بالاخره این بازی تا دو هفته دیگه با یک سری امکانات جدید منتشرمیشه پی سی بازها نظر بدن
آخه مگه RE4 ماله Capcom نیست پس الان چرا Ubi می خواد منتشرش کنه
دلیل اصلیش هم اینه که Capcom در زمینه ی انتشار ، ارائه ی خدمات پشتیبانی و فنی ، بازاریابی ، توزیع و بسیاری موارد دیگه بر روی PC هیچ تجربه و تخصصی نداره ... ...
فکر کنم به خاطر مایش باشه.آخه مگه RE4 ماله Capcom نیست پس الان چرا Ubi می خواد منتشرش کنه
----------------------------------------------------------------------------------
راستی اینجا چی نوشته !!! http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=4395
نه بابا اونایی که گفتن اومده Cold Fear رو با اون اشتباه گرفتن.اقا يعني الان RE4 واسه پي سي اومده؟
چنتا ?cd
بهترین کار اینه که هر طور شده یه پله 2 گیر بیارین و RE رو بازی کنین. وگر نه اگه بخواین به امید نسخه ی پی سی بشینین، موهاتون سفید شده. تازه هنوز هیچی ازش معلوم نیست، پس بیخودی انتظار نکشین. اینو که بازی کردین اونوقت اگه نسخه ی پی سیش اشکال داشت دیگه شما هم بازیتونو کردین هم ازش حالی بردین. ولی اگه منتظرش بخواین باشین ممکنه اونوقت پشیمون بشین.
فعلا هم جز شایعه چیزی منتشر نمیشه. تا ببینیم کدوم شایعه به حقیقت میپیونده.
روز خوش...........
من هم پی سی دارم هم پی اس تو حالا لطف کنید سیستم مورد نیازشو بنویسید
شما هم فقط آیه ی یأس بخون.
مگه الکیه؟؟؟ یوبی سافت گفته پورت میکنه باید بکنه.
من هم کاملا مطمئنم که RE4 بزودی برای pc میاد.
!!!!!!!!!!!دوست عزیز!
تا اونجایی که من میدونم DMC3 هنوز بطور کامل پورت نشده و اون نسخه ی توی بازار دزدیه.
خودتون به این لینک سر بزنید
http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=4394
نوشته اکتبر. یعنی ماهی که توش هستیم.
ولی DMC3 در بازار ها از حدود اواسط تابستان پیدا میشدن.
پس احتمالش میره بالا که اویل رو هم این ماه پورت کنه.
همونطور که امین گفت یوبی داره سعی میکنه که بازیهاش رو توی یک ماه بده بیرون.
پس به احتمال زیاد RE هم...
!!!!!!!!!!!
بابا جان ... DMC که شما دیدی دزدی نیست به مولا! اون تو اروپا منتشر شده!
ای بابا هر چی ما میگیم یوبی سافت Onimusha 3 و RE4 و DMC 3 را پورت نکرده انگار فایده ای نداره ...در ضمن یوبی سافت کار پورت کردن DMC3 & RE4 & Onimusha3 رو همزمان شروع کرد. چطور ممکنه اون دوتای دیگه به نتیجه رسیده باشن ، این یکی که طرفداراش هم بیشتره نیمه کاره ول شده باشه؟؟؟
تا اونجایی که من میدونم DMC3 هنوز بطور کامل پورت نشده و اون نسخه ی توی بازار دزدیه.
عجب نظریات جالبی ...البته در جواب میشه گفت چون RE4 بازی بسیار پرطرفداریه ، هرکس میخواسته بازیش کنه رفته ps2 خریده و یوبی سافت با این کارش (پورت کردن) ریسک بزرگی رو باید بکنه.
دقیقا همین هست که خودت گفتییعنی برای اروپا 4 ماه زودتر از امریکا پخش شده؟؟؟