Resident Evil 4 | PC

خوب وقتي هنوز واسه پي سي نيومده چرا دارين اين همه بحث در مورده تشابهش با بازي ديگه ميكننين؟!؟!؟!

منم نمی دونم باسه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused: ;)

اینجا هر کی یه بازی رو بازی نکرده و حتی ریختشم ندیده یا هیچ اطلاعی ازش نداره یا حتی به تقلید از این مطلب و اون مطلب و حرف دیگران هم که شده علکی یه نظر میده.;)
این موضوع دیگه داره جا میوفته. مثلا هنوز اسم بازی رو درست تلفظ نمی کنه میاد در موردش نظر میده. خوب آغا مگه مجبوری نظر بدی. ;) همین این RE 4 خیلیا بازی نکردن فکر میکنن حالا آسمون سوراخ شده از ش بازی اومده. البته نه اینکه با RE 4 مخالفم.
تازه هنوز معلوم نیست یوبی چه بلایی میخواد سر بازی بیاره. تا حالا هزار تا شایعه در موردش انتشار شده که هر روزم در حاله تغییره!!!!!!!!!

معنیش اینه یوبی قضیه رو پیچونده!!:)
گرفتی چی گفتم چون قول گرافیکی بهتر از نسخه گیم کیوب داده بودند...که عمرا نیمتونن با پورت کردن به این نتیجه برسن......چون گرافیک مثل اون دوباره باید انجین بازی باز سازی بشه و کد هاش رو برای پی سی تغییر بدن....که زمان میبره اگر بگیریم یوبی از همون موقعی که کار بهش وا گذار شد شبانه روزی دارن 3 شیفت برنامه نویسی کنن....فکر کنم اسفند بازی ای بیرون بیاد که دو نسخه قبلی رو قورت بده....البته من تو اون لینکی که دوستان در
چند صفحه قبل گذاشتن ریلیز دیت بازی این بود [FONT=verdana,arial]08-12-06[/FONT]
که میشه روز 17 آذر همین امسال....البته جمعه هم هست
[FONT=verdana,arial]
[/FONT]

معنیش اینه یوبی قضیه رو پیچونده!!:)
گرفتی چی گفتم چون قول گرافیکی بهتر از نسخه گیم کیوب داده بودند...که عمرا نیمتونن با پورت کردن به این نتیجه برسن......چون گرافیک مثل اون دوباره باید انجین بازی باز سازی بشه و کد هاش رو برای پی سی تغییر بدن....که زمان میبره اگر بگیریم یوبی از همون موقعی که کار بهش وا گذار شد شبانه روزی دارن 3 شیفت برنامه نویسی کنن....فکر کنم اسفند بازی ای بیرون بیاد که دو نسخه قبلی رو قورت بده....البته من تو اون لینکی که دوستان در
چند صفحه قبل گذاشتن ریلیز دیت بازی این بود [FONT=verdana,arial]08-12-06[/FONT]
که میشه روز 17 آذر همین امسال....البته جمعه هم هست
[FONT=verdana,arial]
[/FONT]
عزیز من برادر من قربانت برم ، یوبی فقط ناشره یعنی بازی رو میگیره رایت می کنه میزاره تو پکیج ، میده بیرون:)

اون SourceNext [] [][][] [][][] !! (معنی این جمله آخر رو امین می دونه:))
بازی رو داره پورت می کنه.

بعدش هم کی گفته باید انجینو از اول بنویسی؟ Riddick رو یه نگاه بکن از XBOX پورت شده

[] [][][] [][][] !!
وای چرا به بچه مردم فحش میدی ...منظورم سورس نکست بود
بعدش هم کی گفته باید انجینو از اول بنویسی؟
من که اجبار نکردم اینا برن انجین رو از اول بنیویسن....گفتم فرض محال که یوبی بخاد هیچین کاری بکنه
رو یه نگاه بکن از XBOX پورت شده
عزیز من اولا ریدیک از زمین تا آسمون با رزیدنت اویل فرق داره........
دوما هم سخت افزار ها و نوع برنامه نویسی xbox کاملا شبیه یک کامپیوتر خونگی میمونه به همین خاطر بازی به راحتی میشه پورت کرد .....ولی ps 2 قضیه اش برعکس هست...اگر ساختار شبیه به کامپیوتر داشت بعد از 6 سال یمتونستند یه امولاتور درست حسابی براش بنویسند:) اصولا ساختار برنامه نویسی ps2 با pc فرق داره چوناز لحاظ سخت افزاری با هم فرق دارند...مثلا توی ps2از cpu به gpu یه دستور فرستاده میشه این دستور رو gpu میتونه دوباره به cpu برگردونه ولی در pc همچین امکانی وجود نداره اگه داشت الان 6 سال منو شما روی pc بازی های ps2 رو به راحتی آب خوردن اجرا میکردیم!!!!
زیاد دیگه فلسفی حرف زدم ببخشید

