Resident Evil 4 | PC

امین جونم من خودم قبلش تست کردم این rs بود امتحانش کردی ؟آخه اول امتحان کردم ببینم rs هست یا نه rs بود
این رو هم امتحان کن شاید بهتر باشه http://gbw.seedhost.com/files/ResidentEvil4v1.1.0FixedexeEuro.rar
ممنون
گرافیک عالی شده:love:
ولی اون پچ موس دیگه کار نمیکنه!!!:((
آیا راهی است؟
یه بازی تو عمرمون خواستیم بکنیم جونمون رو گرفت...

جواد ممنون از اینکه لینک عکسهات رو هم میذاری.
ولی تو رو به جون بچه هات قسم عکسای بعدی رو یه جا دیگه مثل تینی پیک آپ کن! :)
وحید ،منم قبلا با Supload مشکل داشتم،ولی الان حل شده،خداییش آپلود سنتره محشریه، باشه اگر خواستم عکس دیگهه آپلود کنم تینی پیک آپ میکنم

با دیدن عکس ها فکر کنم باید بازی رو دوباره از اول برم ! :eek:
کار درستی میکنی!!! منم دارم همین کار رو میکنم... ولی به علت کمبود وقت هنوز نتونستم بازی رو تموم کنم

راستی جواد اون نسخه ی یوبی چی شد؟
وحید این پچ واسه نسخه اروپایی هست که خود یوبی داده! از قرار معلوم نسخه اروپایی،دقیقا مثل نسخه آسیایی که ما 3 ماه پیش بازی کردیم اصلا چیزی به نام گرافیک نداشته و بعد از تکمیل پروژه آمریکا،اومدن یه پچ واسه بازی درست کردن که گرافیک نسخه اروپایی رو مثل نسخه آمریکایی بالا میبره! حالا ما اومدیم با یکمی دست کاری پچ رو واسه نسخه آسیایی هم نصب کردیم !
Fix ها فقط تو زمینه گرافیک نیست! بعضی جاها Leon فیریز میشد و دیگه حرکت نمیکرد که الان تمام اونجا ها درست شدن

این رو تست کن:cool:
من این یکی رو هم تست کردم ولی از وقتی که اون کرکی که بالا گفتم -که گرافیک رو عالی میکنه- رو نصب کردم دیگه موس کار نمیکنه!
ولی وقتی دوباره game.exe که تو دی وی دی اصلی بازی بود رو میریزم موس درست میشه ولی گرافیک افتضاح!
چی کار کنم که با کرکی که گرافیک رو عالی میکنه موس رو هم داشته باشم؟

امین جان شما چیه دانلود کردی ؟ سیستمت دگرگون شد؟ همین پچی که حمید گذاشته؟

این رو دانولد کردم!!

http://gbw.seedhost.com/files/ResidentEvil4v1.1.0FixedexeEuro.rar

متاسفانه با این کرک دیگه mouse aim کار نمیکنه و راهی هم واسش نیست مگه اینکه ورژن جدید بیاد
سایتش رو چک کنید ببینید ورژن جدیدش اومده یا نه:

www.mouseaim.net.tc

file.php

چی کار کنم که با کرکی که گرافیک رو عالی میکنه موس رو هم داشته باشم؟
اصولا چیزی هست به نام Joystick که بازی هایی که مستقیم از کنسول port میشن و بازی موس و کیبرد هماهنگی ندارن رو باهاش بازی میکنن
260.gif

كسي cd-key بازي رو داره به من بده برا اول نصبش؟
مشكل موس هم حل شد بريد سايت mouseaim.net.tc برنامه ي جديدشو بگيريد حله:biggrin1: البته من ترجيح مي دم برا دومين بار با دسته ي 360 برم

سلام
این 2 عکس رو هم من گرفتم بعد از پچ و قبل از پچ که واقعا تفاوتشون به اندازه ی ps1 و ps3 هستش

Attachments

• game 2007-04-26 09-05-08-92.jpg
    game 2007-04-26 09-05-08-92.jpg
    53 KB · مشاهده: 84
  • game 2007-04-26 09-06-50-39.jpg
    game 2007-04-26 09-06-50-39.jpg
    44.4 KB · مشاهده: 85
كسي cd-key بازي رو داره به من بده برا اول نصبش؟
مشكل موس هم حل شد بريد سايت mouseaim.net.tc برنامه ي جديدشو بگيريد حله:biggrin1:
مشکل موس من هنوز حل نشده!!!
من ورژن 2.0 رو همین الان گرفتم ولی بازم فرقی نکرد!
شما کدوم ورژن رو گرفتی؟ لطفا لینک بذار...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or