بالاخره این بازی تا دو هفته دیگه با یک سری امکانات جدید منتشرمیشه پی سی بازها نظر بدن
ممنونامین جونم من خودم قبلش تست کردم این rs بود امتحانش کردی ؟آخه اول امتحان کردم ببینم rs هست یا نه rs بود
این رو هم امتحان کن شاید بهتر باشه http://gbw.seedhost.com/files/ResidentEvil4v1.1.0FixedexeEuro.rar
وحید ،منم قبلا با Supload مشکل داشتم،ولی الان حل شده،خداییش آپلود سنتره محشریه، باشه اگر خواستم عکس دیگهه آپلود کنم تینی پیک آپ میکنمجواد ممنون از اینکه لینک عکسهات رو هم میذاری.
ولی تو رو به جون بچه هات قسم عکسای بعدی رو یه جا دیگه مثل تینی پیک آپ کن!![]()
کار درستی میکنی!!! منم دارم همین کار رو میکنم... ولی به علت کمبود وقت هنوز نتونستم بازی رو تموم کنمبا دیدن عکس ها فکر کنم باید بازی رو دوباره از اول برم !![]()
وحید این پچ واسه نسخه اروپایی هست که خود یوبی داده! از قرار معلوم نسخه اروپایی،دقیقا مثل نسخه آسیایی که ما 3 ماه پیش بازی کردیم اصلا چیزی به نام گرافیک نداشته و بعد از تکمیل پروژه آمریکا،اومدن یه پچ واسه بازی درست کردن که گرافیک نسخه اروپایی رو مثل نسخه آمریکایی بالا میبره! حالا ما اومدیم با یکمی دست کاری پچ رو واسه نسخه آسیایی هم نصب کردیم !راستی جواد اون نسخه ی یوبی چی شد؟
من این یکی رو هم تست کردم ولی از وقتی که اون کرکی که بالا گفتم -که گرافیک رو عالی میکنه- رو نصب کردم دیگه موس کار نمیکنه!این رو تست کن![]()
امین جان شما چیه دانلود کردی ؟ سیستمت دگرگون شد؟ همین پچی که حمید گذاشته؟
من با گرافیک Ati Power color 9550SE با رزولوشن 1600*1200 به راحتی دارم بازی میکنم

كسي cd-key بازي رو داره به من بده برا اول نصبش؟
مشكل موس هم حل شد بريد سايت mouseaim.net.tc برنامه ي جديدشو بگيريد حله:biggrin1: البته من ترجيح مي دم برا دومين بار با دسته ي 360 برم
مشکل موس من هنوز حل نشده!!!كسي cd-key بازي رو داره به من بده برا اول نصبش؟
مشكل موس هم حل شد بريد سايت mouseaim.net.tc برنامه ي جديدشو بگيريد حله:biggrin1: