سلامنوشته شده توسط EBLISER:سلام به همه
اینجا کسی میدونه چطور میشه اون غول بی شاخ و دم ( منظورم همونیه که سالازار و یکی از محافظاش میرن توش ) رو کشت ؟ چون من کلی چشم اونو میزنم و وقتی سالازار میاد باز هم مداوم به سرش شلیک میکنم اما انگار نه انگار !
آیا شگرد خاصی هست ؟ یا اصلا باید جور دیگه ای کشتش ؟
Metal Gear جان ممنون اما خوب بعد اینکه دیشب این پست رو زدم خودم رفتم دوباره بازی کردم و ردش کردم ولی بابت راهنماییت ممنون.
در ضمن چون هنوز سراغ ادامه ی بازی نرفتم میخواستم بدونم تو این مقدار باقی مونده جایی هم هست که
آدم گیر کنه یا نکته ای رو باید بدونه با نه ؟
دوست عزيز شما مي تونه با يك آرپي جي كارشو تموم كني ولي فقط بايد به خود سالازار بزني يعني بري پايين و از زير بهش بزني نه به اون چشمهنوشته شده توسط ebliser:سلام به همه
اینجا کسی میدونه چطور میشه اون غول بی شاخ و دم ( منظورم همونیه که سالازار و یکی از محافظاش میرن توش ) رو کشت ؟ چون من کلی چشم اونو میزنم و وقتی سالازار میاد باز هم مداوم به سرش شلیک میکنم اما انگار نه انگار !
آیا شگرد خاصی هست ؟ یا اصلا باید جور دیگه ای کشتش ؟
نوشته شده توسط kakero youga:طاهر جان مسئله اينه كه اگه از برنامه ديگه اي غير از گيم شارك استفاده كنيم تمام كدهاي گيم شارك روي مموري پاك ميشه..! نميدونم چرا ، ولي اين اتفاق براي من افتاد . از اونجايي كه اكثر بچه ها يه مموري بيشتر ندارن استفاده از اين كدها دردسر ساز ميشه... كما اينكه من قبلاَ هم كدهاي اكشن ريپلي رو هم براي اويل 4 پيدا كرده بودم.. اما بخاطر همون مسئله ازش استفاده نكردم..!
گذشته از اين چيزا من ته دلم راضيم كه فعلاَ كدي براي اين بازي نيست ، چون اصل همين دلهره و هيجانش به همينه كه همش نگران جون و مهمات باشي !
البته كدهاي اكشن ريپلي كه بدون كارتريج مخصوصش كار نميكنه ؟!! يعني اصلاً برنامه بطور كامل اجرا نميشه !
بايد صبر كني تا چراغهاي نارنجي ، سبز بشه بعد بزني.. اگه موفق نشدي چند بار امتحان كن تا باز بشهبچه من یه جا گیر کردم که مطمئنم که اصلا مشکل نیست اما نمیدونم چیه جریان !!!
من یه در رو نمیتونم باز کنم .. موقعی که اشلی همراهمه ... به یک در میرسم که دو اهرم یکی سمت راست و یکی سمت چپشه ! وقتی اشلی از اون طرف و من از این طرف اهرم رو میکشیم پایین و operate
رو میزنم ( همزمان هم اون چراغ های نارنجی بالای در در حال پر شدنه ) مینویسه : it didnt work
اما چرا کار نمیکنه ؟ آیا چیزی رو جا گذاشتم ؟ و یا اینکه شگرد خاصی داره ؟
منتظر جوابتون هستم چون امشب باید تمومش کنم.
بايد صبر كني تا چراغهاي نارنجي ، سبز بشه بعد بزني.. اگه موفق نشدي چند بار امتحان كن تا باز بشه