Resident Evil 4 | PC

همه چيز درمورد پچ 1.1.0 - Resident Evil 4​

خوب من بالاخره پچ رو با دايل آپ و با IDM دانلود کردم
18.gif
18.gif
18.gif

اولين چيزي که مشخص بود اين بود که Patch - بر خلاف تصور من - با Install Shield ساخته نشده بود :confused:
و دومين چيزي که مشخص بود اين بود که فايل به هيچ صراطي مستقيم نبود :cheesygri
يعني با هيچ کدوم از ابزار هام نتونستم فايل هاشو Extract کنم تا ببينم چه فايل هايي رو ميخواد کپي کنه :ranting::cursing:
تصميم گرفتم فايل رو خودم آناليز کنم
102.gif
102.gif

اولين چيزي که اينبار مشخص بود اين بود که برنامه هش فايل EXE رو چک ميکنه که هم ببينه اون اصلي هست يا کرک شده و اينکه اصلا نيازي به پچ شدن داره يا نه
5.gif
5.gif

Hash نسخه اصلي 1.0.0 پال:
Code:
ca0301eaf9d4dcf68ec8ccbd39155ac015ca3125500256e29402536946318e818a24eed92c9650b36aaf572fa80d117245c3977a7de916b044eb9d7083ae9dce
[/code]Hash نسخه 1.1.0 پال:
Code:
0f40585ed124cfd5d4fe0ba46f4fc8c35c20b7c11a2d053dd3bf9b08c488249881864772b59825fed6b41f5173f7f7ecde9e0c67651f523f32884b598d74e9ca
پس همينجا مشخص ميشه که دوستاني که با کپي کردن فقط کرک پيغام "No game requiring an update is installed on this computer" رو دريافت کردن براي چيه ;);)
اگه يه فايل متني هم بذارين جاي game.exe همين پيغام رو دريافت ميکنين :-":-"

دومين چيزي که مشخص بود اين بود که تمام اطلاعات مربوط به پچ توي فايل پک شده قرار داشت
102.gif
102.gif

دقيقا مثل فرمت RAR که دستور هاي SFX خودشو توي Comment هاي فايل RAR ذخيره ميکنه
40.gif

پس حتما نياز بود براي تحقيقات بيشتر فايل پک شده رو باز کنم تا ببينم پچ چه غِلطي روي سيستم من ميکنه
26.gif
26.gif
26.gif

اين بار با دقت بيشتر متوجه شدم که فرمتي که فايل ها باهاش پک شدن دقيقا همون فرمتي هست که براي پک کردن فايل هاي بازي استفاده شده
icon17.gif
icon17.gif
icon17.gif

اين Capcom هم انقدر رو کنسول کارکرده نميتونه يه پچ درست حسابي بسازه براي PC :) :biggrin1:
بعد از Extract کردن فايل ها متوجه خيلي چيز ها شدم
26.gif
26.gif
26.gif

حالا پچ شامل چي ميشه؟ :confused:

1- فايلهاي آنپک شده 196 مگ هستن پس معلوم ميشه باز با فرمت خوبي پک شدن که شدن 70 و خرده اي مگ ;)

2- EXE آپ ديت شده که مثل بازي اصلي با Scurom پروتکت ميشه و من که کارتم تموم شده نتونستم کرک بازي رو دانلود کنم هنوز تو کف بازي کردن موندم :-":-" :biggrin1:(الان دارم تو يکي از بهترين اديتور ها به نام NotePAD اين مطلب رو مينويسم:cheesygri:cheesygri)

3- فايل شامل دو تا دمو (moive) ميشه که نميدونم چيش آپ ديت شده :angry::angry::cursing::cursing:
22 مگ آنپک شده همين دمو ها هست
اين دمو ها r51cs00.mpg و r51cs10.mpg هستن که ميتونين تو پوشه Movie بازيتون اون رو پيدا کنين ولي من که هيچ تغيير خاصي نديدم :confused::confused:
البته اين دمو ها با دمو هايي که تو نسخه BH هستن از لحاظ محتواي باينري فرق ميکنن ولي خودم نديدمشون که بدونم آيا فرق خاصي دارن يا نه (Spolier)

4- پچ شامل 6 تا فايل HTML هم ميشه :p
هنوز نخوندمشون ولي معلومه چين ديگه ;)

5- و اما ، و اما فايل شامل 21 تا Texture هم ميشه که بهترينش Texture چاقو هست
31.gif
31.gif

