^_GHOST_^
کاربر سایت
احتمالاً دیسک شما مشکل داره چند نفر هم این مشکلو داشتن دیسک رو عوض کردن درست شده.
درسته اگر مشکل ایشون با ریختن در هارد درست نشد مشکل از دیسک ایشون هست :d
احتمالاً دیسک شما مشکل داره چند نفر هم این مشکلو داشتن دیسک رو عوض کردن درست شده.
من نمیدونم چرا هر وقت بازی رو اجرا میکنم اسبم میره توزمین ، خودمم که پیاده میشم میرم تو زمین ، جالبه اون پیرهمرده هم که همراهمون میاد حالت تیک دار حرکت میکنه ، از تو همه چیز حتی قطار هم رد میشه ! چه کنم ؟ چند بار هم از بازی اومدم بیرون رفتم توش دوباره ، درست نشد ! آباد شد !
سلام رفیق ، این اردلان هم مشهدی هست ، به یکی از دوستاش میگه بگیره ، برای من هم همیشه میگیره ، نمیدونم من هم از همین اردلان گرفتم بازیمو هیچ مشکلی نداشت ! حالا مال خودش خراب شده !من دقیقا همین مشکل شما رو داشتم!
شک نکن امتحان هم لازم نیست دیسکت 100% خرابه! برو بکوب تو صورت مغازه داره یکی درستشو بگیر.
وقتیم که جدید رو گرفتی اول بریز روی هاردت اگه دیدی کامل نصب شد بعد برو تو بازی.
والا سیب فقط نوار آبیه رو پر می کنه ربطی به طول عمر اسبه نداره! زیاد بهش فشار نمیاری؟!:dمن مشکل دارم با اسبها.
بعد از مدت طولانی ( چند روز ) که سوار اسبی هستم، یک دفعه اسبم می افته زمین و می میره.
مشکل از چیه؟ باید هر چند وقت یکبار بهش سیب بدم؟ چه موقع باید بهش سیب بدم؟
بازی قطارش خیلی خشنه! :d یه بار منتظر بودم قطار رد شه من حرکت کنم یه بنده خدایی با اسبش داشتن رد می شدن دقیقا همون لحظه قطار اومد تیکه پارشون کرد!والا سیب فقط نوار آبیه رو پر می کنه ربطی به طول عمر اسبه نداره! زیاد بهش فشار نمیاری؟!:d
شاید از ارتفاع زیاد پریدی؟ اسبت زخمی نبوده؟ چون من چندین بار حیواناتی رو زدم ولی نمردن ولی 10-20 متر که حیوونه در رفته در اثر خون ریزی مرده:d( دقت بازی به این میگن!) ولی جدّی من هیچوقت همچین مشکلی نداشتم.
صحبت اسب شد! من اطراف ریل راه آهن بودم یه دفعه یه گیاه دیدم و از اسب پیاده شدم. تا چیدن گیاه تموم شد اسبه رفت رو ریل و یه قطار هم اومد! اسبه منفجر شد و تیکه هاش تو هوا پخش شد:-o:d
يكي از اچيومنت هاي مخفيش هم همينطوريه !
دوستان قضيه اين سيب چيه؟ استقامت كل رو افزايش ميده؟
داری جدّی میپرسی؟:dچه کار زیبایی ! :d چه جوری میشه این کار رو کرد ؟ :d
اين كار رو حتما بكن ! خيلي حال ميده !:ديداری جدّی میپرسی؟:d
اگه جدیه: اوّل از رو نقشه ببینین قطار کجایه مسیره برین یه جای نزدیک که زیاد صبر نکنین. یک خانوم محترم رو پیدا کنید و با کمند بگیرید ببندید. ورش دارین بذارین رو ریل و منتظر شین قطار بیاد:d ( من چون میخوام آدم شرافتمندی باشم این کارو تا حالا عملی انچام ندادم و این فقط تئوریشه. البته می تونم از bandana استفاده کنم... ایول اوّلین کار فردا تو بازی همینه
داری جدّی میپرسی؟:d
اگه جدیه: اوّل از رو نقشه ببینین قطار کجایه مسیره برین یه جای نزدیک که زیاد صبر نکنین. یک خانوم محترم رو پیدا کنید و با کمند بگیرید ببندید. ورش دارین بذارین رو ریل و منتظر شین قطار بیاد:d ( من چون میخوام آدم شرافتمندی باشم این کارو تا حالا عملی انچام ندادم و این فقط تئوریشه. البته می تونم از bandana استفاده کنم... ایول اوّلین کار فردا تو بازی همینه:d)