Resident Evil 4 | PC

سلام سلام سلام
بازم سر و کله ی من پیدا شد. :cheesygri
حالا چرا گیر دادید به وقت بازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!! هر چی باشه از شماره های قبلیش بیشتره و همتون راضی میشین. چیزی حدود دو برابر RE3. ولی خداییش خیلی بازیه توپیه. ولی به پای DMC نمیرسه.
میشه گفت (:-" ) این شمارش از سایلنت 3و4 بهتره. :cheesygri

ولی برا PC متاسفم که وقتی یه بازی میاد تا همه ی کنسولا رو دور نزنه نمیشه رو PC بازیش کرد :(
به امید اینکه یکم براه PC بیشتر اهمیت از خودشون در وکنن ...........
بای

دلمون رو خوش نکنیم چیکار کنیم:cheesygri
به نظرم داری درست میگی چون اگه توجه داشته باشی وقتی شماره ی 5 رو واسه این 2 تا کنسول دارن میسازن گفتم شماره ی 4 واسه پی سی میاد پس امکانش هست اگه شماره ی 6 در کار باشه بعدا واسه پی سی شماره ی 5 ساخته بشه! با عقل جور در میاد;)
ایول خوشم میاد منطقی فکر میکنی :love:
خداییش هم کسی یکم فکر کنه به همین نتیجه میرسه وگرنه ما که بخیل نیستیم :blushing:

ولی خداییش خیلی بازیه توپیه. ولی به پای DMC نمیرسه.
میشه گفت (:-" ) این شمارش از سایلنت 3و4 بهتره. :cheesygri
از جایزه هایی که re4 درو کرده معلومه:) اخه سایلنت هیل کجا و این کجا(همین طور DMC )!!!!!!!!!!!!!!!!!

ولی برا PC متاسفم که وقتی یه بازی میاد تا همه ی کنسولا رو دور نزنه نمیشه رو PC بازیش کرد :(

خیلی از بازیها هستن که برعکس هستن;) و کنسول باید بپاش بشینه تا واسه اونم بزننش:)
نمونش هالف لایف 2 - فار کرای - دووم - ....

بابا فار کری اول واسه Xbox 360 میاد .

نگی مسخرت می کنن.
55.gif
55.gif

اون far cry instincts بود که واسه 360 اومد من منظورم far cry که چند سال پیش بود!
شما جای دیگه این حرف ها رو نزنی ملت میمرن از خنده:D

از جایزه هایی که re4 درو کرده معلومه:) اخه سایلنت هیل کجا و این کجا(همین طور DMC )!!!!!!!!!!!!!!!!!

خیلی از بازیها هستن که برعکس هستن;) و کنسول باید بپاش بشینه تا واسه اونم بزننش:)
نمونش هالف لایف 2 - فار کرای - دووم - ....

در مورد DMC که مطمئنم. RE4 هم مثل خیلی بازیای دیگه. ولی اگه تونستی یه بازی مثل(ببین مثل)

DMC به من معرفی کنی حتی حدودش رو اگه بتونی بگی من یه جایزه بهت میدم........;)
ولی SH رو اگه به شکل جملم دقت کرده باشی که نکردی میفهمی که شوخی کردم.

(حالا اگه از SH خوشت میومد یه چیزی) :cheesygri

در مورد DMC که مطمئنم. RE4 هم مثل خیلی بازیای دیگه. ولی اگه تونستی یه بازی مثل(ببین مثل)

DMC به من معرفی کنی حتی حدودش رو اگه بتونی بگی من یه جایزه بهت میدم........;)
ولی SH رو اگه به شکل جملم دقت کرده باشی که نکردی میفهمی که شوخی کردم.

(حالا اگه از SH خوشت میومد یه چیزی) :cheesygri
سلام.
خب چون بازی نیست که شبیهش باشه دلیلی نداره که از re4 بهتر باشه;)
از sh هم خشوم نمیاد:)

نه بازیش نکردم

وای وای...چطور ممکنه .....

ایول خوشم میاد منطقی فکر میکنی
خداییش هم کسی یکم فکر کنه به همین نتیجه میرسه وگرنه ما که بخیل نیستیم

خوب این حرف شما درست بود و لازم نیست کسی فکر کنه تا به این نتیجه برسه.
اگر فکر نکنه هم تابلوئه....!!! نیازی به فکر کردن نیست تا به درستی این قضیه پی برده بشه;)

ولی برا PC متاسفم که وقتی یه بازی میاد تا همه ی کنسولا رو دور نزنه نمیشه رو PC بازیش کرد

همونطور که امین گفت خیلی بازی ها برعکسن....
خیلی از کنسول دارها دارن آرزوی بازی هایی مثل سیمز و کلا بازی های استراتژیک رو میکنن.