فرمت اين Texture ها Targa (tga) هست

6- و اينکه اين پچ 5242 تا فايل با پسوند PMD هم همراه خودش داره :eek:
13.gif

اين فايل ها ، فايل هاي Shape و model های بازي(اشیا و کاراکتر ها و چیرهای دیگه) هستن
این فایل ها با فایل هایی که تو نسخه BioHazard 4 هست هیچ فرقی نمیکنن :cursing::cursing::cursing::cursing:

البته اين پچ همونطور که همه ميدونن براي نسخه Pal اومده و من هنوز اون نسخه رو بازي نکردم که بدونم آيا بازي مشکلي داره يا نه :confused::confused:

صد در صد دانلود کامل پچ یه اشتباه بزرگه
فقط دانلود کرک کافیه
:cursing::cursing::cursing::cursing:
حیف اعتمادی که به CAPCOM داشتم .....

طرز عملکرد پچ:
26.gif

اين پچر خيلي باهوشه
26.gif
26.gif

از من هم باهوش تره :p:p;)
در کل ميتونم بگم CAPCOM خيلي خوب عمل کرده تو ساختن اين پچر ;)
البته فايل ها و اينکه براي نسخه 4 Bio Hazard نيومد کار خوبشو زير سوال ميبره ولي در کل عملکرد پچر خيلي جالب توجه هست ;)
اين پچر مياد و فايل هاي بازي رو در هنگام پچ کردن Extract ميکنه :eek:
بعد از Extract کردن فايل هاي بازي مياد فايل هاي جديد رو کپي ميکنه و دوباره فايل ها رو پک ميکنه :eek:
اين کار باعث شده تا حجم پچ خيلي پايين بياد ولي در عوض فضايي که پچر نياز داره خيلي زياده ;)
و همينطور نصب کردن اين پچ هم خيلي طول ميکشه :mad:
ولي کارش خيلي خوب بود ;)
موقع پچ کردن بازيتون اگه وارد پوشه بازي بشين ميبينين يه پوشه ساخته شده به نام tmp و براي خودش داره فايل ها رو پچ ميکنه :-":biggrin1:

خوب همه اش همين بود :-":-"

بعد از يه مدت يکم حال کردم با يه فايل نا مشخص سر و کله زدم :biggrin1:
ولي بايد برم سراغ ويروس ها ببينم چي کار ميکنن پچر ها خيلي حال نميده :-":-"

اين متن رو من در حالت ديسکانکشن از دهکده جهاني نوشتم و هرگونه شباهت با متن فارسي(که فکر نکنم کسي يه همچين چيزي نوشه باشه) يا خارجي کاملا از طريق تله پاتي صورت گرفته :-":-":-"

در آخر هر چند ديره ولي ميتونين پچ منو دانلود کنين و فايل پچ رو پچ کنين تا کاملا با نسخه BioHazard 4 سازگاري داشته باشه ;)
با این پچر اگه فایل پچ Resident Evil 4 Update Patch 1.1.0 رو پچ کنین میتونین به راحتی روی BioHazard 4 نصب بشه :cheesygri
فقط پچ رو دانلود کنین ، اون رو با پچر من پچ کنین ، نصبش کنین و کرکشو دانلود کنین و کپی کنین همین :cool::cool:
نیازی به فایل Original بازی نیست :cool::cool:

فایل های پچ رو در فرمت RAR با بهترین Compression فشرده کردم و حجمش شد ...
حجمش شد 56 مگ ;)

Last edited by a moderator:
اقايون سلام من اويل 4 رو از يك شركت خوب گرفتم واقعا ميگم قصد تبليغ ندارم سرزمين هستش اول يه جواب به من بديد؟
حجم بازي براي من بعد از نصب كامل 4.60 گيگ ايا بازي كامله؟
من قبلا از يه مجله(اسم نميبرم) دي ويديش رو نصب كردم دموهاي وسط بازي رو 2 ثانيه نشون ميداد و بعد قطع ميكرد و ميرفت تو بازي يعني دموي كامل رو نشون نميداد قضيه چيه من فكر كردم اين دي وي دي خرابه اما اينو هم كه نصب كردم همينطوره
من ابتداي بازي رو تو پلي 2 ديدم دو نفر سوار ماشين هستند و يه نفرشون واسه يه كاري پياده ميشه و....مال من اين قسمت ها رو نشون نميده مال شما هم همينطوريه؟

