Red Faction: Guerrilla

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم بالاخره بازی رو تهیه کردم.
واقعا بازی قشنگه و 100% به همه پیشنهاد میکنم که این باز فوقالعاده رو تهیه کنن.
به نظر من امتیازاتی که بهش دادن کم هم بوده;)
بالاخره بعد از چند وقت دوتا بازی درست و حسابی اومد.یکی این یکی بایونیک کماندو

بالاخره بنده هم این بازی رو انجام دادم.:love:
واقعا بازی فوق العاده زیبا و قشنگی هستش و امتیازاتی که گرفته حقش بوده.:cool: تخریب پذیری و فیزیک و گرافیک و گیم پلی و داستان و... همه عالی کار شدند و حتما پیشنهاد میشه این بازی رو انجام بدین.

تو این وضعیت کمبود بازی واقعا Red Faction یه نجات دهنده هستش...:smile:

دوست عزیز میشه بگی چند ساعت طول میکشه؟

در ادامه جواب حسین بگم که منم بازی تموم کردم اچیومنت بسیار سخت میده من تا حالا تونستم 555 بگیرم و برای 1000 کردنش زمان زیادی می خواد;)

کسی نیست بگه من میخوام برم بازیو بگیرم و FW کنسوله من اصلا اپدیت نشده جز با بازیو اینا! اجرا میشه Or نه
این چی میگه؟
Require firmware 1.51 (3rd Wave)

Or Patch Game For Firmware 1.4 + 1.5 Compatible (NEVER Go Online Once Patched) For People That Aren't Able To Upgrade Firmware.
http://sharethefiles.com/forum/viewtopic.php?f=125&t=143937&start=0

بابا شما چقد به فکر اچیو گرفتنید :d
یکم در مورد خود بازی و گیم پلی و گرافیکش صحبت کنید.

خب نیما اچیومنت چیز بسیار خوبیست به هر حال ! :دی
ولی در مورد خود بازی باید بگم که فوق العاده قشنگه !
یک محیط بسیار بزرگ که میتونید هر چیزی که دلتون خواست رو تو اون نابود کنید به همراه یک اکشن نفس گیر و جذاب که واقعا ادم رو بد میبره تو جو ! :دی
گیم پلی که به نظر من کم و کاستی خاصی نداره اما شاید بشه یه جورایی به دوربین بازی گیر داد مخصوصا توی حرکت های سریع که ادم زمان درگیری انجام میده و دوربین عملکرد خیلی خوبی نداره ولی خب اونم چیز خاصی نیست و میشه باهاش کنار اومد .
گرافیک هم واقعا عالیه و در کنار فیزیک محشر بازی خودت حدس بزن چی میشه دیگه ... :دی
فقط پیشنهاد میکنم هر چه سریعتر بری بازی رو بخری نیما که همین الانشم دیر شده ! :دی

خب نیما اچیومنت چیز بسیار خوبیست به هر حال ! :دی
ولی در مورد خود بازی باید بگم که فوق العاده قشنگه !
یک محیط بسیار بزرگ که میتونید هر چیزی که دلتون خواست رو تو اون نابود کنید به همراه یک اکشن نفس گیر و جذاب که واقعا ادم رو بد میبره تو جو ! :دی
گیم پلی که به نظر من کم و کاستی خاصی نداره اما شاید بشه یه جورایی به دوربین بازی گیر داد مخصوصا توی حرکت های سریع که ادم زمان درگیری انجام میده و دوربین عملکرد خیلی خوبی نداره ولی خب اونم چیز خاصی نیست و میشه باهاش کنار اومد .
گرافیک هم واقعا عالیه و در کنار فیزیک محشر بازی خودت حدس بزن چی میشه دیگه ... :دی
فقط پیشنهاد میکنم هر چه سریعتر بری بازی رو بخری نیما که همین الانشم دیر شده ! :دی
بلاخره یه مرد پیدا شد :d
مرسی مهدی ، به فیض جلاله رسیدیم ، دیگه اینقد تعریف کردی گریم دراومد :d
اخه بدبختی اینه برا من FW 1.41 هست و باید ببرم یکی برام اپدیت کنه ! حوصلش نیست به مولا :d
خیلی دلم میخواد بگیرم بازی کنم ولی تو برام 360 رو اپدیت میکنی ؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or