^_GHOST_^
کاربر سایت
به نظرم کال او جوارز بهتره!من که دارم کال رو بازی میکنم!!!!نظر شما چیه؟
کال اول شخصه ولی این سوم شخص ! چه ربطی داره ؟
جایی این حرفو نزنی این یک سر و گردن از call of juarez بهتره!:biggrin1:به نظرم کال او جوارز بهتره!من که دارم کال رو بازی میکنم!!!!نظر شما چیه؟
از نظر من cal واقعا داستان گيرايي داشت (قسمت اخر cal2 نزديك بود گريم بگيره) اما اگه بريد توي جزئيات ميبينيد واقعا cal در مقابل redemption حرفي براي گفتن نداره.من خودم كه توي جزئيات اسباي اين بازي موندم ديگه بقيش بماند.خوب مهم اینه مه بازی نچسبید:cheesygri
دوستان میشه بگید که اگه قسمت story داستان رو تموم کنیم میشه که بازم به بازی ادامه داد؟
منظورم واسه chalengeها ست.
با LT هدف بگیر عد Right Stick رو فشار بده .سلام کسی میدونه قابلیت dead eye چطوری فعال کنم من هر کاری می کنم نمی شه
دوست عزیز اگر داستان RDR رو هم بطور کامل و به دقتدنبال بکنی (دمو هارو رد نکنی ، وقتی رو کالسکه با کسی صحبت میکنی رد نکنی و ...) داستانش واقعا برات جذاب میشه ! البته از لحاظ داستان هر دو بازی محبوبیت و جذابیت خاص خودشون رو دارن و منم با داستان جفتشون حال کردم ولی یکی از چیزهایی که بازی های Sandbox راک استار رو از بقیه بازی ها متمایز میکنه دیالوگ هایی هستن که در دموها و بین ماموریت ها رد و بدل میشن ، اگر یکم روشون دقت کنین متوجه میشین !از نظر من cal واقعا داستان گيرايي داشت (قسمت اخر cal2 نزديك بود گريم بگيره) اما اگه بريد توي جزئيات ميبينيد واقعا cal در مقابل redemption حرفي براي گفتن نداره.من خودم كه توي جزئيات اسباي اين بازي موندم ديگه بقيش بماند.
یه سری آدم رندوم هستن که اکثرا دم بار وایسادنو دعوتت میکنن به دوئل که اگه بی رو بزنی درخواستشونو قبول میکنی غیر از این اگه موقع بازی پوکر تقلب کنی و یکی مچتو بگیره بازم طرف میگه پاشو بریم دوئل که این یکی اجباریه فقط مشکلش اینه که هرچی بردی و هرچی اون اولم گذشته بودی سر میز از کفت میره
منظورتون همين بازي با چاقو هست؟من كه هرچي بازي ميكنم پول ميبازم شما چه طوري ميبريد؟ :cheesygri :blushing:
چرا اينجوري :blushing: شدي ؟! منم يه بار ميبرم - يه بار ميبازم ! كلا تصميم گرفتم بيخيالش بشم -
چون هي 100 تا ميبرم 100تا ميبازم ... (يه جورايي خودم رو اُسكُل ميكنم ! :biggrin1: )