Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خداوکیلی گیم پلشو که نگاه می کنی با خودت میگی 10 حقشه :eek:
انگار داری GTA بازی می کنی :love:
منتظر یه بازی رویایی باشید ;)
موفق باشید :smile:

وای این طناب بازیش منو دیونه کرده فرض کن یارو رو به طناب میبست بعد با اسب میکشید
این راکستار هم واقعا فوق العاده تو open world ها عمل میکنه

نميدونم ديدين يا نديدين اما اگه نديدين الان ببينين :biggrin1:

rdr_canalgreene1.jpg

rdr_canalgreene2.jpg

نوید این ساختمون دقیقا همون ساختمونیه که *R بازی های قبلی خودش (GTA IV و GTA Chinatown Wars) رو روش تبلیغ کرده بود ! کلا مثنکه این قسمت از دیوار ساختمونرو خریده :دی نمیدونم میدونین یا نه ساختمونه توی New York ـه

رو ساختموناي ما چه عكسايي ميزارن اونوقت اونجا چه عكسايي ميزارن :biggrin1: تبديل شده به ديوار مقدس !
اما واقعا چقدر قشنگ شده . چششون دراد :biggrin1:

رو ساختموناي ما چه عكسايي ميزارن اونوقت اونجا چه عكسايي ميزارن :biggrin1: تبديل شده به ديوار مقدس !
اما واقعا چقدر قشنگ شده . چششون دراد :biggrin1:
این که قدیمیه واسه هفته پیش فک کنم :دی.
این رو نقاشی کردن یا یه چیزی اویزون کردن گُلـِه دیفال؟! :دی.

این که قدیمیه واسه هفته پیش فک کنم :دی.
این رو نقاشی کردن یا یه چیزی اویزون کردن گُلـِه دیفال؟! :دی.

آره من ديدم كسي نزاشت گذاشتم !
به نظر من نقاشي هستش اما از اون نما كه نگاه ميكني انگار چيزي آويزون كردن اما نقاشيه :biggrin1:

آره من ديدم كسي نزاشت گذاشتم !
به نظر من نقاشي هستش اما از اون نما كه نگاه ميكني انگار چيزي آويزون كردن اما نقاشيه
البته جاش اينجا ني , ولي فك نكنم نقاشي باشه (ولي به نظر منم نقاشيه) چون هزينه ميره بالا و هردفعه كه ميخوان نقاشي كنن كيفيت كار مياد پايين (واسه اينكه قبلي ها اونجان و رنگ و كوفت و زهر مار و .... :biggrin1:) بعدشم پول نقاش و ...
ولي كلا كار با حاليه
انگار داری GTA بازی می کنی
من دقيقا همين احساس رو داشتم وقتي تريلر رو نيگا ميكردم و فك كنم سازنده ها هم همين رو ميخواستن
اگه به تير زدن ها دقت كني عين gta هستش و يارو ولو ميشه رو زمين مثل gta
نیاز به احساس نداره چون واقعا قراره بشه :biggrin1:. بهترین استفاده از RAGE تا کنون.
راستي عمو فري :biggrin1: موتورش هم همون موتور gta هست ديگه مگه اونم rage بود ؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or