید بدونه با نه ؟

Metal Gear جان ممنون اما خوب بعد اینکه دیشب این پست رو زدم خودم رفتم دوباره بازی کردم و ردش کردم ولی بابت راهنماییت ممنون.

در ضمن چون هنوز سراغ ادامه ی بازی نرفتم میخواستم بدونم تو این مقدار باقی مونده جایی هم هست که
آدم گیر کنه یا نکته ای رو باید بدونه با نه ؟

معما هاي داخل بازي چندان پيچيده ودشوار نيستند كه شما را دچار مشكل كنند تا اخر بازي هم همين روند سادگي دنبال ميشه

دوستان عزيز من اين كدهايي رو كه ميذارم اينجا رو كاملا تست كردم و كار كردند و كدها مربوط به Xploder 4.0 هستند (نه گيم شارك!)

Resident Evil 4

Mastercode
983F80F9 78265D1F

Infinite:

Health (You)
28009055 835642D6
280090FB A9F1F722
D85FDDB3 0CA1083E
28009088 68F1F78A
D85FDDB3 0CA5083E
28009088 6834F78A

(Press [L1] +[L2] +[R1] +[R2] To Kill If Trapped)

Health (Partner)
28009062 835642D6
28009066 A9F1F70A
2806ECF7 0CA57A65
D85FDDB3 0CA1083E
2800908B 68F1F7EB
D85FDDB3 0CA5083E
2800908B 6834F7EB

(Press [L1] +[L2] +[R1] +[R2] To Kill If Kidnapped)

Ammo
280832D0 0CA57A65

Grenades
280B94A0 0CA57A65

Max:

Health (You)
185849E5 0CA5E7AF

Health (Partner)
1858499C 0CA5522E

PTAS
2858490A 1CD1A03E

Have:

Always 1st Save
280A09F1 0CA57A65

Don't Get Squished By Boulders
2807D562 0CA57A65
2807D566 0CA57A65

(Press the Dodge Buttons When Prompted)

نوشته شده توسط ebliser:
سلام به همه
دوست عزيز شما مي تونه با يك آرپي جي كارشو تموم كني ولي فقط بايد به خود سالازار بزني يعني بري پايين و از زير بهش بزني نه به اون چشمه

طاهر جان مسئله اينه كه اگه از برنامه ديگه اي غير از گيم شارك استفاده كنيم تمام كدهاي گيم شارك روي مموري پاك ميشه..! نميدونم چرا ، ولي اين اتفاق براي من افتاد . از اونجايي كه اكثر بچه ها يه مموري بيشتر ندارن استفاده از اين كدها دردسر ساز ميشه... كما اينكه من قبلاَ هم كدهاي اكشن ريپلي رو هم براي اويل 4 پيدا كرده بودم.. اما بخاطر همون مسئله ازش استفاده نكردم..!

گذشته از اين چيزا من ته دلم راضيم كه فعلاَ كدي براي اين بازي نيست ، چون اصل همين دلهره و هيجانش به همينه كه همش نگران جون و مهمات باشي !

نوشته شده توسط kakero youga:
طاهر جان مسئله اينه كه اگه از برنامه ديگه اي غير از گيم شارك استفاده كنيم تمام كدهاي گيم شارك روي مموري پاك ميشه..! نميدونم چرا ، ولي اين اتفاق براي من افتاد . از اونجايي كه اكثر بچه ها يه مموري بيشتر ندارن استفاده از اين كدها دردسر ساز ميشه... كما اينكه من قبلاَ هم كدهاي اكشن ريپلي رو هم براي اويل 4 پيدا كرده بودم.. اما بخاطر همون مسئله ازش استفاده نكردم..!

گذشته از اين چيزا من ته دلم راضيم كه فعلاَ كدي براي اين بازي نيست ، چون اصل همين دلهره و هيجانش به همينه كه همش نگران جون و مهمات باشي !

بله , حق با شماست. بنده هم به خاطر بچه هاي عزيزي كه درخواست كرده بودند اين كد ها رو پيدا كردم و گرنه به قول شما اصل اينه كه بدون هيچ رمز و كدي بازي رو تا آخر رفت !
البته كدهاي اكشن ريپلي كه بدون كارتريج مخصوصش كار نميكنه ؟!! يعني اصلاً برنامه بطور كامل اجرا نميشه !
ولي اين Xploder دقيقاً محيطي مشابه با GameShark داره و همونطور كه شما هم گفتيد فايل Save خودش رو ظاهراً جايگزين Save هاي GameShark ميكنه.

بچه ها من یه جا گیر کردم که مطمئنم که اصلا مشکل نیست اما نمیدونم چیه جریان !!!

من یه در رو نمیتونم باز کنم .. موقعی که اشلی همراهمه ... به یک در میرسم که دو اهرم یکی سمت راست و یکی سمت چپشه ! وقتی اشلی از اون طرف و من از این طرف اهرم رو میکشیم پایین و operate
رو میزنم ( همزمان هم اون چراغ های نارنجی بالای در در حال پر شدنه ) مینویسه : it didnt work
اما چرا کار نمیکنه ؟ آیا چیزی رو جا گذاشتم ؟ و یا اینکه شگرد خاصی داره ؟

منتظر جوابتون هستم چون امشب باید تمومش کنم.
مرسی

آخرین ویرایش:
البته كدهاي اكشن ريپلي كه بدون كارتريج مخصوصش كار نميكنه ؟!! يعني اصلاً برنامه بطور كامل اجرا نميشه !

ببخشيد منظورم code breaker بود..!

بچه من یه جا گیر کردم که مطمئنم که اصلا مشکل نیست اما نمیدونم چیه جریان !!!

من یه در رو نمیتونم باز کنم .. موقعی که اشلی همراهمه ... به یک در میرسم که دو اهرم یکی سمت راست و یکی سمت چپشه ! وقتی اشلی از اون طرف و من از این طرف اهرم رو میکشیم پایین و operate
رو میزنم ( همزمان هم اون چراغ های نارنجی بالای در در حال پر شدنه ) مینویسه : it didnt work
اما چرا کار نمیکنه ؟ آیا چیزی رو جا گذاشتم ؟ و یا اینکه شگرد خاصی داره ؟

منتظر جوابتون هستم چون امشب باید تمومش کنم.
بايد صبر كني تا چراغهاي نارنجي ، سبز بشه بعد بزني.. اگه موفق نشدي چند بار امتحان كن تا باز بشه

بايد صبر كني تا چراغهاي نارنجي ، سبز بشه بعد بزني.. اگه موفق نشدي چند بار امتحان كن تا باز بشه

درست .. اما سبز نمیشن ! قبلش باید چیزی روی در بذارم ؟ چون رو خود در هم دو تا جای چراغه که یکیش
نارنجیه اما اون یکی مثل اینکه خالیه و فکر کنم سبزست !

خوب حالا اگه باید جای اون چیزی بذارم ... اون item رو باید از کجا بگیرم ؟

در ضمن مرسی که جواب دادی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or