بالاخره این بازی تا دو هفته دیگه با یک سری امکانات جدید منتشرمیشه پی سی بازها نظر بدن
سایتش مشکلی نداره و باز شد و توش خبری از re 4 نیستبرو بکس مثل اینکه سایت تکین درش تخته شد دیگه باز نمیشه خودتون برید ببینید
برو بکس مثل اینکه سایت تکین درش تخته شد دیگه باز نمیشه خودتون برید ببینید
جوووووناره میاد مگه گرافیکی داشت؟
بعد گیم با حالی هم نیست تو 34 ساعت تموم میشه.
من فکر کنم به این زوری ها خبری نیست که یوبی هم صداش رو در نمیاره!!احتمالا ایشون منظورشون 3 ، 4 ساعت بوده ، ویرگول رو نذاشته.
به نظر شما یوبی سافت چرا هیچ خبری بیرون نمیده و حتی بخش Re4 Pc توی سایتش رو آپدیت نمی کنه؟؟؟
حالا این یکی که تبدیل شد. نسخه های بعدی و قبلی رو چجوری با پی سی بازی کنیم؟؟؟
مثل ورونیکا و اوتبریک کد 1 و 2 و ........ و نسخه ی 5 ؟؟؟؟
جووووون
شما میدونی ما درباره چه بازیی صحبت میکنیم اگه نمیدونی بدون RESIDENT EVIL 4
در ضمن شما مثل اینکه از لحاظ هوش در بازی ها رنج میبری......34 ساعت گیم پلی خالص برای رزیدنت اویل من اولین بار که بازی می کردم گیم پلی خالصم 12.36 دقیقه بود دفعه دوم هم 6 ساعت....یک بار روی هارد یک بار هم روی اکسپرت تموم کردم
دووم اگر این بازی بازیه خوبی نبود از GS امتیاز 9.6 رو نمیگرفت.....
9.6 امتیازی نیست که gs به هر بازیی بده همین FEAR خودمون ....خودکشی کرد 9 گرفت
حالا طرفدارای رزیدنت جو نگیرتشون من طرفدار سایلنت هیل هستم:blushing:
:cheesygri دلت خوشه ها برادر بابا بذار حالا این اویل 4 بیاد واسه PC بعد بگو اویل 5 هم در چند سال آینده میاد :cheesygri بله درسته شاید بیاد ولی اون موقع اویل 6 داره واسه PS4 ریلیز میشه :cheesygriمن فکر کنم به این زوری ها خبری نیست که یوبی هم صداش رو در نمیاره!!
نسخه های دیگش رو هم خب نمیشه بازی کرد رو پی سی به جز 1 و 2 و 5 هم فقط واسه ps3 و x360 هست ولی امکان داره در چند سال اینده اونم واسه پی سی بزنن که باید صبر کرد!
بای
دلمون رو خوش نکنیم چیکار کنیم:cheesygri:cheesygri دلت خوشه ها برادر بابا بذار حالا این اویل 4 بیاد واسه PC بعد بگو اویل 5 هم در چند سال آینده میاد :cheesygri بله درسته شاید بیاد ولی اون موقع اویل 6 داره واسه PS4 ریلیز میشه :cheesygri