Resident Evil 4 | PC

سلام

وحید ،منم قبلا با Supload مشکل داشتم،ولی الان حل شده،خداییش آپلود سنتره محشریه، باشه اگر خواستم عکس دیگهه آپلود کنم تینی پیک آپ میکنم

جواد ، من نمیدونم این چه مشکل ِ عجیبیه که من دارم . . . تامبنیل عکسهایی که از ساپلود میذارید اصلا لود نمیشه ، ولی بعد از 3 ، 4 روز کاملا لود میشه ! یعنی هر عکسی که میذارید باید 3 ، 4 روز بگذره تا بتونم ببینمشون. :eek:

خیلی ها با آپلود سنتر های مختلف مشکل دارن که تنها راهش اینه که هر عکسی توی تگ
میذارید ، زیرش لینک مستقیمش رو هم بذارید . من همیشه اینکارو میکنم تا برای کسی مشکلی پیش نیاد. ;)

بازم متشکرم.

از کاربران خوب بازی سنتر تشکر می کنم واقعا من عاشق این بازی هستم با این پچ واقعا دیگه بازی شاهکار میشه . اما حجم پچ خیلی زیاده من موفق نشدم دانلود کنم آیا اون کرک 7 مگی می تونه مثل همون پچ عمل کنه ! یا اینکه نه ......

از کاربران خوب بازی سنتر تشکر می کنم واقعا من عاشق این بازی هستم با این پچ واقعا دیگه بازی شاهکار میشه . اما حجم پچ خیلی زیاده من موفق نشدم دانلود کنم آیا اون کرک 7 مگی می تونه مثل همون پچ عمل کنه ! یا اینکه نه ......
نه عزیز
باید حتما کل پچ رو داشته باشید

Dr.XJ جان چرا وقتی نمیدونی جواب میدی ! البته خیلی ببخشید قصد جسارت ندارم اما من با نصب همون کرک 7 مگی بازی کلا تغییر کرد . گرافیک بازی واقعا خیلی حرفه ای شد . نور پردازی و شفافیت تصویر و جزئیات گرافیکی به شدت افزایش پیدا کرد . اصلا لزومی به دانلود اون پچ 70 مگی نیست با همین کرک 7 مگی واقعا بازی عالی میشه ......

Dr.XJ جان چرا وقتی نمیدونی جواب میدی ! البته خیلی ببخشید قصد جسارت ندارم اما من با نصب همون کرک 7 مگی بازی کلا تغییر کرد . گرافیک بازی واقعا خیلی حرفه ای شد . نور پردازی و شفافیت تصویر و جزئیات گرافیکی به شدت افزایش پیدا کرد . اصلا لزومی به دانلود اون پچ 70 مگی نیست با همین کرک 7 مگی واقعا بازی عالی میشه ......

من نمیدونم؟
یه بچه 4 ساله هم میتونه بفهمه که سازنده های بازی مرض نداشتن که 70 مگ الکی بذارن وقتی که میتونن با یه فایل EXE جمع و جورش کنن
متاسفانه من هنوز این پچ رو ندیدم و از محتویاتش خبر ندارم
ولی شاید جزئیات گرافیکی بالا بره (چون صد در صد مثلا نور پردازی کد نویسی شده و نیازی به فایل های دیگه نیست)
تو بازی تغییراتی دادن ولی مطمئن باش اینطوری کامل نیست
این تغییرات دو قسمت هست یکی اونهایی که کد نویسی شده تو فایل EXE و یکی هم فایل های جدیده مثل DLL های جدید و ...
من پچ رو این چند روزه میگریم و کاملا در مورد اینکه چه تغییراتی میده توضیح میدم

دکتر حق با ایشونه!
کرک 7 مگی کاره اون پچ 70 مگی رو میکنه بهتره بری تست کنی چون من تست کردم که میگم:cheesygri
ولی این دوستمون هم نباید این طور حرف میزد...

من قصد جسارت نداشتم ..... شاید منظورم را خوب نرسوندم . منظورم این بود برای پاسخ دادن به سوالی بهتر از صحیح بودن اون جواب مطمئن بشیم . بازم اگر به کسی توهین شد من همینجا ازش عذر خواهی می کنم ......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or