Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ها منظور از صدا فحش هست ؟ اون و خشونت هم جلوی خانواده هم مشکل نداره بازم فقط همونا ! ما که خدا رو شکر تا حالا Spot نشدیم :دی چون خانواده زیاد علاقه نداره بیاد تو اتاق ما بازیمون رو ببینه !
من بهت پیشنهاد می کنم صداش رو کم کنی چون صداهایی به غیر از فحش داره که خیلیم بلند و یکنواخت هستش! (امیدوارم متوجه امر شده باشی! :biggrin1: )

دوستان من با دوئل مشکل دارم!!! هرچی دکمه شلیک رو می زنم اون نوار گوشه صفحه خیلی کم کم پر میشه و گاهیم یهو میره تا ته!!! حکایت چیه؟؟؟ روال کار دوئل چیه؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان من با دوئل مشکل دارم!!! هرچی دکمه شلیک رو می زنم اون نوار گوشه صفحه خیلی کم کم پر میشه و گاهیم یهو میره تا ته!!! حکایت چیه؟؟؟ روال کار دوئل چیه؟؟

بعد از اينكه توي صحنه دوئل اول اون طرف رو نشون ميده بعد تو رو نشون ميده - بعد دوربين مياد از ديده تو (تو حالت دٍد آي) - بايد بزاري ديدت نسبت به طرف مقابل نزديك بشه بعد نشونه بگيري و...

نبايد تا دوربين رفت تو حالت دٍد آي خيلي سريع كليد شليك رو بزني ...

اميدوارم همرو تو دوئل اُملت كني ! :biggrin1:

به جاهاي حساس نشونه بري پر ميشه ، سعي كن تفنگش رو بزني ، از همه مهمتره . هر چي بيشتر بهتر.

اسپم نداه برادر زشته ! :دی
من بهت پیشنهاد می کنم صداش رو کم کنی چون صداهایی به غیر از فحش داره که خیلیم بلند و یکنواخت هستش! (امیدوارم متوجه امر شده باشی! :biggrin1: )

خوب من که اون مرحله رو نرفتم ! :دی ولی متوجه امر شدم :دی صدا خیلی چیز ها می تونه باشه از جمله فحش تو بازی ها لازم هم نیست سوت بزنید ! :دی ولی کلا صدا یکنواخت و بلند چیز بدی نیست فقط باعث آزار و اذیت می شود و هیچ گونه مشکل از لحاظ اخلااقی ندارد پس کلا نتیجه می گیریم صدا بلند هم باشد هیچ اشکالی پیش نمی اید پس من هم صدای تلویزیون رو در آن مرحله نامیده شده کم نمی کنم ! :دی

نه ندیدم .ولی دیروز که رفتمش دیدم اون لباسه لباسه اولش نبود :mad:
این کروات داره .اون کروات نداره کلاه داره!

چه گیری دادی ها :دی با هرچی تنته بازی کن دیگه ! :دی

من تقریبا همون روزای اول بازی رو تموم کردم.

ولی یه نکته توجه منو خیلی جلب کرد که در مورد پایان بازی ، در SP میگم.

اگه تموم نکردید نخونید !

در کل بازی من اصلا با شخصیت جان ارتباط بر قرار نکردم ولی صحنه کشته شدنش کلا انگار یه تلنگری به بازی بود ... مخصوصا اخرای بازی که بازی حول زندگی خانوادگی جان پیش میره حس خوبی داشت.

Perfect Ending!!!:eek::((:love:
بازی خیلی عالی پیش رفت و شخصیت جان که خیلی عمیق نبود در اواخر بازی و مخصوصا صحنه مرگش فوق العاده با مخاطب ارتباط برقرار می کرد.اشک من را که در آورد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or