Resident Evil 4

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

یه سوال داشتم از طرف یکی از دوستانم

میگه که قسمت میرسناریس اگه با اون پنج کارکتر بازی تمام مراحل و در حالت فول تموم کنه چه شخصیتی براش باز میکنه

چون میگه وقتی میره توی بازی یه نوشته براش میاد که همین رو میگه

من اسلحه hand cannon رو باز كردم يه مگنوم خوش دست هست

و موقعي تا اخرش ارتقاش ميدي قدرتش به 99 ميرسه

خيلي توپه ميخوام بيبينم كسي ميتونه باز كنه

من هم این اسلحه رو باز کردم ولی خوب من خودم از کیلر 7 بیشتر خوشم میاد زیاد نمیشه استفاده کرد تیر مکنوم کن گیر میادو میدونم که خیلی ضعیفتر از هندکنون است ولی خوب از قیافش خیلی خوشم میاد و راستی وقتی بازی رو پروفشنال تموم می کنی یه اسلحه باز میشه من اصلا ازش خوشم نیومد باید نیگر داری تا شارژ بشه.

آخرین ویرایش:
من همه اسلحه ها رو باز كردم با همش يه بار بازي رو تو 5 ساعت رفتم اخرش خيلي حال ميده مثلا يه ارپي جي ميزني وسط ادما ميميرن

نوشته شده توسط XENOS:
اقا اين بازي چرا درجه سختيش به normal محدود ميشه؟!بنظر اين تنها نقطه ضعف بازي مياد
دوست عزيز اگر شما بازي رو در حالت نرمال يه بار به پايان برسوني يه درجه ديگه باز ميشه به نام
پروفشنال

سلام به همه دوستان عزيز بازي ستنر

من به كمك يكي از دوستانم يك متن از سايت http://www.en.wikipedia.org در مورد Raccoon City
ترجمه كرديم كه فكر كنم براي همه كساني كه عشق Rsident دارند جالب باشه ...!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Raccoon City
History

راكون سيتي به وسيله شهردار Michael Warren حكمران شد .
او به عنوان شهردار در سال 1987 برگزيده شد و حدود يازده سال اين عنوان را يدك كشيد .
Warren مسئول مهندسي بخش برقراري نظام حمل و نقل واكن برقي و همچنين برق رساني به ساير شهر ها بود .
در اهداف بلند مدت وي براي مدرنيزه كردن شهر او با شركت Umbrella معامله اي كرد .
كه به موجب آن Umbrella براي چنديدن پرو‍ژه Warren را تامين بودجه كرد .
كه شامل : تسهيلات عمومي , امور خيريه و علم حقوق . اين پروژه به نام درخشش قرن 21 براي راكون سيتي نامگذاري شد .
تنها چيزي كه از اين همه شركت عايد شهر مي شد جنايات و فعاليت هاي تروريستي بود .
بزودي پليس نيروي اجراي عمليات در خواست كرد تا به اين جنايات رسيدگي كند و گروه
( Special Tactics and Rescue Service ) كه در سال 1996 براي اقدام متقابل با امواج جرائم برقرار شد .
در ماه مي سال 1998 قتل هاي عمدي عجيب و غريبي در منطقه كوهستاني Arklay شهر براي كنترل وحشت مردم , تيم S.T.A.R.S در آن ناحيه براي تحقيق مستقر شد .
بعد از تلفات زياد تيم با مدارك فراوان بر مي گردد كه بر اساس آن مشخص شد كه شركت Umbrella آزمايشات ميكربي به نام T-Virusرا انجام ميدهد
بازماندگان خواستار تحقيق در مورد آزمايشگاه هاي Umbrella را خواستار شدند .
به هر صورت به دليل اعتبار و برتري Umbrella در شهر تمامي شكايات و داستان هاي عجيب و غريب بازماند
ها توسط پليس شهرباني و اكثر مردم رد شد .
دومين بار شيوع ويروس در ماه بعد در September اتفاق افتاد .
نمونه اي از T-Virus در فاضلاب ها انتشار يافت و بوسيله موش ها خورده شد . جانورها همانهايي بودند كه شهروندان را به انسان هايي خون آشام تبديل مي كردند .
مامورين دولت شروع به تخليه شهر در روز September 28 كردند . پليس شهر راكون گروه S.T.A.R.S را به
خاطر انتشار ويروس Umbrella چند شهر مجازات كرد .
در هر صورت هرج و مرج بيشتر از آني بود كه حتي از پس اين گروه بر آيد . تعداد خون آشام ها تركيب نظامي را شكست داد و شهر به يك دام مبدل شده بود .
ُSeptember 29 واقعا هر شخص يا به خون آشام تبديل شده بود و يا به دست موجودات گوناگوني كه در حال
پرسه زدن بودند كشته شده بود و پليس جاده ها را سد كرده بود و مسافرين به اين شهر اجازه دخول نداشتند
و فرار بوسيله اتومبيل به خاطر خون آشام هاي زياد و خطرات زيادي كه از اين قبيل داشت پيشنهاد نمي شد .
و فقط فرار با هلي كوپتر پيشنهاد مي شد .
وقتي وصعيت از دستشان خارج شد . رئيس جمهور ايالات متحده و Federal Council مجلس دولت متحده
فرمان طرح عمليات احتمالي تخريب شهر را براي جلوگيري از انتشار بيشتر ويروس را صادر كرد .
صبح روز اول October سال 1998 موشك هسته اي به شهر راكون پرتاب شد كه واقعا شهر را از نقشه محو كرد .
كشته شده ها بيش از 100,000 نفر تخمين زده شد .
بعد از آن دولت براي Umbrella تصويب نامه تعليق بازرگاني و كسب نامحدود صادر كرد . شركتي كه سبب شيوع ويروس شناخته شد .
با اينكه دولت رسما پايان انتشار پروژه ميكروبي را اعلام كرده بود ولي آنها همچنان ارباب رجوع Umbrella بودند پس از آن كساني كه از فرايند سازي حقيقي رشد و توسعه اقتصادي سلاح هاي Umbrella وجود داشت بي اطلاع بودند دستور از بين بردن تمامي ارتباط با كمپاني Umbrella در دستور كار قرار دادند . تا از خطر شيوع جهاني جلوگيري شود .

منبع : ترجمه شده از http://en.wikipedia.org/wiki/Raccoon_City

DowntownRaccoonCity.JPG

آقا من خودم GmaeShark دارم

البته اویل رو دو دفه با نرمال تموم کردم الانم آخرایه حالت پروش هستم

میخواستم یه دفه دیگه با کد برم ببینم این xploder داخل ایران هست

ممنون

در ابتدا كه اون غوله هنوز پاهاش به بدنش وصله شما به محل اتصال بدن به پاها (پايين ترين بخش ستون فقرات) تيراندازي كنيد تا بالاخره پاهاش كنده بشه. بعدشم كه پاهاش كنده شد و از در و ديوار آويزون بود شما سعي كنيد به سرش تير اندازي كنيد(البته يه جا واي نستيد , هي بايد ايور و اونور بريد تا نتونه شما رو بزنه).
اگر رو مدهاي نرمال يا ايزي باشيد كشتنش زياد كار سختي نيست.
موفق باشيد

البته اگه اسلحه دوربين دار هم داشته باشيد و دوربين مخصوص حرارتي روش نصب كنيد ميبينيد كه روي بدنش 3 نقطه با رنگ قرمز ديده ميشه كه اگه به اونها شليك كنيد سريع نابود ميشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or