سلام...

من نمی دونم وقتی شما اطلاعی از بازی RE4 ندارید مجبورید در موردش ابراز نظر کنید

اون SourceNext [] [][][] [][][] !! (معنی این جمله آخر رو امین می دونه)
بازی رو داره پورت می کنه.

SourceNext یک کمپانیه بزرگ ژاپنی هست که در ژاپن وظیفه ی انتشار بازی ها بخصوص برای PC را بر عهده داره ...
و اصلا هم هیچ ارتباطی به پورت کردن این بازی ها نداره ...

همه ی این بازی ها (Resident Evil 4 ، Onimusha 3 و Devil May Cry 3) توسط خود کاپکام برای PC پورت شده ....

عزیز من اولا ریدیک از زمین تا آسمون با رزیدنت اویل فرق داره........
دوما هم سخت افزار ها و نوع برنامه نویسی xbox کاملا شبیه یک کامپیوتر خونگی میمونه به همین خاطر بازی به راحتی میشه پورت کرد .....ولی ps 2 قضیه اش برعکس هست...اگر ساختار شبیه به کامپیوتر داشت بعد از 6 سال یمتونستند یه امولاتور درست حسابی براش بنویسند اصولا ساختار برنامه نویسی ps2 با pc فرق داره چوناز لحاظ سخت افزاری با هم فرق دارند...مثلا توی ps2از cpu به gpu یه دستور فرستاده میشه این دستور رو gpu میتونه دوباره به cpu برگردونه ولی در pc همچین امکانی وجود نداره اگه داشت الان 6 سال منو شما روی pc بازی های ps2 رو به راحتی آب خوردن اجرا میکردیم!!!!
زیاد دیگه فلسفی حرف زدم ببخشید

این صحبت هایی که شما کردی خیلی پرت و پلاست و اصلا هیچ ربطی نداره ...

در هنگام پورت کردن میشه گرافیک بازی ها را بالاتر برد این فقط بستگی به نظر خود سازنده داره که آیا میخواند هزینه ی بیشتری کنند و کیفیت و گرافیک بازی ها را بالاتر ببرند و یا فقط به یک تغییر پلتفرم صرف بسنده می کنند...این مساله هیچ ربطی به نوع پلتفرم و کنسول نداره ...

شما اگر بازی GTA:San Andreas را در نظر بگیرید یک بازی PS2 بود که در هنگام پورت گرافیکش برای PC بروز شد...

==============

در آخر یکبار دیگه درخواست میکنم که اگر در مورد موضوعی اطلاعی ندارید ابراز نظر نکنید....
اگر شخصی بیاد 3 صفحه ی آخر این تاپیک را بخونه 1 جمله مطلب درست و حسابی در مورد رزیدنت اویل 4 پیدا نمیکنه ...

موفق باشید

آخرین ویرایش:
آقا یه سوال میگم مثلا یه بازی رو یه شرکتی مسازه واسه Ps2 بعد میشه که یه شرکت دیگه بیاد اونو برای Pc پورت کنه ؟؟ منظورم اینه که باید امتیازشو بخره ؟؟

آقا یه سوال میگم مثلا یه بازی رو یه شرکتی مسازه واسه Ps2 بعد میشه که یه شرکت دیگه بیاد اونو برای Pc پورت کنه ؟؟
بله ... میشه
نمونه ی مشخص هم نسخه ی اول بازی Halo بود که از Xbox برای PC پورت شد
سازندش Bungie بود اما پورت کنندش Gearbox Software

منظورم اینه که باید امتیازشو بخره ؟؟
معمولا هزینه ی ساخت و پورت بازی بر عهده ی ناشر بازی هست ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or