در مورد اهمیت دادن به پی سی هم باید بگم که مایکروسافت داره یه کارایی میکنه...
چون اکثر بازی های pc فقط روی ویندوز اجرا میشن و هرکس بخواد با پی سی بازی کنه باید ویندوز از مایکروسافت بخره ، ماکروسافت داره یه کارایی میکنه.....
مثل همین Splinter Cell که مایکروسافت امتیازش رو برای pc و x360 خرید.....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

فقط من موندم با اینکه کسی امتیاز اویل رو نخریده ، همیشه برای play station ها میاد....
البته میدونم اول نینتدو برای گیم کیوب و بعد از اون سونی برای ps2 امتیازش رو خرید...
ولی فکر کنم قرارداد دیگه فسخ شده...نشده؟؟؟

سلام.
نه بازیش نکردم:blushing:
من از روی تعریف بچه ها و کلا امتیازهایی که میگیره و اینکه RE همیشه یکی از بهترین های سال میشه گفتم!

خوب همینو بگو داداش. ;)
اگه بازی میکردی میفهمیدی من چی میگم.
این بازی سازا یا این که هیچی سرشون نمیشه یا از اول با DMC بد بودن که همه ی جایزه ها رو به GOW دادن. در حالی که GOW در مقایسه با DMC اصلا بازی به شمار نمیاد. :eek:

خوب همینو بگو داداش. ;)
اگه بازی میکردی میفهمیدی من چی میگم.
این بازی سازا یا این که هیچی سرشون نمیشه یا از اول با DMC بد بودن که همه ی جایزه ها رو به GOW دادن. در حالی که GOW در مقایسه با DMC اصلا بازی به شمار نمیاد. :eek:
ای بابا چه ربطی به gow داره البته gow که یه سر و گردن از همه ی بازی ها بالاتره:) ولی خب اینطور که از شواهد معلومه re هم یه سر و گردن از dmc بالاتره!

وای وای...چطور ممکنه .....

خوب این حرف شما درست بود و لازم نیست کسی فکر کنه تا به این نتیجه برسه.
اگر فکر نکنه هم تابلوئه....!!! نیازی به فکر کردن نیست تا به درستی این قضیه پی برده بشه;)

همونطور که امین گفت خیلی بازی ها برعکسن....
خیلی از کنسول دارها دارن آرزوی بازی هایی مثل سیمز و کلا بازی های استراتژیک رو میکنن.

در مورد اهمیت دادن به پی سی هم باید بگم که مایکروسافت داره یه کارایی میکنه...
چون اکثر بازی های pc فقط روی ویندوز اجرا میشن و هرکس بخواد با پی سی بازی کنه باید ویندوز از مایکروسافت بخره ، ماکروسافت داره یه کارایی میکنه.....
مثل همین Splinter Cell که مایکروسافت امتیازش رو برای pc و x360 خرید.....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

فقط من موندم با اینکه کسی امتیاز اویل رو نخریده ، همیشه برای play station ها میاد....
البته میدونم اول نینتدو برای گیم کیوب و بعد از اون سونی برای ps2 امتیازش رو خرید...
ولی فکر کنم قرارداد دیگه فسخ شده...نشده؟؟؟

ماشاالله ماشاالله
میبینم که قبل از این که فکر کنی میحرفی جیگر.
بازیایی که رو PC میاد و رو کونسل نمیاد مثل همونایی که تو و امین گفتید یعنی فار کرای و دوم و .....

بدرد کونسول نمیخورن. چون اکشن اول شخصن و نمیشه با کونسل
بازیش کرد.(به خاطر همون aiming). مثل black که برا PS2 یه تجربه ی خیلی بد به شمار میومد. بازی به این قشنگی رو هر کی بخواد رو PS2 بازی کنه واویلا.........
که بازی سازا درست همون اشتباه تو رو کردن که به جای PC بازی رو برا PS2 زدن.

خلاصه کنسول بازا خیلی از این بابت از خودشون ناراحتی در نوکنن جیگر...........
همش ما PC بازا هستیم که باید حسرت بخوریم. حالا هم که دیگه XBOX 360 و PS3 بیاد دیگه باید کامپیوترا رو درش تخته کنن. خدا بداد برسه...............

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or