بالاخره این بازی تا دو هفته دیگه با یک سری امکانات جدید منتشرمیشه پی سی بازها نظر بدن
من از شما سوال کردم؟ :confused:ببین توی این سایت در بعضی جاها هرکی نظر خودشو میگه و کسی هم حق اعتراض به اونو نداره . شما اگه مخالفی می تونی بگی که آقا من با این حرفت موافق نیستم .
حتما ارزش دارند شک نکن...اقا احسان من شما رو ميشناسم توي فروم هاي ديگه...
به نظر شما مي ارزه واسه اويل 4 و گاد اف وار 1& 2 يه ps2 بخرم يعني انقدر بازي هاي جذابي هستند كه ارزش خريدن ps2 رو داشته باشه؟
اين بحث به من ربطي نداره ولي...
درسته شما مدير هستين ولي حرف شما هميشه درست نيست و اينكه كسي از شما انتقاد ميكنه اخطار بدين.
باتشكر
مگه گیم پد مرده میرم با گیم پد بازی میکنم....احسان جون مگه خودت رو ps2 با گیم پد بازی نکردی؟؟؟؟:confused:ولی در اویل 4 بدون موس امکان نداره...
الحمدلله :cheesygriدر مورد عرضه شدن بازی هم دلتون رو خوش نکنید چون فعلا خبری نیست
جون من بگو کدوم سایت عزیز دل جواد gamespot که زده TBA یوبی که زده MAy که این ماه رو 4 ماهی هست که رد دادیم نمیدونم شاید یوبی اصلا یادش رفته بزنه بازی رومن تو یکی از سایت های معتبر تاریخ عرضه بازی رو نیمه اول سال 2007 دیدم
احسان من ترجیح میدم با گیم پد و دگمهX بزنم :cheesygriآقای عزیز پس حتما با شیفت میخوای چشم سالازار یکی از سخت ترین غول های بازی رو نشونه بگیری
اینو خوب اومدی بازی مسخره میشه صد رحمت به سوپر ماریو .....اسم رو هم بذارن RESIDENT AKBARببین اگر منظورت این هست که سازنده ها بیان نشونه گیری خودکار بذارند مثل دید تو رایتز اونوقت به خودشون زحمت بدن اسم بازی رو هم عوض کنن
خوب هیچی بعد از گیم اوور شدن به راحتی میری لود میکنی دوباره میری مخت رو کار میندازی چشات رو باز میکنی این دفعه با دقت میزنیو یا وقتی اشلی گیر افتاده و اون کشیش ها بقلش کردند و دارن فرار میکنند باید نشونه گیری دقیق بکنی تا بتونی بزنی تو دست یا پاشون تا اشلی بیفته زمین اگر نشونه گیری دقیق نباشه و به اشلی بخوره چی میشه؟
مطمئنی؟؟بچه ها با لا خره بازي منتشر شد
بريد حال كنيد
یوبی چیکارست بابا!!!:cheesygriاحتمالا ubi تو استفاده از موس به مشکل بزرگي برخورده و فعلا و شايدم براي هميشه بيخياله reشده.
من که ترجیح میدم بازی موس نداشته باشه ولی همه گیم پد ها رو مثه آدم ساپورت کنه!!
بهتره همون موس رو داشته باشه من که دهنم موقع بازی با کنسول صاف میشد تا یه جوری تیر بزنم که به اشلی نخوره بخوره به اون راهبا.