Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان یه مرحله هست که باید برا یه یارو که میخواد گلایدر هوا کنه باید چندتا چیز ببریم
یکیش فک کنم پوست سگ ابی هستش
میخواستم محل دقیق پیدا کردنه این سگ ابی رو کسی میدونه؟
شمال نقشه کنار Blackwater پیش رودخونه رو بگرد هست. حیوون کوچیکیه. دمش هم یه خورده پهنه.

دوست عزيز منم همين مشكل رو داشتم.شما احتمالا يك بار خوابيدي و سيو جدا گرفتي .اين بازي مشكلش اينه كه هميشه از همونجا مياد كه خوابيدي.البته براي من كه اينطوره. حالا ايندفعه كه رفتي توي بازي از منو game رو انتخاب كن و بعد از auto لود كن.درست ميشه ;)
دوست عزیز ازت ممنونم مشکلم حل شد!
ولی از این به بعد دیگه نباید برای سیو روی تخت بخوابم؟:-/

دوست عزیز ازت ممنونم مشکلم حل شد!
ولی از این به بعد دیگه نباید برای سیو روی تخت بخوابم؟:-/
نه . من كه هروقت اتوسيو ميكنه خودم هم يك سيو جدا ازش ميگيرم.اون وقت ديگه چه از سيو خودت چه از اتو لود شه ميتوني از ادامه بازي كني :) البته گفتم كه مال من اينجوري بقيه رو نميدونم.

دوستان یه سوال داشتم. این اسب هایی که می خریم اگر یه وقتی بمیرن دیگه کلا از دست رفتن؟!
یه چیز جالب هم امروز دیدم.تو یکی از کات سین های بازی رفتم توی یک رستوران بعد نشسته بودم پشت میز. صندلی بقلی هم یکی نشسته بود داشت نوشیدنی میخورد. یهو دیدم luisa اومد داخل و روی همون صندلی که اون مرده نشسته بود نشست. واقعا صحنه دیدنی بود! کله این هی از تو کله اون یکی رد می شد. واقعا صحنه جالبی بود که چنین صوتی هایی از راک استار با این همه تجربه بعید بود!!!

دوستان یه سوال داشتم. این اسب هایی که می خریم اگر یه وقتی بمیرن دیگه کلا از دست رفتن؟!
خیر. بک رو میزنین و از inventory سندشو انتخاب میکنی. بازی سیو میشه. یه سوت میزنی میاد.
به همین سادگی، به همین خوشمزگی،سند اسب:d:d

من نمیدونم چرا هر وقت بازی رو اجرا میکنم اسبم میره توزمین ، خودمم که پیاده میشم میرم تو زمین ، جالبه اون پیرهمرده هم که همراهمون میاد حالت تیک دار حرکت میکنه ، از تو همه چیز حتی قطار هم رد میشه ! چه کنم ؟ چند بار هم از بازی اومدم بیرون رفتم توش دوباره ، درست نشد ! آباد شد ! :-s:-s

من نمیدونم چرا هر وقت بازی رو اجرا میکنم اسبم میره توزمین ، خودمم که پیاده میشم میرم تو زمین ، جالبه اون پیرهمرده هم که همراهمون میاد حالت تیک دار حرکت میکنه ، از تو همه چیز حتی قطار هم رد میشه ! چه کنم ؟ چند بار هم از بازی اومدم بیرون رفتم توش دوباره ، درست نشد ! آباد شد ! :-s:-s

شما اگر هارد داری بازی رو نصب کن تو هارد ببین درست میشه ؟ بازی رو از کجا گرفتی ؟

احتمالاً دیسک شما مشکل داره چند نفر هم این مشکلو داشتن دیسک رو عوض کردن درست شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or