Resident Evil 4, 5,6 برای ps4 و xbox one تایید شد

bahramffx

دو حلقه
کاربر سایت
کاپکام اعلام کرد که سه بازی رزیدنت اویل چهار و پنج و همچنین شیش به دو کنسول نسل حاظر یعنی ps4 و xone عرضه خواهد شد

cm5eclk3vqde5qnw0dwm.png

هنوز اطلاعات دیگری به جزء تاریخ انتشار انها بعلاویه یک دموی کوتاه منتشر نشده .

تاریخ انتشار رزیدنت اویل شیش 29 march (یکشنبه , 9 فروردين 1395 )
تاریخ انتشار رزیدنت اویل پنج summer 2016 (تابستان 2016 )
تاریخ انتشار رزیدنت اویل چهار fall 2016 ( پاییز 2016 )
خواهد بود

لینک دمو

منبع خبر

آخرین ویرایش:
از خیلی جهات نریمان درست میگن و حقم دارن . کپکام اومد نسخه های ریمیک و ریمستر از عناوین موفق بسیار قدیمیشو داد دستشم درد نکنه ، هنوزم منتظر عناوینی مثل RE3 هم هستیم ، ولی اونطرف قضیه رو هم باید دید ، شوق طرفدارای رزیدنت صرفا بخاطر بازسازی عناوینش نیست ، اونا این عملو ساده فرضش نکردن و براشون انگار کپکام شده همون نوستالژی سالهای دور ، ولی وقتی از بیخ میاد همه ی نسخه ها رو (حتی بعضی نسخه ها رو چندین بار) رونمایی میکنه دیگه اسمش سواستفاده از فروش خوب نسخه های قدیمیو جدید با شعار به کام طرفداران بازیه ، سیاست جدیدش ریسک نداره در آمد خوبی هم داره ، ولی خب این سیاستها هم جای خودش خوبه و زمانی دارن ، راهشو یاد گرفتن از کدوم در وارد شن برا همین این اعتراضات شکل گرفته . دلیلای زیادی میشه آورد از پیشینه خرابش ولی تا از نسخه ی جدید بازیش رونمایی نکنه حس حرف زدن در مورد این فسیل های بی خاصیتو ندارم :d

چند تا نکته امیر جان

1- خیلی از این دلواپسان کلا طرفدار سری نیستن و فقط عادت دارن توی اینجور تاپیک ها غر بزنند و ابراز نگرانی کنند

2- بحث سوءاستفاده زمانی پیش میاد که شما رو فریب بدن در حالی که کپکام این کار رو نمیکنه. مردم میتونن بازی رو نخرند و وقتی میخرن و بازی میکنن هم ناراحت نیستن و احساس نمیکنند سرشون کلاه رفته پس سوءاستفاده در کار نیست

خیر، جدا از اینکه این توجیح از بس قدیمی و نخ نما شده که دیگه گفتنش هیچ دلیلی نداره، وقتی شرکتی مثل Capcom با اون سابقه و کلکسیون تبدیل شده به کارخانه تولید remaster و re-release هر کسی رو به انتقاد می کشونه. الان چند ساله Deep Down خبری نیس. همین جدیدا Dragons Dogma روی PC اومد و خود شرکت ار فروشش کلی ابراز خوشحالی کرد و همه رو به این فکر فرو برد که این IP رو چرا دست نخورده گذاشته هیچ کاری نمی کنه باهاش. چند تا IP رو داد دست طراحان نابلد به فنا رفتن، اون هم از اون مسخره بازی که سر کامیا و دار و دستش دراورد الان دارن توی Platinum هی شاهکار تولید می کنن.
اگر مثل شرکت های دیگه در کنار تولید بازی های جدید این release ها رو انجام می داد خیلی کسی کار نداشت ولی جدیدا کارش شده کم کم داره تبدیل میشه به Konami. واقعا شما که جزو طرفدار های خفن هستید از این شرایط کاملا راضی هستید و از دنیا re-release واستون کافیه؟

اینکه من جزو طرفدارهای خفن هستم یا نه به درک و برداشت شما از جملا من بر میگرده.
شرایط خاصی نیست که من بخوام ازش راضی باشم یا نباشم و کلا کپکام برام اهمیت نداره. فقط رزیدنت خوب بسازه. همین برام بس هست. از نسخه های قبلی استقبال میکنم و منتظر تجربه نسخه جدید هستم

===================

این کار کپکام به نظر من چندتا مزیت داره

1- کنسول بازها به دیتابیس عظیمی مثل استیم دسترسی ندارن و عملا اگر دلشون بخواد روی پلتفورم جدیدشون بازی قدیمی خودشون رو داشته باشن راهی وجود نداره و عرضه عناوین محبوب به صورت ریمستر و ... میتونه کمی این خلاء رو برطرف کنه

2- فروش این عناوین و سود خوبی که دارن میتونه بخشی از سرمایه لازم برای تولید رزیدنت بعدی رو فراهم کنه. هم از نظر مالی هم از نظر منابع انسانی.

می خوای دوباره یه عنوان قبلی رو بفروشی و ازش پول در بیاری بیا مثل R* عمل کن.همون GTA های قبلی رو بیا برای موبایل بزن.سنگین تر از GTA با محیط open world که نداریم.
از GTA 3 شزوع کرد بعد vice city و san andreas و هفته قبل هم که liberty city stories رو برای موبایل منتشر کرد و فروش خیلی خوبی هم داشته.
کپکام یاد بگیر.

RE4 برای من تنها عنوانی بود که هیچ وقت تکراری نشد ... شخصا هم روی ps2 و هم رو PC و X360 رفتم بازی رو وقطعا واسه Ps4 هم میرم ...این بازی یه چیزی داره که هیچ وقت خسته کننده نیمشه کلا .

