Resident Evil 4

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط alprh:
کد های سایت گیم شارک رو امتحان کردم من قبلا کار نکردن . البته به ورژن گیم شارکت هم اجرا کردنشون بستگی داره .
نه به يه چيزه ديگه هم هستش!
كه كد ماله كدوم نسخه از بازي باشه!
مال پال يا ان تي اس سي!
نمي شه فهميد يا من نتونستم پيدا كنم براي همين يه كد رو امتحان كنيد كار كرد بقيه اش هم كار مي كنه!
وگر نه بايد صبر كنيد تا بازم بياد!
مرسي!
ولي چون مال ان تي اس سي بود اويل صد در صد كا مي كنه!

نوشته شده توسط alprh:
من کد های ورژن پال رو زدم کار نکرد .
خوب عزيز نسخه بازي تون اگه پال باشه!
حتما كار مي كنه!
به جلد بازي نگاه نكنيندا بريد روي سي دي اگه ايول رو از تهران خرديه باشين صد در صد ان تي اس سي!هستش!
اين جلدهاي توي تهران نصفشون الكيه روي جلد نوشته پال توش سي ديه ان تي اي سي جي هستش!
خلاصه سي دي رو هم نگاه كنيد اگه باشه!
كد رو غلط زديد!
مرسي!

نوشته شده توسط hossain:
خوب عزيز نسخه بازي تون اگه پال باشه!
حتما كار مي كنه!
به جلد بازي نگاه نكنيندا بريد روي سي دي اگه ايول رو از تهران خرديه باشين صد در صد ان تي اس سي!هستش!
اين جلدهاي توي تهران نصفشون الكيه روي جلد نوشته پال توش سي ديه ان تي اي سي جي هستش!
خلاصه سي دي رو هم نگاه كنيد اگه باشه!
كد رو غلط زديد!
مرسي!
از تهران نگرفتم .یعنی اصلا تهران نیستم .
روی جلدش نوشته پال ولی ممکنه ntsc/j باشه .
میگم شاید کد ها رو اشتباه وارد کردم .
ماستر کدش 4-5 خط بود .

نوشته شده توسط alprh:
از تهران نگرفتم .یعنی اصلا تهران نیستم .
روی جلدش نوشته پال ولی ممکنه ntsc/j باشه .
میگم شاید کد ها رو اشتباه وارد کردم .
ماستر کدش 4-5 خط بود .
عزيزم نكنه فقط يه خطش رو زدي؟؟؟؟؟
همش و بزن!
مرسي!
اميد وارم كار كنن! :exclaim:

من هم ديروز بالاخره كد ها رو تست كردم ولي ظاهراً اين كدها مخصوص نسخه ديگه اي از بازيه !
همش رو هم درست وارد كردم ولي هيچ كدوم كار نكردند.

نوشته شده توسط hossain:
عزيزم نكنه فقط يه خطش رو زدي؟؟؟؟؟
همش و بزن!
مرسي!
اميد وارم كار كنن! :exclaim:
نه من هر 5 خط رو زدم حسین جان .
امروز که از مدرسه اومدم ه سر رفتم تکنیک . در مورد کد ها پرسیدم گفت فردا یه سری کد بهم میده که کار میکنن .

البته خود سایت گیم شارک 2 بار اعلام کد کرد بار اول کدی بود با مستر کد 5 رقمی که بعد از 2 روز کد رو عوض کردهمین کد جدید رو اعلام کرد که البته هر 2تا کار نکرد در ضمن کسی به من گفت توی مبارزه با کرازر وقتی که تبدیل میشه با 6 ضرب چاقو میشه اون رو کشت ایا کسی امتحان کرده یا نه چون سیو خود من از اون مرحله در حالت پروفشنال هستش که خیلی سخته و من از اونجا نتونستم بازی رو رد منم.

تفاوتهای بازی در لولهای مختلف:
در حالت ایسی و نرمال به شما جلیقه ای رو میده که 30% به شما ضربه کمتر وارد میشه در صورتی که قسمت پرو فشنال این جلیقه ووجود نداره.
وقتی بازی رو ایسی تمام کنیدحلت پرو فشنال باز نمیشود.
وقتی بازی رو در حالت ایسی یا نرمال تمام کنید قسمت دیدن دموهای بازی و2 مرحله بازی با ایدا وقسمت مرسنریز و لباسهای جدید و 2 اسلحه با محمات نامحدود باز میشه و اسلحه ماتیلدا و پس از تمام کردن بازی در حالت پروفشنال(که من خودم نتوستم تموم کنمچون کراوزر پدرم رو در آورد مگه میمیره)اسلحهp.r.l 412 باز خواهد شد.
در حالت ایسی در مرحله 1-3 در ورودی قصر باز است ولی در حالت نرمال و هارد باید کلید در ورودی قصر پیدا کنی.
در حلت ایسی در مرحله2-3 درب ورودی باز است ولی در حالت نرمال وهارد باید وارد باغ شوید و دو تکه سنگ ماه رو پیدا کنید تا درب باز شود.
در حلت ایسی در مرحله 1-4 بعد از اینکه حشره اشلی برد شما بعد از خروج از در با استفاده از اهرم باعث چرخیدن پل میشوید و از روی ان عبور میکنید در صورتی که در حالات هارد ونرمال باید وارد برج ساعت شده وساعت رو کارد بندازید.

من خودم فقط تونستم تو مرسنریز با هرکدوم 4 ستاره بدست بیارم البته غیر از هانک ولی خوب اسلحه ای که باز میشه اسمش هندکنون است که اخرین اپگرید شلیکش 99.9 هستش تغریبا 2 برابر ریوولور که اخرین اپگرید شلیکش 50 است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or