نیاز به احساس نداره چون واقعا قراره بشه . بهترین استفاده از RAGE تا کنون.با ديدن اين عكس ها آدم احساس ميكنه بازي زيادي فوق العاده ميشه :biggrin1:
ممنون فري.
نیاز به احساس نداره چون واقعا قراره بشه . بهترین استفاده از RAGE تا کنون.با ديدن اين عكس ها آدم احساس ميكنه بازي زيادي فوق العاده ميشه :biggrin1:
ممنون فري.
این که قدیمیه واسه هفته پیش فک کنم .رو ساختموناي ما چه عكسايي ميزارن اونوقت اونجا چه عكسايي ميزارن :biggrin1: تبديل شده به ديوار مقدس !
اما واقعا چقدر قشنگ شده . چششون دراد :biggrin1:
این که قدیمیه واسه هفته پیش فک کنم .
این رو نقاشی کردن یا یه چیزی اویزون کردن گُلـِه دیفال؟! .
البته جاش اينجا ني , ولي فك نكنم نقاشي باشه (ولي به نظر منم نقاشيه) چون هزينه ميره بالا و هردفعه كه ميخوان نقاشي كنن كيفيت كار مياد پايين (واسه اينكه قبلي ها اونجان و رنگ و كوفت و زهر مار و .... :biggrin1 بعدشم پول نقاش و ...آره من ديدم كسي نزاشت گذاشتم !
به نظر من نقاشي هستش اما از اون نما كه نگاه ميكني انگار چيزي آويزون كردن اما نقاشيه
من دقيقا همين احساس رو داشتم وقتي تريلر رو نيگا ميكردم و فك كنم سازنده ها هم همين رو ميخواستنانگار داری GTA بازی می کنی
راستي عمو فري :biggrin1: موتورش هم همون موتور gta هست ديگه مگه اونم rage بود ؟؟؟نیاز به احساس نداره چون واقعا قراره بشه :biggrin1:. بهترین استفاده از RAGE تا کنون.
دقیقا 20 روز دیگه ! :biggrin1:بازم راک استار که ابروی رفته هرچی بازیه میخره....
راستی من حوصله نگا کردن تقویم ندارم.
27اوریل کی میشه؟
یا حق
هــــاَُِّ ! راست میگی ! من حواسم نیود !نه مهندس 1ماه و 20 روز دیگه.