نسل 8 = بهبودی برای نسل قبل :bighug:
رسما کنسول های این نسل برای یه سری از سازنده ها فقط مفهوم از بین بردن ضعف های گرافیکی بازی های نسل قبلشون رو داره و بس !

می خوای دوباره یه عنوان قبلی رو بفروشی و ازش پول در بیاری بیا مثل R* عمل کن.همون GTA های قبلی رو بیا برای موبایل بزن.سنگین تر از GTA با محیط open world که نداریم.
از GTA 3 شزوع کرد بعد vice city و san andreas و هفته قبل هم که liberty city stories رو برای موبایل منتشر کرد و فروش خیلی خوبی هم داشته.
کپکام یاد بگیر.

شیش سال پیش برای iphone عرضه کرده بوده و سال بعدش هم ipad و تو سال 2013 هم برای اندروید داده بازیو :d
برای هر چیزی که فکر کنی این بازی عرضه شده تو لیست پلتفرم هاش Zeebo هم هست که اصلا نمیدونم چی هستش این :D برای wiiu x1 ps4 هم تایید شده میاد :D

شیش سال پیش برای iphone عرضه کرده بوده و سال بعدش هم ipad و تو سال 2013 هم برای اندروید داده بازیو :d
برای هر چیزی که فکر کنی این بازی عرضه شده تو لیست پلتفرم هاش Zeebo هم هست که اصلا نمیدونم چی هستش این :D برای wiiu x1 ps4 هم تایید شده میاد :D
این رزیدنت اویلی که شما میگی بازی از بس داغون و مسخره بود که اسمشو اصن رزیدنت اویل نمیشه گداشت .
ولی اگه با کیفیت و پورت کردن مثل R* بده بدون شک فروش خوبی میکنه.

علت عرضه شدن این همه RE تقصیره فروش خوب ریمیک Resident Evilــه! :دی من مشکلی با منتشر کردن شماره 5-6 ندارم اما RE4 دیگه واقعا ضایعس ... من که دیگه روم نمیشه تو چشای لئون نگاه کنم. :دی :-"

من معتقدم علت سیاست‌های ریمسرسازی کپکام دوتا مسئله هست. اینکه اولا کپکام از نظر ایده ته کشیده و دیگه نمیتونه خلاقیت به خرج بده. دوم ینکه این شرکت از ریسک کردن میترسه و ترجیح میده با با متودهای کم‌خطر و کم هزینه به پول برسه. شما ببینین ... رزیدنت ایول 5 سال 2009 اومد و تو 2012 رزیدنت ایول 6 منتشر شد. الان 3.5 سال از آخرین رزیدنت ایول شماره‌دار میگذره و همچنان خبری از RE7 نیست.

این رزیدنت اویلی که شما میگی بازی از بس داغون و مسخره بود که اسمشو اصن رزیدنت اویل نمیشه گداشت .
ولی اگه با کیفیت و پورت کردن مثل R* بده بدون شک فروش خوبی میکنه.

عه نمیدونستم اینقدر بی کیفیت بوده ! GTA های که راک استار برای موبایل ها داد واقعا عالی بود حرف نداشتند. به نظرم کلا بیان Evil 4 رو از بیخ ریمیک کنند خیلی عمل پسندیده تری هست

من مشتاقانه منتظر خبر ریمستر رزیدنت ۳ هستم... همش تایید شده بجز نسخه ی ۳... منم چشم انتظار همین نسخه ۳ هستم ک رسما تایید بشه...

Sent From Sony Xperia Z2

من معتقدم علت سیاست‌های ریمسرسازی کپکام دوتا مسئله هست. اینکه اولا کپکام از نظر ایده ته کشیده و دیگه نمیتونه خلاقیت به خرج بده. دوم ینکه این شرکت از ریسک کردن میترسه و ترجیح میده با با متودهای کم‌خطر و کم هزینه به پول برسه. شما ببینین ... رزیدنت ایول 5 سال 2009 اومد و تو 2012 رزیدنت ایول 6 منتشر شد. الان 3.5 سال از آخرین رزیدنت ایول شماره‌دار میگذره و همچنان خبری از RE7 نیست.

یا اینکه سرمایه‌گذاری زیادی روی انجین داخلیشون کردن و برنامه‌های زیادی براش داشتن (نمایش اولیه DD و تمرکز زیادشون روی انجین PR) ولی اواسط راه به مشکل برخوردن و مجبور شدن اکثر برنامه‌هاشون رو تا برطرف شدن اون مشکلات عقب بندازن یا تغییر بدن. غیبت طولانی مدت Deep Down, استفاده SFV از UE4, ساخت بازی‌های کوچیکتر مثل RE:R2 یا DDO با MT و Umbrella Corps با یونیتی همشون نشون دهنده این هستن که مشکل و دلیل اصلی که تا الان بازی بزرگی از کپکام روی نسل هشت ندیدم بخاطر انجین PR هست.

خبر خوب اینه که چند وقت پیش کپکام دوباره توی یکی از مصاحبه‌هاشون در مورد PR و DD حرف زدن و به نظر میاد هر مشکلی که سر راهشون بوده برطرف کردن. ایتسونو هم چند ماه پیش اعلام کرد پروژه جدیدشون شروع شده پس میشه امیدوار بود که به زودی (امسال و سال آینده) کم کم خبرایی از بازی‌های بزرگتر کپکام بشنویم.

شورشو دیگه در اورده این کپکام پول پرستی هم حدی داره8-|
این ea چرا دد اسپیس هارو ریمستر نمیکنه از این ایول های 5 و 6 کپکام که ارزششون خیلی بالاتره:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or