اقايون سلام من اويل 4 رو از يك شركت خوب گرفتم واقعا ميگم قصد تبليغ ندارم سرزمين هستش اول يه جواب به من بديد؟
حجم بازي براي من بعد از نصب كامل 4.60 گيگ ايا بازي كامله؟
من قبلا از يه مجله(اسم نميبرم) دي ويديش رو نصب كردم دموهاي وسط بازي رو 2 ثانيه نشون ميداد و بعد قطع ميكرد و ميرفت تو بازي يعني دموي كامل رو نشون نميداد قضيه چيه من فكر كردم اين دي وي دي خرابه اما اينو هم كه نصب كردم همينطوره
من ابتداي بازي رو تو پلي 2 ديدم دو نفر سوار ماشين هستند و يه نفرشون واسه يه كاري پياده ميشه و....مال من اين قسمت ها رو نشون نميده مال شما هم همينطوريه؟

بله دقیقا مال من هم 4.60 گیگ هست
رو نسخه پی سی هم اون دو نفر یا بهتره بگم سه نفر هستن
یکیشون لئون هست که پشت نشسته و دمو کامل هست
صفحه های 74 و 75 تاپیک رو ببین و ببین به مشکلت ربط دارن و مشکلت حل میشه یا نه ;)

اين Capcom هم انقدر رو کنسول کار:biggrin1: کرده نميتونه يه پچ درست حسابي بسازه براي PC

اين پچر خيلي باهوشه

در کل ميتونم بگم CAPCOM خيلي خوب عمل کرده تو ساختن اين پچر
ولي در کل عملکرد پچر خيلي جالب توجه هست
ولي کارش خيلي خوب بود

:biggrin1: :biggrin1:

و اينکه اين پچ 5242 تا فايل با پسوند PMD هم همراه خودش داره

خوب این 5242 تا فایل حجمشون چقدر بود ؟

اين فايل ها ، فايل هاي Shape و model های بازي(اشیا و کاراکتر ها و چیرهای دیگه) هستن
نميدونم چرا بايد آپ ديت ميشدن
يعني يکي از Boss ها يه دست اضافه داشته؟

شاید مدل های جدید از نظر جزییات مثلا تعداد چند ضلعی ها کیفیت بهتری داشته باشن نسبت به قبلی ها . . .
مگه حجم اون مدل های قبلی چقدر بود ؟ :biggrin1:

در آخر هر چند ديره ولي ميتونين پچ منو دانلود کنين و فايل پچ رو پچ کنين تا کاملا با نسخه BioHazard 4 سازگاري داشته باشه ;)
با این پچر اگه فایل پچ Resident Evil 4 Update Patch 1.1.0 رو پچ کنین میتونین به راحتی روی BioHazard 4 نصب بشه :cheesygri
فقط پچ رو دانلود کنین ، اون رو با پچر من پچ کنین ، نصبش کنین و کرکشو دانلود کنین و کپی کنین همین :cool::cool:
خداییش مهر پوریا ،خودت فهمیدی تو این 3 خط چی نوشتی؟ :biggrin1: :cheesygri
من که نفهمیدم

ببخشيد جناب دكتر تو اون صفحه ها حرف از كدك كردن فايلهاي تصوير بود كه وحيد ميگفت و من نفهميدم چه جوري كدك كنم وحيد يه توضيحي بده ؟
اقا يكي به ما بگه چه كنيم؟

:biggrin1: :biggrin1:

خوب این 5242 تا فایل حجمشون چقدر بود ؟

شاید مدل های جدید از نظر جزییات مثلا تعداد چند ضلعی ها کیفیت بهتری داشته باشن نسبت به قبلی ها . . .
مگه حجم اون مدل های قبلی چقدر بود ؟ :biggrin1:

خوب چشه مگه :biggrin1:
پچر خوب کار شده ولی پچ .... نه ;)

همه پچ همینها بودن دیگه
یه EXE یازده مگی دو تا Movie بیست و دو مگی و چند تا Texture که حجمشون زیاد نیست
کلا بقیه حجم پچ رو همین ها میگیرن

یه مقایسه بین PMD های قبلی با این ها رو حتما این چند روزه میذارم
البته خیلی کوتاه ;)

خداییش مهر پوریا ،خودت فهمیدی تو این 3 خط چی نوشتی؟ :biggrin1: :cheesygri
من که نفهمیدم

