Resident Evil 4, 5,6 برای ps4 و xbox one تایید شد

bahramffx

دو حلقه
کاربر سایت
کاپکام اعلام کرد که سه بازی رزیدنت اویل چهار و پنج و همچنین شیش به دو کنسول نسل حاظر یعنی ps4 و xone عرضه خواهد شد

cm5eclk3vqde5qnw0dwm.png

هنوز اطلاعات دیگری به جزء تاریخ انتشار انها بعلاویه یک دموی کوتاه منتشر نشده .

تاریخ انتشار رزیدنت اویل شیش 29 march (یکشنبه , 9 فروردين 1395 )
تاریخ انتشار رزیدنت اویل پنج summer 2016 (تابستان 2016 )
تاریخ انتشار رزیدنت اویل چهار fall 2016 ( پاییز 2016 )
خواهد بود

لینک دمو

منبع خبر

آخرین ویرایش:
االان مثلا RE 6 چه اگه یک بازی بزرگ و محبوب بود که ریمستر میشد من مشکلی نداشتم ولی اخه RE 6؟؟؟ کیدینگ می؟:|

d97bpdlrl6197fz6ihmo.png
شما از اویل6 خوشت نیومده دلیل نمیشه اون بازی گند باشه و کپکوم نباید ریمستر کنه
کپکوم اگه اویل6 رو ریمستر میکنه به خاطر اینه که 6میلیون فروخت وامارفروشش نشون میده چندان هم بازی داغونی نبوده هرچند اون چیزی نبود که من وشماروتحت تاثیر قراربده
کپکوم هم میشه گفت گند زده وهم میشه گفت بعضا خوب کارکرده
مثلابرای ریمستر نسخه remakeبایدبگم واقعا دمش گرم چونکه تاحالا این عنوان روتجربه نرده بودم که با نسخه ریمستر این عنوان زندگی کردم!خداییش دمش گرم حلالش
ولی برای بازی DmCبایدبگم خاک توسرت کپکوم ......اب قطعه برو بمیر کپکوم
یعنی باخاک یکسان کرد DmCرو اخه این چه کاری بود اخه

به هرحال داره یه جاخوب کارمیکنه یه جاهم گندمیزنه
اینه سیاست کپکوم !

این کالکشن یه بار مثبت خوبی واسه من داره.! و اونم اینه که قسمت 6 بازی رو بدلیل افتضاح تقریبی که نسبت به قسمت های قبلیش داشت و همینطور امتیاز پایین گیم اسپات، من اصلاً طرفش هم نرفتم .. ولی حالا که ریمستر شده میشه راجب بهش فکر کرد ....

[MENTION=1404]Mr.Death[/MENTION]

احد من نمیگم ما باید سکوت کنیم یا سعی در توجیح مسایل داشته باشیم.حرف من اینکه بخشی از مشکلات کاپکام از تصمیمات خودش هستش و بخش دیگه تابع مسائل محیطی هستش.:d

همه مون قبول داریم که بعد از نسل هفتم هزینه ساخت بازی ها به شدت بالا رفت.این یعنی چی؟ یعنی اینکه نیاز به سرمایه گذاری به شدت در صنعت گیم افزایش پیدا کرد.این عامل محیطی به شدت بر روی شرکت های ژاپنی فشار وارد کرد و داره میکنه.این یک عامل محیطی هستش که داره به تصمیمات کاپکام و سایر شرکت های ژاپنی تاثیر میذاره.این تاثیر باعث میشه که این شرکت ها هم راه چاره رو توی غربی سازی تولیداتشون دیدن.

این تصمیم غربی سازی محتوا به نظر من اصلا و ابدا به خودی خودش برای خود شرکت بد نیست (شاید برای ما بد باشه).این نحوه ی اجرای این تصمیمات هستش که فرق ایجاد میکنه.کاپکام نسل قبل افول کرد چون نتونست این تصمیم خودش در غربی سازی محتوا رو خوب اجرا کنه.من خیلی دوس دارم شرکت های ژاپنی همون هویت خودشون رو حفظ کنن ولی با این حال معتقدم در اون شرایط زیاد توفیقی توی بازار نسبت به رقبای غربیشون نخواهند داشت.

شما از اویل6 خوشت نیومده دلیل نمیشه اون بازی گند باشه و کپکوم نباید ریمستر کنه
کپکوم اگه اویل6 رو ریمستر میکنه به خاطر اینه که 6میلیون فروخت وامارفروشش نشون میده چندان هم بازی داغونی نبوده هرچند اون چیزی نبود که من وشماروتحت تاثیر قراربده
کپکوم هم میشه گفت گند زده وهم میشه گفت بعضا خوب کارکرده
مثلابرای ریمستر نسخه remakeبایدبگم واقعا دمش گرم چونکه تاحالا این عنوان روتجربه نرده بودم که با نسخه ریمستر این عنوان زندگی کردم!خداییش دمش گرم حلالش
ولی برای بازی DmCبایدبگم خاک توسرت کپکوم ......اب قطعه برو بمیر کپکوم
یعنی باخاک یکسان کرد DmCرو اخه این چه کاری بود اخه

به هرحال داره یه جاخوب کارمیکنه یه جاهم گندمیزنه
اینه سیاست کپکوم !
نه تنها من خوشم نیومده بلکه تمام طرفداران این سری در کل دنیا خوششون نیومده.بازی هم یه افتضاح به تمام معنا بود.
پراید هم ماشین خوبی نیست ولی فروشش زیاده هر سال هم یه نسخه جدید ازش میسازن:))
نسل هشت واسه کپکام همش ریمستر و ریمیک بازی های قدیمی شده (غیر از SF V) کجا شد اون خلاقیت ونوآوری:(

رزیدنت اویل 6 یه بازی بی سر و ته و به شدت ضعیف تو این سری بود که نمی دونم کپکام به چه رویی بازی رو واسه PS4 و X1 می خواد منتشر کنه. کاملا مشخصه فقط بحث مالی مد نظر هست

من مدت ها به این مسئله فکر میکردم که چرا کپکام قسمت 5 سری را برای کنسول های نسل جدید پورت نمیکنه! چون هم پرفروش ترین عنوان سری هست هم عنوان با کیفیتی.;)

ملاقات دوباره با وسکر تجربه دیدنی میشه:d

RE4 فقط برا فــرگازِ نن جونِ من پورت نشده :دی

کپکوم با پورت اویل4 برای کنسول های فعلی نشون داد که عزم خودش رو جزم کرده تا اسمشوتوکتاب رکوردهای گینس ثبت کنه برای بیشترین پورت یک بازی روی پلتفرم های مختلف!

اپدیت:منتظر پورت اویل4 روی کنسول های نسل بعدی هم باشید=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or