بالاخره این بازی تا دو هفته دیگه با یک سری امکانات جدید منتشرمیشه پی سی بازها نظر بدن
یه سوال کوچولووووووووووووووووووو
واسه یوبی کی میاد ؟
ca0301eaf9d4dcf68ec8ccbd39155ac015ca3125500256e29402536946318e818a24eed92c9650b36aaf572fa80d117245c3977a7de916b044eb9d7083ae9dce
0f40585ed124cfd5d4fe0ba46f4fc8c35c20b7c11a2d053dd3bf9b08c488249881864772b59825fed6b41f5173f7f7ecde9e0c67651f523f32884b598d74e9ca

:biggrin1
الان دارم تو يکي از بهترين اديتور ها به نام NotePAD اين مطلب رو مينويسم:cheesygri:cheesygri)

:biggrin1:

اقايون سلام من اويل 4 رو از يك شركت خوب گرفتم واقعا ميگم قصد تبليغ ندارم سرزمين هستش اول يه جواب به من بديد؟
حجم بازي براي من بعد از نصب كامل 4.60 گيگ ايا بازي كامله؟
من قبلا از يه مجله(اسم نميبرم) دي ويديش رو نصب كردم دموهاي وسط بازي رو 2 ثانيه نشون ميداد و بعد قطع ميكرد و ميرفت تو بازي يعني دموي كامل رو نشون نميداد قضيه چيه من فكر كردم اين دي وي دي خرابه اما اينو هم كه نصب كردم همينطوره
من ابتداي بازي رو تو پلي 2 ديدم دو نفر سوار ماشين هستند و يه نفرشون واسه يه كاري پياده ميشه و....مال من اين قسمت ها رو نشون نميده مال شما هم همينطوريه؟

اين Capcom هم انقدر رو کنسول کار:biggrin1: کرده نميتونه يه پچ درست حسابي بسازه براي PC
اين پچر خيلي باهوشه
در کل ميتونم بگم CAPCOM خيلي خوب عمل کرده تو ساختن اين پچر
ولي در کل عملکرد پچر خيلي جالب توجه هست
ولي کارش خيلي خوب بود
و اينکه اين پچ 5242 تا فايل با پسوند PMD هم همراه خودش داره
اين فايل ها ، فايل هاي Shape و model های بازي(اشیا و کاراکتر ها و چیرهای دیگه) هستن
نميدونم چرا بايد آپ ديت ميشدن
يعني يکي از Boss ها يه دست اضافه داشته؟
خداییش مهر پوریا ،خودت فهمیدی تو این 3 خط چی نوشتی؟ :biggrin1: :cheesygriدر آخر هر چند ديره ولي ميتونين پچ منو دانلود کنين و فايل پچ رو پچ کنين تا کاملا با نسخه BioHazard 4 سازگاري داشته باشه
با این پچر اگه فایل پچ Resident Evil 4 Update Patch 1.1.0 رو پچ کنین میتونین به راحتی روی BioHazard 4 نصب بشه :cheesygri
فقط پچ رو دانلود کنین ، اون رو با پچر من پچ کنین ، نصبش کنین و کرکشو دانلود کنین و کپی کنین همین![]()
:biggrin1: :biggrin1:
خوب این 5242 تا فایل حجمشون چقدر بود ؟
شاید مدل های جدید از نظر جزییات مثلا تعداد چند ضلعی ها کیفیت بهتری داشته باشن نسبت به قبلی ها . . .
مگه حجم اون مدل های قبلی چقدر بود ؟ :biggrin1:

خداییش مهر پوریا ،خودت فهمیدی تو این 3 خط چی نوشتی؟ :biggrin1: :cheesygri
من که نفهمیدم
نه منظورم در مورد Virtual Memory بودببخشيد جناب دكتر تو اون صفحه ها حرف از كدك كردن فايلهاي تصوير بود كه وحيد ميگفت و من نفهميدم چه جوري كدك كنم وحيد يه توضيحي بده ؟
اقا يكي به ما بگه چه كنيم؟

خوب مساله اينه كه من اينجا ها رو خوندم اعداد من دقيقا همونيه كه شما گفتيد
ويرايش:
روي ويستا دارم بازي ميكنم بالاخره اين ويستا به يه دردي خورد
فقط يه سوالي اونم اينه كه من اين پچ جديد رو نصب كردم خيليا ميگفتن با نصب اين بچ تو قسمت تنظيمات گرافيك گزينه Anti-Analaising وجود داره ولي چيزي نيست بعد يه چيزي هم هست اينه كه من وقتي تو رج اديت ويندوز بوزارد رو ميكنم اويل 4 تا پچ نصب شه ديگه گزينه ستاپ و پلي واسه تو لانچر بازي غير فعال ميشه و من از تو پوشه بازي بازي رو اجرا ميكنم و وقتي كه بعد از نصب پچ دوباره به بيوزارد تغيير ميدم درست ميشه اما تنضيمات گرافيكي چيزي بهش اضاف نشده يه راهنمايي بكنيد ما رو ممنون

کی همچین حرفی زده؟؟؟ همون دفعه اول هم که بازی کنی وقتی به chapter 5 برسی...این جلیقه دست فروشنده هست و میتونی بخری که 30% مقدار damge رو کم میکنهجلیقه ضد گلوله هم بعد از دور دوم بازی با لیون اضافه می شه
نه شارژی هست نه فضایی.... این اسلحه،یک اسلحه نوری هستکه من بهش می گم اسلحه شارژی!!! یکی از دوستان هم گفته بود اسلحه فضایی بهش)
اگر منظورت killer 7 هست که Firepower ش بعد از آپگرید به 35 میرسه.... این اسلحه رو همون دور اول در حین بازی کردن میشه خریدمن دور حرفه ای رو دوبار بازی کردم دیگه چیزی نمی ده البته یه اسلحه هست که قدرت خیلی بالایی داره یه هفت تیره نمی دونم یه بار حرفه ای رو بازی کردم بهم داد یا دوبار!
البته چون این اسلحه خیلی کم براش تیر پیدا میشه و قیمت آپگرید هاش هم خیلی زیاده ،زیاد با عقل جور در نمیاد که با این اسلحه کار کنید تا اونجایی که من یادم میاد،یک بار که pro بازی رو تموم کنی Chicago typewriter آزاد میشه...در ضمن زیربازی separate ways با ایدا یه جوری مکمل بازی اصلیه که همونم هست که مسلسل بی نهایت رو آزاد می کنه