راهنماش صفحه اصلي هست ، ولي اون Hide out ها همينطور كه پيش بري تو بازي بهشون ميرسي ! همه رو.عجب بازیییییییییییییییییییییی یییییییی این بازی :dبچه ها اس های رام شدرو کسی نمی خر من رام میکنم میکشم :dرستی یه جایی نیست یه راهنمای کلی داشته باشه واسه باز کردن لباسها و اینکه این gang hideout هارو شانسی باید پیدا کنیم ؟
تا پیداشون نکنی و رامشون نکنی تو فروشگاه هم باز نمیشن!آقا این اسب ها که رو سندشون 3 تا ستاره داره کی میشه خرید؟ من فقط میتونم طلایی رو بخرم. میخوام بدونم کار خاصی باید بکنم که اینا باز بشن؟
این اسبارو نگفتین وقتی رام میکنم چی کارشون کنم !!1؟عجب بازیییییییییییییییییییییییییییییی این بازی :dبچه ها اس های رام شدرو کسی نمی خر من رام میکنم میکشم :dرستی یه جایی نیست یه راهنمای کلی داشته باشه واسه باز کردن لباسها و اینکه این gang hideout هارو شانسی باید پیدا کنیم ؟
نه نمی شی!اگر زن یه دایره آبی می شه تو نقشه,بکشیش چیزی نمی شه,تازه زنه بهت پول هم می ده.این اسبارو نگفتین وقتی رام میکنم چی کارشون کنم !!1؟
راستی یه جا یه هو یه یارویی از تو بار اومد بیرون پرید رو یه زنه زدش بعدشم کشتش من اگه اون یارو رو که داره زنرو میزنه بکشم wanted میشم ؟
یه چیزه خیلی مسخره این hide out ها وقتی یه بار میری همشونو میکشی بری یه دور بزنی بیای دو باره توشون پر میشه !!!:-o
سلام علیکم...
نمیدونم تیزرهای بازی های E3 رو دیدیت یا نه ؟
هی به خودم میگم تریلر بعدی رو که ببینی از RDR بهتره....
بازیهای جدید بهتر که نیستن هیچ به RDR نزدیک هم نمیشن...
مگه خوده *R یه بازیه بهتر بسازه....میدونم که MAX PAYNE 3 یه RDR دیگه میشه...شک نکنید...
وقتی یه شرکت بازیسازی رقیبی در حد و اندازه خودش نبینه همین میشه دیگه:
*R اعلام کرد در نمایشگاه E3 شرکت نمیکند و از بازیهای جدید خود در مراسمی جداگانه رونمایی خواهد کرد.
واقعا هم مراسم *R به کل نمایشگاه E3 می ارزه....
اگه تمركز خوبي داشته باشي ميتوني چند تا 100 دلار روي همين بازي با چاقو شرط ببندي.اگر پوكر بلدي راحت ميتوني 2-3 هزار دلار تو يك بازي بگيري.اگه زورگيريت خوبه وايسا سر راه جيب مردم رو با باندانا بزن كه زياد توش درنمياد. اگه هم حوصله داري بگرد توي بيابون حيون بكش بيا گوشت و پوستش رو بفروش.كلا همه اينا حرامه و بايد سر پل صراط جواب پس بديا :dآقا سلام یکی بیاد راه های پول در آوردن رو اینجا بنویسه تهی دستیم
اگه تمركز خوبي داشته باشي ميتوني چند تا 100 دلار روي همين بازي با چاقو شرط ببندي.اگر پوكر بلدي راحت ميتوني 2-3 هزار دلار تو يك بازي بگيري.اگه زورگيريت خوبه وايسا سر راه جيب مردم رو با باندانا بزن كه زياد توش درنمياد. اگه هم حوصله داري بگرد توي بيابون حيون بكش بيا گوشت و پوستش رو بفروش.كلا همه اينا حرامه و بايد سر پل صراط جواب پس بديا :d