Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من نمیدونم چرا هر وقت بازی رو اجرا میکنم اسبم میره توزمین ، خودمم که پیاده میشم میرم تو زمین ، جالبه اون پیرهمرده هم که همراهمون میاد حالت تیک دار حرکت میکنه ، از تو همه چیز حتی قطار هم رد میشه ! چه کنم ؟ چند بار هم از بازی اومدم بیرون رفتم توش دوباره ، درست نشد ! آباد شد ! :-s:-s

من دقیقا همین مشکل شما رو داشتم!

شک نکن امتحان هم لازم نیست دیسکت 100% خرابه! برو بکوب تو صورت مغازه داره یکی درستشو بگیر.

وقتیم که جدید رو گرفتی اول بریز روی هاردت اگه دیدی کامل نصب شد بعد برو تو بازی.

من مشکل دارم با اسب‌ها.
بعد از مدت طولانی ( چند روز ) که سوار اسبی هستم، یک دفعه اسبم می افته زمین و می میره.
مشکل از چیه؟ باید هر چند وقت یکبار بهش سیب بدم؟ چه موقع باید بهش سیب بدم؟

من دقیقا همین مشکل شما رو داشتم!

شک نکن امتحان هم لازم نیست دیسکت 100% خرابه! برو بکوب تو صورت مغازه داره یکی درستشو بگیر.

وقتیم که جدید رو گرفتی اول بریز روی هاردت اگه دیدی کامل نصب شد بعد برو تو بازی.
سلام رفیق ، این اردلان هم مشهدی هست ، به یکی از دوستاش میگه بگیره ، برای من هم همیشه میگیره ، نمیدونم من هم از همین اردلان گرفتم بازیمو هیچ مشکلی نداشت ! حالا مال خودش خراب شده !

پ.ن : چجوریاست که دیسک باعث میشه که بازی باگ بده ؟ :-/

من مشکل دارم با اسب‌ها.
بعد از مدت طولانی ( چند روز ) که سوار اسبی هستم، یک دفعه اسبم می افته زمین و می میره.
مشکل از چیه؟ باید هر چند وقت یکبار بهش سیب بدم؟ چه موقع باید بهش سیب بدم؟
والا سیب فقط نوار آبیه رو پر می کنه ربطی به طول عمر اسبه نداره! زیاد بهش فشار نمیاری؟!:d
شاید از ارتفاع زیاد پریدی؟ اسبت زخمی نبوده؟ چون من چندین بار حیواناتی رو زدم ولی نمردن ولی 10-20 متر که حیوونه در رفته در اثر خون ریزی مرده:d( دقت بازی به این میگن!) ولی جدّی من هیچوقت همچین مشکلی نداشتم.

صحبت اسب شد! من اطراف ریل راه آهن بودم یه دفعه یه گیاه دیدم و از اسب پیاده شدم. تا چیدن گیاه تموم شد اسبه رفت رو ریل و یه قطار هم اومد! اسبه منفجر شد و تیکه هاش تو هوا پخش شد:-o:d>:)

والا سیب فقط نوار آبیه رو پر می کنه ربطی به طول عمر اسبه نداره! زیاد بهش فشار نمیاری؟!:d
شاید از ارتفاع زیاد پریدی؟ اسبت زخمی نبوده؟ چون من چندین بار حیواناتی رو زدم ولی نمردن ولی 10-20 متر که حیوونه در رفته در اثر خون ریزی مرده:d( دقت بازی به این میگن!) ولی جدّی من هیچوقت همچین مشکلی نداشتم.

صحبت اسب شد! من اطراف ریل راه آهن بودم یه دفعه یه گیاه دیدم و از اسب پیاده شدم. تا چیدن گیاه تموم شد اسبه رفت رو ریل و یه قطار هم اومد! اسبه منفجر شد و تیکه هاش تو هوا پخش شد:-o:d>:)
بازی قطارش خیلی خشنه! :d یه بار منتظر بودم قطار رد شه من حرکت کنم یه بنده خدایی با اسبش داشتن رد می شدن دقیقا همون لحظه قطار اومد تیکه پارشون کرد! :|

بازی قطارش خیلی خشنه! :d یه بار منتظر بودم قطار رد شه من حرکت کنم یه بنده خدایی با اسبش داشتن رد می شدن دقیقا همون لحظه قطار اومد تیکه پارشون کرد!
يكي از اچيومنت هاي مخفيش هم همينطوريه !

دوستان قضيه اين سيب چيه؟ استقامت كل رو افزايش ميده؟
راستي من چند بار رفتم جلوي قطار فقط يكبار معمولي افتادم مردم چند بار هم چيزيم نشد :-/ ظاهرا بازيه خونه به خونه فرق داره :d

يكي از اچيومنت هاي مخفيش هم همينطوريه !

البته اون اینجوریه که یه زن رو با طناب ببندی بزاری رو ریل و...>:)

دوستان قضيه اين سيب چيه؟ استقامت كل رو افزايش ميده؟

نه خیر اگه هی دکمه a رو هی بزنید تا استقامتش قرمز شه ، در صورت استفاده استقامت رو پر میکنه! horse pill هم همینجوریه ولی علاوه بر پر کردن تا چند ثانیه هم پر نگه میداره حتی اگه 1000 بار تو اون مدت a رو بزنین:d

چه کار زیبایی ! :d چه جوری میشه این کار رو کرد ؟ :| :d
داری جدّی میپرسی؟:d
اگه جدیه: اوّل از رو نقشه ببینین قطار کجایه مسیره برین یه جای نزدیک که زیاد صبر نکنین. یک خانوم محترم رو پیدا کنید و با کمند بگیرید ببندید. ورش دارین بذارین رو ریل و منتظر شین قطار بیاد:d ( من چون میخوام آدم شرافتمندی باشم این کارو تا حالا عملی انچام ندادم و این فقط تئوریشه. البته می تونم از bandana استفاده کنم... :-?ایول اوّلین کار فردا تو بازی همینه>:):d)

اگه جدیه: اوّل از رو نقشه ببینین قطار کجایه مسیره برین یه جای نزدیک که زیاد صبر نکنین. یک خانوم محترم رو پیدا کنید و با کمند بگیرید ببندید. ورش دارین بذارین رو ریل و منتظر شین قطار بیاد:d ( من چون میخوام آدم شرافتمندی باشم این کارو تا حالا عملی انچام ندادم و این فقط تئوریشه. البته می تونم از bandana استفاده کنم... :-?ایول اوّلین کار فردا تو بازی همینه
اين كار رو حتما بكن ! خيلي حال ميده !:دي

اگه جدیه: اوّل از رو نقشه ببینین قطار کجایه مسیره برین یه جای نزدیک که زیاد صبر نکنین. یک خانوم محترم رو پیدا کنید و با کمند بگیرید ببندید. ورش دارین بذارین رو ریل و منتظر شین قطار بیاد:d ( من چون میخوام آدم شرافتمندی باشم این کارو تا حالا عملی انچام ندادم و این فقط تئوریشه. البته می تونم از bandana استفاده کنم... :-?ایول اوّلین کار فردا تو بازی همینه>:):d)

آره جدی پرسیدم ممنون :d :x

پ.ن : البته من با خانوم های محترم کاری ندارم :))

سلام!من میخوام اون لباس که باهاش میشه تو پوکر تقلب کرد رو بگیرم ولی هرچی تو TheviesLand(اسمش این بود دیگه؟) میگردم خیاط رو پیدا نمیکنم!آیکون قیچی هم داخل نقشه نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or