بالاخره این بازی تا دو هفته دیگه با یک سری امکانات جدید منتشرمیشه پی سی بازها نظر بدن
چرا تایید نکرده؟!به نظر من بحث در مورد این بازی بیخوده چون هنوز یوبی هم اونو تایید نکرده !!
اخر ما نفهميديم اومده يا نه؟
يكي شفاف سازي كنه.

چرا تایید نکرده؟!
http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=4395
این که تاریخ ریلیزش گذشته که :confused: ولی به نظر من بازی خوبی از آب در میاد![]()
اره چیزی که اونجا زده گزشتهچرا تایید نکرده؟!
http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=4395
این که تاریخ ریلیزش گذشته که :confused: ولی به نظر من بازی خوبی از آب در میاد![]()
ولی ایراد از سایت یوبی هست که اپدیت نکرده!
خوب وقتي هنوز واسه پي سي نيومده چرا دارين اين همه بحث در مورده تشابهش با بازي ديگه ميكننين؟!؟!؟!
همین این RE 4 خیلیا بازی نکردن فکر میکنن حالا آسمون سوراخ شده از ش بازی اومده. البته نه اینکه با RE 4 مخالفم. خب دلیلش چی می تونه باشه :confused:اره چیزی که اونجا زده گزشتهولی ایراد از سایت یوبی هست که اپدیت نکرده!
دلیلش معلوم نیستخب دلیلش چی می تونه باشه :confused:ولی جالب اینجاست یوبی هیچ حرفی هم نمیزنه!
عزیز من برادر من قربانت برم ، یوبی فقط ناشره یعنی بازی رو میگیره رایت می کنه میزاره تو پکیج ، میده بیرونمعنیش اینه یوبی قضیه رو پیچونده!!
گرفتی چی گفتم چون قول گرافیکی بهتر از نسخه گیم کیوب داده بودند...که عمرا نیمتونن با پورت کردن به این نتیجه برسن......چون گرافیک مثل اون دوباره باید انجین بازی باز سازی بشه و کد هاش رو برای پی سی تغییر بدن....که زمان میبره اگر بگیریم یوبی از همون موقعی که کار بهش وا گذار شد شبانه روزی دارن 3 شیفت برنامه نویسی کنن....فکر کنم اسفند بازی ای بیرون بیاد که دو نسخه قبلی رو قورت بده....البته من تو اون لینکی که دوستان در
چند صفحه قبل گذاشتن ریلیز دیت بازی این بود [FONT=verdana,arial]08-12-06[/FONT]
که میشه روز 17 آذر همین امسال....البته جمعه هم هست
[FONT=verdana,arial]
[/FONT]

وای چرا به بچه مردم فحش میدی ...منظورم سورس نکست بود[] [][][] [][][] !!
من که اجبار نکردم اینا برن انجین رو از اول بنیویسن....گفتم فرض محال که یوبی بخاد هیچین کاری بکنهبعدش هم کی گفته باید انجینو از اول بنویسی؟
عزیز من اولا ریدیک از زمین تا آسمون با رزیدنت اویل فرق داره........رو یه نگاه بکن از XBOX پورت شده
اون SourceNext [] [][][] [][][] !! (معنی این جمله آخر رو امین می دونه)
بازی رو داره پورت می کنه.
عزیز من اولا ریدیک از زمین تا آسمون با رزیدنت اویل فرق داره........
دوما هم سخت افزار ها و نوع برنامه نویسی xbox کاملا شبیه یک کامپیوتر خونگی میمونه به همین خاطر بازی به راحتی میشه پورت کرد .....ولی ps 2 قضیه اش برعکس هست...اگر ساختار شبیه به کامپیوتر داشت بعد از 6 سال یمتونستند یه امولاتور درست حسابی براش بنویسند اصولا ساختار برنامه نویسی ps2 با pc فرق داره چوناز لحاظ سخت افزاری با هم فرق دارند...مثلا توی ps2از cpu به gpu یه دستور فرستاده میشه این دستور رو gpu میتونه دوباره به cpu برگردونه ولی در pc همچین امکانی وجود نداره اگه داشت الان 6 سال منو شما روی pc بازی های ps2 رو به راحتی آب خوردن اجرا میکردیم!!!!
زیاد دیگه فلسفی حرف زدم ببخشید
بله ... میشهآقا یه سوال میگم مثلا یه بازی رو یه شرکتی مسازه واسه Ps2 بعد میشه که یه شرکت دیگه بیاد اونو برای Pc پورت کنه ؟؟
معمولا هزینه ی ساخت و پورت بازی بر عهده ی ناشر بازی هست ...منظورم اینه که باید امتیازشو بخره ؟؟