Resident Evil 4, 5,6 برای ps4 و xbox one تایید شد

bahramffx

دو حلقه
کاربر سایت
کاپکام اعلام کرد که سه بازی رزیدنت اویل چهار و پنج و همچنین شیش به دو کنسول نسل حاظر یعنی ps4 و xone عرضه خواهد شد

cm5eclk3vqde5qnw0dwm.png

هنوز اطلاعات دیگری به جزء تاریخ انتشار انها بعلاویه یک دموی کوتاه منتشر نشده .

تاریخ انتشار رزیدنت اویل شیش 29 march (یکشنبه , 9 فروردين 1395 )
تاریخ انتشار رزیدنت اویل پنج summer 2016 (تابستان 2016 )
تاریخ انتشار رزیدنت اویل چهار fall 2016 ( پاییز 2016 )
خواهد بود

لینک دمو

منبع خبر

آخرین ویرایش:
کپکام به جای اینکه فاجعه ای مثل شماره 6 رو از یادها ببره دوباره داره گند خودش رو یادآوری می کنه!
شماره 4 هم که فک کنم 7-8 باری مجددا عرضه شده و داره تهوع آور میشه!
با این کارها و سواستفاده های کپکام تنفرم ازش بیشتر از کونامی شده!

آیا کپکام شما رو برای خرید محصولاتش تهدید میکنه؟

این جور بازی ها مسلما مخاطب مخصوص خودشون رو داره . کسانی طرف این بازی ها میرن که تازه گیمر شدن یا نسخه های پیشین رو به هر دلیلی بازی نکردن و یا کلا شیفته رزیدنت اویل هستن .

کلا درک مخالفت با این مسائل سخته. من از این ناراحتم که چرا اخرین نوبت عرضه به 4 خورده بعد دلواپسان میگند فلان بیسار:d فن قدیمی این مدل بازی ها کم نیستند. و من خوشحالم که ناشر ها فقط به فکر کاربران جدید صنعت نیستند و بازی های خاطره انگیز قدیمی را دوباره عرضه می کنند. تازه ناراحتم که چرا کالکشن جنسیس تروفی ساپرت رو ps4 نیست:d
---
فکر نمی کنم نیاز باشه توضیح بدم هزینه این داستان 1/10 ساخت بازی جدید نیست ولی در قبالش گردش مالی خوبی برای ناشر به وجود میاره.

RE2 Remake چی شد؟ تا الان کل RE های اصلی رو به جز 2 و 3 برای کنسولای نسل هشتم ریمستر کرده (با احتساب این 4-5 و 6 که الان خبرش اومده)
یه ریمیک RE2 هم بیاد برسونه

از خیلی جهات نریمان درست میگن و حقم دارن . کپکام اومد نسخه های ریمیک و ریمستر از عناوین موفق بسیار قدیمیشو داد دستشم درد نکنه ، هنوزم منتظر عناوینی مثل RE3 هم هستیم ، ولی اونطرف قضیه رو هم باید دید ، شوق طرفدارای رزیدنت صرفا بخاطر بازسازی عناوینش نیست ، اونا این عملو ساده فرضش نکردن و براشون انگار کپکام شده همون نوستالژی سالهای دور ، ولی وقتی از بیخ میاد همه ی نسخه ها رو (حتی بعضی نسخه ها رو چندین بار) رونمایی میکنه دیگه اسمش سواستفاده از فروش خوب نسخه های قدیمیو جدید با شعار به کام طرفداران بازیه ، سیاست جدیدش ریسک نداره در آمد خوبی هم داره ، ولی خب این سیاستها هم جای خودش خوبه و زمانی دارن ، راهشو یاد گرفتن از کدوم در وارد شن برا همین این اعتراضات شکل گرفته . دلیلای زیادی میشه آورد از پیشینه خرابش ولی تا از نسخه ی جدید بازیش رونمایی نکنه حس حرف زدن در مورد این فسیل های بی خاصیتو ندارم :d

واسه منی که شماره 4 رو چند بار تا تهش رفتم و 5 و 6 رو هم زوری همون 1 بار تموم کردم نمیتونه خبر بمبی باشه و قطعن هم day one تو لیستم نیستن.

اگرم 3تا شماره رو یه کالکشن 60 دلاری میدادن بیرون مسلمن عده کمی حاضر به خریدش بودن واسه همینم هر کودومو جدا دارن 20 تا میفروشن.
واسه فن های سری و کسایی که تجربشون نکردن میتونه جذاب باشه و از الان حالشو ببرن :d

واسه منی که شماره 4 رو چند بار تا تهش رفتم و 5 و 6 رو هم زوری همون 1 بار تموم کردم نمیتونه خبر بمبی باشه و قطعن هم day one تو لیستم نیستن.

اگرم 3تا شماره رو یه کالکشن 60 دلاری میدادن بیرون مسلمن عده کمی حاضر به خریدش بودن واسه همینم هر کودومو جدا دارن 20 تا میفروشن.
واسه فن های سری و کسایی که تجربشون نکردن میتونه جذاب باشه و از الان حالشو ببرن :d
چرا برا منی که سوپر فنم جذاب نیست تازه حال بهم زنم هست ؟:d

نخیر مجبور نمیکنه ولی دوس دارم به عنوان یه گیمر وقت و سرمایه ای که روی ریلیز بازی های چندین بار ریلیز شده میزارن رو روی یه بازی جدید بزارن تا منم بتونم از بازی کردنش لذت ببرم . حله ؟

خیر، جدا از اینکه این توجیح از بس قدیمی و نخ نما شده که دیگه گفتنش هیچ دلیلی نداره، وقتی شرکتی مثل Capcom با اون سابقه و کلکسیون تبدیل شده به کارخانه تولید remaster و re-release هر کسی رو به انتقاد می کشونه. الان چند ساله Deep Down خبری نیس. همین جدیدا Dragons Dogma روی PC اومد و خود شرکت ار فروشش کلی ابراز خوشحالی کرد و همه رو به این فکر فرو برد که این IP رو چرا دست نخورده گذاشته هیچ کاری نمی کنه باهاش. چند تا IP رو داد دست طراحان نابلد به فنا رفتن، اون هم از اون مسخره بازی که سر کامیا و دار و دستش دراورد الان دارن توی Platinum هی شاهکار تولید می کنن.
اگر مثل شرکت های دیگه در کنار تولید بازی های جدید این release ها رو انجام می داد خیلی کسی کار نداشت ولی جدیدا کارش شده کم کم داره تبدیل میشه به Konami. واقعا شما که جزو طرفدار های خفن هستید از این شرایط کاملا راضی هستید و از دنیا re-release واستون کافیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or