Red Faction: Guerrilla

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تو بازی هر چی رو خراب کنید تا آخر خراب میمونه!!!!
من همون پایگاه اول دیوار رو شکونده بودم...الان که رفتم جلو برگشته بودم هنوز خراب بود...دیوار ها و خیلی از ساختمان ها هم هنوز خرابن یا بهتره بگم آثار تخریب کاریم هنوز باقیه!:biggrin1:
این بازی عجایب زیادی داره مثلا در هیچ شرایطی نرخ فریم کم نمیشه! یا مثلا تعداد انفجارهای یه صحنه و تخریب محیط بعضی وقتا شمارشش سخت میشه!.

پس تو صفحه قبل یکی از دوستان یک چیزه دیگه میگفتش؟ چه جوری است بالاخره؟

اگر منظورتون پُست بنده هست،باید بگم ساختمان ها و پُل ها و کلا هر بنایی رو وقتی تخریب میکنید بعد از مدتی اگر بهش سر بزنید دوباره سالم شده....
من خودم این موضوع رو روی یک پُل بزرگ تست کردم،وقتی تخریبش میکردم بعد از2-3 ساعت که دوباره پیش پُل میرفتم سالم بود....:smile:
وقتی یه بنایی رو تخریب میکردی، اگر برای همیشه همون حالت میموند به نظرم یه کمی مسخره میشد:biggrin1:;)

اگر منظورتون پُست بنده هست،باید بگم ساختمان ها و پُل ها و کلا هر بنایی رو وقتی تخریب میکنید بعد از مدتی اگر بهش سر بزنید دوباره سالم شده....
من خودم این موضوع رو روی یک پُل بزرگ تست کردم،وقتی تخریبش میکردم بعد از2-3 ساعت که دوباره پیش پُل میرفتم سالم بود....:smile:
وقتی یه بنایی رو تخریب میکردی، اگر برای همیشه همون حالت میموند به نظرم یه کمی مسخره میشد:biggrin1:;)
نه بابا تو که تو صفحه قبل پست نداشتی:biggrin1: منظورم King Of The Winds هستش که گفتی بود یک جایی رو خراب کرده و باز هم خراب بوده بعد از اینکه برگشته. در کل به نظر من هم اگه درست بشه بهتره وگرنه آخر بازی حتما با یک مخروبه رو به رو هستیم:biggrin1:

بهترین بازی تو لایو بعد از gta و halo3از نظر لگ این بازی هستش میشه گفت این بازی اصلا لگ نداره و multiplayer فوق العاده ای داره و توصیه میشه.

نه بابا تو که تو صفحه قبل پست نداشتی:biggrin1: منظورم King Of The Winds هستش که گفتی بود یک جایی رو خراب کرده و باز هم خراب بوده بعد از اینکه برگشته. در کل به نظر من هم اگه درست بشه بهتره وگرنه آخر بازی حتما با یک مخروبه رو به رو هستیم:biggrin1:
من فعلا بازی نکردم ولی توی یه مصاحبه که قبلا خونده بودم سازنده ها گفته بودن جاهایی که مهم باشن و تاثیر گذار باشن درست میشن بعدِ یه مدت ولی جایی که بود و نبودش اهمیتی نداره همین طوری خراب میمونه

من یه کمک می خوام... من مرحله ی آخرشم توی EOS تمام ماموریت هاشم تموم کردم. اون رئیسمونم مرد فقط منم او زنه بعد یه update که زنه مگه من بگیرم اونم گرفتم حالا نمی دونم اون update چیه و چی کار باید بکنم؟؟؟؟ لطفا کمک!!!!:confused::confused::confused::((:((:confused::confused::confused:

Last edited by a moderator:
امتیازات خوبی هم گرفته.
اصلا فکر نمیکردم!:biggrin1:
اتفاقا من فکر می کردم:biggrin1: اون شبی که داشتم کنفرانس های E3 رو میدیدم این بازی هی میومدش:biggrin1: مثل اینکه پول داده بودن که از IGN بخش بشه. من بهش امید داشتم شما چطور؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or