ahmadreza.abta
کاربر سایت
خبری از نسخه ی PC نشده ؟
من نميدونم ولی معمولش که مثل gta ها 6 ، 7 ماه بد از xbox هست
خبری از نسخه ی PC نشده ؟
خسته نباشی...احتمالا شما هم هیچگونه باگی تو بازی ندیدید!راست گفتی ها دقت نکرده بودم .ما رو بگو یه عمر تو نخ این لباسه بودیم:cheesygri
ها منظور از صدا فحش هست ؟ اون و خشونت هم جلوی خانواده هم مشکل نداره بازم فقط همونا ! ما که خدا رو شکر تا حالا Spot نشدیم چون خانواده زیاد علاقه نداره بیاد تو اتاق ما بازیمون رو ببینه ! :أ
من بهت پیشنهاد می کنم صداش رو کم کنی چون صداهایی به غیر از فحش داره که خیلیم بلند و یکنواخت هستش! (امیدوارم متوجه امر شده باشی! :biggrin1: )ها منظور از صدا فحش هست ؟ اون و خشونت هم جلوی خانواده هم مشکل نداره بازم فقط همونا ! ما که خدا رو شکر تا حالا Spot نشدیم چون خانواده زیاد علاقه نداره بیاد تو اتاق ما بازیمون رو ببینه !
دوستان من با دوئل مشکل دارم!!! هرچی دکمه شلیک رو می زنم اون نوار گوشه صفحه خیلی کم کم پر میشه و گاهیم یهو میره تا ته!!! حکایت چیه؟؟؟ روال کار دوئل چیه؟؟
من اخرین علامت سوالی که رفتمبازي رو تا 83% رفتم ديكه علامت سوالي تو نقشه نيست بايد جه كار كنم؟؟؟:crying1:
من بهت پیشنهاد می کنم صداش رو کم کنی چون صداهایی به غیر از فحش داره که خیلیم بلند و یکنواخت هستش! (امیدوارم متوجه امر شده باشی! :biggrin1: )
نه ندیدم .ولی دیروز که رفتمش دیدم اون لباسه لباسه اولش نبود
این کروات داره .اون کروات نداره کلاه داره!
چه گیری دادی ها با هرچی تنته بازی کن دیگه !
نه دیگه اصل بازی تو همین لباس خلاصه میشه:biggrin1:
کدوم قدم به قدم؟ تا کجا؟ من کیم تو کیی؟:biggrin1: (اگه منظورت قدم به قدم بازی سنتر آره ولی نمیدونم این لباسه اسمش چیه چون اسماشون رو زده)قدم به قدم بازی رو خوندی تو همین جا ؟