خوب وقتی پچ برای پچ ساخته بشه همینه دیگه :cheesygri:cheesygri:cheesygri

ببخشيد جناب دكتر تو اون صفحه ها حرف از كدك كردن فايلهاي تصوير بود كه وحيد ميگفت و من نفهميدم چه جوري كدك كنم وحيد يه توضيحي بده ؟
اقا يكي به ما بگه چه كنيم؟
نه منظورم در مورد Virtual Memory بود
اون قسمت رو بخون و کارایی که من به امین گفتم رو انجام بده ببین درست میشه یا نه ;);)

خوب مساله اينه كه من اينجا ها رو خوندم اعداد من دقيقا همونيه كه شما گفتيد :(
ويرايش:
روي ويستا دارم بازي ميكنم بالاخره اين ويستا به يه دردي خورد
فقط يه سوالي اونم اينه كه من اين پچ جديد رو نصب كردم خيليا ميگفتن با نصب اين بچ تو قسمت تنظيمات گرافيك گزينه Anti-Analaising وجود داره ولي چيزي نيست بعد يه چيزي هم هست اينه كه من وقتي تو رج اديت ويندوز بوزارد رو ميكنم اويل 4 تا پچ نصب شه ديگه گزينه ستاپ و پلي واسه تو لانچر بازي غير فعال ميشه و من از تو پوشه بازي بازي رو اجرا ميكنم و وقتي كه بعد از نصب پچ دوباره به بيوزارد تغيير ميدم درست ميشه اما تنضيمات گرافيكي چيزي بهش اضاف نشده يه راهنمايي بكنيد ما رو ممنون

آخرین ویرایش:
خوب مساله اينه كه من اينجا ها رو خوندم اعداد من دقيقا همونيه كه شما گفتيد :(
ويرايش:
روي ويستا دارم بازي ميكنم بالاخره اين ويستا به يه دردي خورد
فقط يه سوالي اونم اينه كه من اين پچ جديد رو نصب كردم خيليا ميگفتن با نصب اين بچ تو قسمت تنظيمات گرافيك گزينه Anti-Analaising وجود داره ولي چيزي نيست بعد يه چيزي هم هست اينه كه من وقتي تو رج اديت ويندوز بوزارد رو ميكنم اويل 4 تا پچ نصب شه ديگه گزينه ستاپ و پلي واسه تو لانچر بازي غير فعال ميشه و من از تو پوشه بازي بازي رو اجرا ميكنم و وقتي كه بعد از نصب پچ دوباره به بيوزارد تغيير ميدم درست ميشه اما تنضيمات گرافيكي چيزي بهش اضاف نشده يه راهنمايي بكنيد ما رو ممنون

خوب نیازی نبود رجیستری رو تغییر بدی ;)
کافی بود فایلی که من بالا دادم رو دانلود میکردی

درضمن اینطور که خودشون گفتن با نصب کردن پچ مشکل دمو ها هم از بین میره ;)

اما در مورد گرافیک ...
من هم این مشکل رو دارم
یه گزینه تو منوی اصلی هست که نامرییه و وقتی روش اینتر میکنم یه صفحه میاد که باز هم همه چی توش نامرئیه
Samir جان هم این مشکل رو داشت
کسی چیزی در این مورد میدونه؟

پست من "همه چیز درمورد پچ Resident evil بزودی ویرایش میشه
تا اون موقع پچ رو کسی دانلود نکنه(پچ CAPCom رو)

سلام دوستان گرامی
با توجه به اینکه بیشتر دوستان در حال به پایان رساندن این بازی هستند می خواهم کل ترفندها ی این بازی را بدهم . پس بخوانید .
1- راههای بدست آوردن پول در بازی

از راههای پول در آوردن این است که با استفاده از نقشه های علامت دار محل ستاره ها رو پیدا کنید که اینا اجناس عتیقه ان که اگه نگین هاشون رو هم روشون جاسازی کنید قیمتشون می ره بالا
کشتن زامبی ها هم باعث می شود گاهی بهتون پول بده گاهی هم فشنگ و گیاه و غیره
کشتن غول ها یا آدم های اره بدست هم پول بیشتری بهتون می دهد.

در ضمن اون اتاق های تیر اندازی هم برای پول در آوردن خوب هستند .
شما چهار ردیف دارید که اگه هر ردیف پر بشود بهتون پول می دهد :
ردیف اول 5000
دوم 10000
سوم 25000
چهارم 50000

همینا دیگه کلی پول می شن!
در ضمن سیاست داشته باشید بیخود پول خرج نکنید!

