چطوری می شه آوارد های بازی بدست بیاریم:d
من یه کلاهشو گرفتمb-)
دوست عزیز ازت ممنونم مشکلم حل شد!دوست عزيز منم همين مشكل رو داشتم.شما احتمالا يك بار خوابيدي و سيو جدا گرفتي .اين بازي مشكلش اينه كه هميشه از همونجا مياد كه خوابيدي.البته براي من كه اينطوره. حالا ايندفعه كه رفتي توي بازي از منو game رو انتخاب كن و بعد از auto لود كن.درست ميشه
نه . من كه هروقت اتوسيو ميكنه خودم هم يك سيو جدا ازش ميگيرم.اون وقت ديگه چه از سيو خودت چه از اتو لود شه ميتوني از ادامه بازي كني البته گفتم كه مال من اينجوري بقيه رو نميدونم.دوست عزیز ازت ممنونم مشکلم حل شد!
ولی از این به بعد دیگه نباید برای سیو روی تخت بخوابم؟
خیر. بک رو میزنین و از inventory سندشو انتخاب میکنی. بازی سیو میشه. یه سوت میزنی میاد.دوستان یه سوال داشتم. این اسب هایی که می خریم اگر یه وقتی بمیرن دیگه کلا از دست رفتن؟!
من نمیدونم چرا هر وقت بازی رو اجرا میکنم اسبم میره توزمین ، خودمم که پیاده میشم میرم تو زمین ، جالبه اون پیرهمرده هم که همراهمون میاد حالت تیک دار حرکت میکنه ، از تو همه چیز حتی قطار هم رد میشه ! چه کنم ؟ چند بار هم از بازی اومدم بیرون رفتم توش دوباره ، درست نشد ! آباد شد !
احتمالاً دیسک شما مشکل داره چند نفر هم این مشکلو داشتن دیسک رو عوض کردن درست شده.من نمیدونم چرا هر وقت بازی رو اجرا میکنم اسبم میره توزمین ، خودمم که پیاده میشم میرم تو زمین ، جالبه اون پیرهمرده هم که همراهمون میاد حالت تیک دار حرکت میکنه ، از تو همه چیز حتی قطار هم رد میشه ! چه کنم ؟ چند بار هم از بازی اومدم بیرون رفتم توش دوباره ، درست نشد ! آباد شد !