بالاخره این بازی تا دو هفته دیگه با یک سری امکانات جدید منتشرمیشه پی سی بازها نظر بدن
اونایی که من گفتم رو کنسول اومده جناب!

کی گفته بدرد نمیخوره ؟!بابا اول ببین من چی میگم بعد بگو..............
من میگم رو کونسول بدرد نمیخوره تو میگی رو کونسول اومده...............![]()
![]()
![]()
![]()
ای بابا چه ربطی به gow داره البته gow که یه سر و گردن از همه ی بازی ها بالاترهولی خب اینطور که از شواهد معلومه re هم یه سر و گردن از dmc بالاتره!
کاریه که شده اخه میگفن با موس نمیشه کنترل کردش منم گیم پید ندارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ماشاالله ماشاالله
میبینم که قبل از این که فکر کنی میحرفی جیگر.
البته حسرتی که ما میخوریم بیشتر از حسرت کنسول باز هاست ولی اونا هم کم حسرت نمیخورن..همش ما PC بازا هستیم که باید حسرت بخوریم. حالا هم که دیگه XBOX 360 و PS3 بیاد دیگه باید کامپیوترا رو درش تخته کنن
![]()
امین ...این خودتی یا کسی آی دیتو دزدیده ؟؟؟؟
خوب با گیم پد نشد با کیبرد که میشه.....حیفه این شاهکار رو از دست بدی...نسخه ی بعدیش هم که برای ps3 میاد....![]()
من خودم با کیبرد بازی کردم ، با پد هم بازی کردم. با کیبرد خیلی بهتر بود. البته این نظر منه....
اصلا DMC بازی ای نیست که بشه با موس بازی کرد...مثل اینه که مورتال کمبت رو بخوای با موس بازی کنی....!!!
سلام.
:cheesygri
نه خوده خودمم!
اخه یادمه اولش که اومد میگفتن با موس و کیبورد نمیشه و منم بی خیالش شدم!
کفتم یه چیزی مثل mgs2 نسخه پی سی هست![]()

میشه اپشنش رو تغییر داد؟!همونطور که poorna جان گفتندش با کیبور بهتره. با 1 ساعت وقت صرف کردن بازی میاد دستت.
شماره ی بعدیم که مال PS3 هس.![]()
![]()
![]()
![]()
گرافیک اپشن و کنترل اپشن!آقایون محترم
من الان رفتم گیم اسپات تاریخ عرضه ی بازی رو واسه ی اروپا زده بود december 8 2006
یعنی دو ماه دیگه ولی بعید میدونم اون تاریخم باز بازی عرضه بشه واقعا که این یوبی سافت هم ما رو سر کا گذاشته
چی میگی؟؟آره دیگه پس چی؟؟؟
چی میگی؟؟
میگم میشه جای دکمه های بازی رو با رفتن به اپشن تغییر داد؟