2- راه بینهایت کردن تمامی اسلحه ها در بازی

اگر می خواهید اسلحه هایتان رو بهتر کنید حداقل روی یه اسلحه سرمایه گذاری کنید!
چون اگه در قسمت tune up پول تمام قسمت ها برای افزایش قدرت و سرعت و گنجایش اسلحه رو بدید آخرش یه گزینه بهتان می دهد که با دادن پول اون اسلحه ات بی نهایت می شه!
کلی حال می کنید اونوقت!

3- اسلحه ها و لباس های مخفی در بازی

شما اگه زیربازی ایدا رو یک بار بازی کنید یه مسلسل بی نهایت به نام Chicago Typewriter به بازی اضافه می شه .
در ضمن اگر بازی را یک بار تمام کنید یه آر پی جی بی نهایت اضافه می شود .
و یه جلیقه ضد گلوله
و یه دست لباس مخصوص برای اشلی و لیون
و سه تا زیر بازی جدید که هر سه تاش رو حتما بازی کن خیلی جالبن
و اگه با دور حرفه ایش بازی کنید یه اسلحه لیزری به نام PRL 412 بهتون می ده( که من بهش می گم اسلحه شارژی!!! یکی از دوستان هم گفته بود اسلحه فضایی بهش) که مجانیه و همینطور یه چند تا اسلحه دستی دیگه هم اصافه می شن که اینا دست فروشنده ان و اگه دقت کنید قیمتشون صفره یعنی لازم نیست براش پولی بدید
بعد از تمام کردن دور دوم لباس مخصوص دیگه ای برای اشلی و لیون باز می شه که خیلی بامزه است.
جلیقه ضد گلوله هم بعد از دور دوم بازی با لیون اضافه می شه
PRL 412 هم بعد از تموم کردن دور professional با لیون اضافه می شه

من دور حرفه ای رو دوبار بازی کردم دیگه چیزی نمی ده البته یه اسلحه هست که قدرت خیلی بالایی داره یه هفت تیره نمی دونم یه بار حرفه ای رو بازی کردم بهم داد یا دوبار!

در ضمن زیربازی separate ways با ایدا یه جوری مکمل بازی اصلیه که همونم هست که مسلسل بی نهایت رو آزاد می کنه
زیربازی دوم ایدا فقط حالت ماموریتی داره که باید 5 سمپلر رو پیدا کنی

زیربازی سوم هم خیلی جالبه شخصیتهای وسکر و کراوزر رو هم می توانید باهاشون بازی کنید که قدرتهای جالبی دارند.
همچنین یک هفت تیر نیز در بازی هست اسمش mathilda است و همون دور معمولی هم به لیون میده در ضمن میتوانید قدرتشو تا 50 برسونید یعنی با 2 تا تیر میتوانید یه غولو بکشید.
(در لیست های بالا قیمت این اسلحه ها را گذاشتم . )

جلیقه ضد گلوله هم بعد از دور دوم بازی با لیون اضافه می شه
کی همچین حرفی زده؟؟؟ همون دفعه اول هم که بازی کنی وقتی به chapter 5 برسی...این جلیقه دست فروشنده هست و میتونی بخری که 30% مقدار damge رو کم میکنه

که من بهش می گم اسلحه شارژی!!! یکی از دوستان هم گفته بود اسلحه فضایی بهش)
نه شارژی هست نه فضایی.... این اسلحه،یک اسلحه نوری هست

من دور حرفه ای رو دوبار بازی کردم دیگه چیزی نمی ده البته یه اسلحه هست که قدرت خیلی بالایی داره یه هفت تیره نمی دونم یه بار حرفه ای رو بازی کردم بهم داد یا دوبار!
اگر منظورت killer 7 هست که Firepower ش بعد از آپگرید به 35 میرسه.... این اسلحه رو همون دور اول در حین بازی کردن میشه خرید ;) البته چون این اسلحه خیلی کم براش تیر پیدا میشه و قیمت آپگرید هاش هم خیلی زیاده ،زیاد با عقل جور در نمیاد که با این اسلحه کار کنید

در ضمن زیربازی separate ways با ایدا یه جوری مکمل بازی اصلیه که همونم هست که مسلسل بی نهایت رو آزاد می کنه
تا اونجایی که من یادم میاد،یک بار که pro بازی رو تموم کنی Chicago typewriter آزاد میشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or