Resident Evil 4 | PC

بابا اول ببین من چی میگم بعد بگو..............
من میگم رو کونسول بدرد نمیخوره تو میگی رو کونسول اومده...............;) ;) ;) ;)
کی گفته بدرد نمیخوره ؟!
درسته که رو pc بهتره ولی رو کنسول هم بد نیست همین black که میگی هم یکی از بهترین های ps2 هست;)
راستی الان یه کارت قرمزی چیزی بهمون میدن ها! اخه موضوع بحثمون به تاپیک ربطی نداره:)

ای بابا چه ربطی به gow داره البته gow که یه سر و گردن از همه ی بازی ها بالاتره:) ولی خب اینطور که از شواهد معلومه re هم یه سر و گردن از dmc بالاتره!

اگه الان اینجا پیش من بودی نشونت میدادم کی یه سر و گردن از کی بالاتره. ;)
منظورم رویه مانیتوره.............
حالام اگه زحمتت نیست بد نیست بری بازی رو امتحان کنی. RE رو که بازی کردی، اینم بازی کن اونوقت نظر بده.

البته میدونم بازیم کنی همینو میگی چون DMC رو همه نمیتونن بازی کنن. البته منظورم تو نیستیا ولی DMC یه بازیه حرفه ایه و اگه درست بازی کنی اونوقت به ارزشش پی میبری.

کاریه که شده اخه میگفن با موس نمیشه کنترل کردش منم گیم پید ندارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

105.gif

امین ...این خودتی یا کسی آی دیتو دزدیده ؟؟؟؟
خوب با گیم پد نشد با کیبرد که میشه.....حیفه این شاهکار رو از دست بدی...نسخه ی بعدیش هم که برای ps3 میاد....
254.gif

من خودم با کیبرد بازی کردم ، با پد هم بازی کردم. با کیبرد خیلی بهتر بود. البته این نظر منه....
اصلا DMC بازی ای نیست که بشه با موس بازی کرد...مثل اینه که مورتال کمبت رو بخوای با موس بازی کنی....!!!

ماشاالله ماشاالله
میبینم که قبل از این که فکر کنی میحرفی جیگر.
85.gif
109.gif

خواهش میکنم ، لطف داری......

حرفایی که زدم همش با فکر بود...حالا این که شما مخالفی دلیل نمیشه که من فکر نکرده باشم;)

همش ما PC بازا هستیم که باید حسرت بخوریم. حالا هم که دیگه XBOX 360 و PS3 بیاد دیگه باید کامپیوترا رو درش تخته کنن
البته حسرتی که ما میخوریم بیشتر از حسرت کنسول باز هاست ولی اونا هم کم حسرت نمیخورن..
به قول شاعر مرغ همسایه ببره..!!;)

ولی اونا بازی های بهتری دارن...
بیاید این بحثا رو کنار بذاریم چون به موضوع تاپیک ربطی نداره..

یوبی سافت کار تبدیل DMC و RE4 برای PC رو همزمان آغاز کرد.ولی الان خیلی وقته که DMC رو داده بیرون ولی اویل رو نه....
البته بحث ماوس جداست...

اگر یادتون باشه همون موقع هم تا اومدن DMC به بازار اصلا خبر نمیداد و حتی وقتی وارد بازار شد سایتش رو آپدیت نکرد ... تا جایی که من فکر کردم اونی که توی بازاره تقلبیه...ولی بعد که رفتم تو گیم اسپات دیدم واقعا عرضه شده.....

واقعا چرا چنین پابلیشر بزرگی سایت لعنتی اش رو آپدیت نمی کنه ؟؟؟؟

شاید وقتی DMC رو به بازار عرضه کرد و فروش کمش رو دید بیخیال RE4 شده.....

آقایون محترم
من الان رفتم گیم اسپات تاریخ عرضه ی بازی رو واسه ی اروپا زده بود december 8 2006
یعنی دو ماه دیگه ولی بعید میدونم اون تاریخم باز بازی عرضه بشه واقعا که این یوبی سافت هم ما رو سر کا گذاشته

105.gif

امین ...این خودتی یا کسی آی دیتو دزدیده ؟؟؟؟
خوب با گیم پد نشد با کیبرد که میشه.....حیفه این شاهکار رو از دست بدی...نسخه ی بعدیش هم که برای ps3 میاد....
254.gif

من خودم با کیبرد بازی کردم ، با پد هم بازی کردم. با کیبرد خیلی بهتر بود. البته این نظر منه....
اصلا DMC بازی ای نیست که بشه با موس بازی کرد...مثل اینه که مورتال کمبت رو بخوای با موس بازی کنی....!!!

سلام.
:cheesygri
نه خوده خودمم!
اخه یادمه اولش که اومد میگفتن با موس و کیبورد نمیشه و منم بی خیالش شدم!
کفتم یه چیزی مثل mgs2 نسخه پی سی هست
65.gif

سلام.
:cheesygri
نه خوده خودمم!
اخه یادمه اولش که اومد میگفتن با موس و کیبورد نمیشه و منم بی خیالش شدم!
کفتم یه چیزی مثل mgs2 نسخه پی سی هست
65.gif

همونطور که poorna جان گفتندش با کیبور بهتره. با 1 ساعت وقت صرف کردن بازی میاد دستت.
شماره ی بعدیم که مال PS3 هس. :(( :(( :(( :((

آقایون محترم
من الان رفتم گیم اسپات تاریخ عرضه ی بازی رو واسه ی اروپا زده بود december 8 2006
یعنی دو ماه دیگه ولی بعید میدونم اون تاریخم باز بازی عرضه بشه واقعا که این یوبی سافت هم ما رو سر کا گذاشته
گرافیک اپشن و کنترل اپشن!

در صورت مشاهده یک پست دیگه در رابطه با Dmc شخص فورا بن خواهد شد!
این جمله رو کاملا جدی گفتم و مطمئن باشید که اجرا می کنم چون دارید با این حرکات مارو مسخره می کنید شما ها!

cold fear

خداییش اگه یه چیز بگم هیچ کی باور نمی کنه.
ولی بدونین سبک و گیم پلی RE4 کپ Cold Fear محصولUbisoft ساخت criterion هست.و شاید هم کپکام ار اونا تقلید کرده باشه.:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or