دوستان کی سیو بازی رو بطور 100% کامل شده میخواد ؟ (همه ی اچیومنت ها هم باز میشه ! ) میدونم خیانت هست ولی خوب !
دوستان کی سیو بازی رو بطور 100% کامل شده میخواد ؟ (همه ی اچیومنت ها هم باز میشه ! ) میدونم خیانت هست ولی خوب !
چیزی نداره!!!! فقط یکی دوتا قسمت هست که اونم دمو هستش و رد میشه.
بده بازی کنه چشم و گوشش باز بشه پسر خوب نیست چشم و گوشش بسته باشه! :biggrin1:
یکم از بازی رو که بری جلو خود بازی بهت میده . طریقه اوردنش هم اینه که LB رو نگه دار سمت چپ عکس طناب رو میبینی .این کمندی که میگن باهاش میشه حیوان و یا افراد رو باهاش گیر انداخت کجاست چه جوری فعال میشه یا بخرمش
رفیق میشه با این قابلیت جدید که همون فلش هست منتقلش کرد ، کاری نداره ! از لحاظ اچیومنت هم تو Read Me فایلی که دانلود کردم نوشته که برین توی بار و یکی رو بزنین و با Rifle هم 2 نفر رو بکشین تا بازی باگ بده روی پروفایل شما هم همه ی اچیو هارو باز بکنه !من بازی رو 100% کردم ولی اچیومنتها رو کامل نگرفتم که اصلا هم به کامل کردن بازی ربطی نداره الان 14 تا لباس داره که یکیشونم لباس مامور فدرالی هستش وقتی اونو میپوشی رویه کلانترها و پلیسها هم هفت تیر میکشی کاریت ندارن :biggrin1:
در مورد سیو بازی هم فکر نکنم بشه انتقالش داد با پروفایل خودش باید باشه درسته :confused:
آره ، جوابتو قسمت بالای پستم دادم ، البته خودم که اینکارو نخواهم کرد ، همه ی اچیو هام زیز سوال میره ، ولی خوب کسی خواست در خدمتم !چي ميگي ؟! مگه ميشه همه اچيومنت باز بشه پسر ؟!! نگو !!!
من این سیوی که گفتی میخوام:biggrin1:دوستان کی سیو بازی رو بطور 100% کامل شده میخواد ؟ (همه ی اچیومنت ها هم باز میشه ! ) میدونم خیانت هست ولی خوب !
اینهمه مسوولان سایت دارن خودکشی می کنند یه سر به صفحه اصلی بزنید دیگه بابا!اونجا گذاشتن راهنمای قدم به قدم RDR را.همین طور هم POP::FS را...من این سیوی که گفتی میخوام:biggrin1:
فقط یه راهنما گام به گام بزار ببینم چطور ردیفش کنم:biggrin1:
ممنون.
گلاب به روت 8 سالش هست و GTA ها رو هم کلا رو هوا می زنه کلا موضوع خشونت بازی اصلا مطرح نیست فقط خانواده ها به همین یک مورد گیر نمی دن !
دوستاناین فایل رو دانلود بکنید ، بعد یک فلش به کنسولتون وصل کنید و سیو بازی RDR رو توش کپی بکنید ، بعد با یکی از نرم افزار هایی که فلش رو Extract میکنن ، فایل سیو رو پیدا بکنین و فایلی که دانلود کردین رو توش کپی بکنین ، بعد هم برین بشینین بازی کنین حالشو ببرین ! :biggrin1:
اطلاعات بیشتر در اینجا
ویرایش :
دوستانی که راهنمای قدم به قدم میخوان ، من هنوز خودم اینکارو امتحان نکردم . هر وقت اینکارو کردم راهنما رو میزارم!:cheesygri