Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا میگم مطمئنی افت فریم داره؟ من تریلر ازش دیدم نداشتا. ولی اگر داشته باشه اصلا حال نمیده.
عزیز من تریلری که تو مجله بازیرایانه هست رو ببین فک کنم بخاطر جزئیات بالاس چون خیلی گرافیک بالایی داره و در کل خوشل موشلاس!(به قول علی صادقی!) امید وارم مشکلش حل شه:cheesygri

اقای جکی شما تو همه ی تاپیکا میرین میگین 1 ماه دیگه میاد بیاد چرت و پرت بگین :eek: این دیگه چه نوعش هست؟
مشکل فریم ریت نداره بازی به این خوبی مگه میشه افت فریم داشته باشه؟

عزیز من تریلری که تو مجله بازیرایانه هست رو ببین فک کنم بخاطر جزئیات بالاس چون خیلی گرافیک بالایی داره و در کل خوشل موشلاس!(به قول علی صادقی!) امید وارم مشکلش حل شه:cheesygri
نمیدونم ولی اگر اینطور باشه که تو تریلر اینقدر به چشم میاد مطمئن باش تو بازی اصلی عصاب خورد کن

میشه. من که نمیگیرمش.

اقای جکی شما تو همه ی تاپیکا میرین میگین 1 ماه دیگه میاد بیاد چرت و پرت بگین :eek: این دیگه چه نوعش هست؟
مشکل فریم ریت نداره بازی به این خوبی مگه میشه افت فریم داشته باشه؟
دستتون درد نکنه چقدر به من لطف دارید خدا زیادتون کنه!!!!!:mrgreen: پس دموش مشکل داشته به هر حال شرمنده

نمیدونم ولی اگر اینطور باشه که تو تریلر اینقدر به چشم میاد مطمئن باش تو بازی اصلی عصاب خورد کن

میشه. من که نمیگیرمش.
افت فریم تو دموی من بوده شاید تو خود بازی درست بشه به هر حال 1 ماه(قابل توجه اون پست قبلیه:biggrin1:)مونده تا بیاد ایشالاه درست میشه

من واقعا از این جور بازیا که افت فریم داره بدم میاد. مثل اون gta iv واقعا 10 دقیقه هم بازی نکزدم. هم محیط دیر

رندر میشد هم افت فریم ریت داشت. فکر کنم دیگه x360 داره از رده خارج میشه.

من واقعا از این جور بازیا که افت فریم داره بدم میاد. مثل اون gta iv واقعا 10 دقیقه هم بازی نکزدم. هم محیط دیر

حرفت جالب بود
چه ربطی به 360 داره
نسخه IV اون PS3 که فاجعه بود در هرد هیروشیما

این بازی هم رو هر 2 کنسول هست و باید باز هم ببینم PS3 چه میکنه در Compare

منم trailer زیاد دیدم از این بازی کجاش دقیق Performance problem داره من نمیدونم
اگه هم باشه به engine بازیه نه hardware
این همه بازی گردن کلفت اومدن همه مثل هلو اجرا میشن

نگو این حرفو برو رو هاردت نصب کن درست میشه افت فریمم ندارم برا جی تی ای تازه وقت زیاده ردمشن درست میشه خونتو کثیف نکن:biggrin1:

حرفت جالب بود
چه ربطی به 360 داره
نسخه IV اون PS3 که فاجعه بود در هرد هیروشیما

این بازی هم رو هر 2 کنسول هست و باید باز هم ببینم PS3 چه میکنه در Compare

منم trailer زیاد دیدم از این بازی کجاش دقیق Performance problem داره من نمیدونم
اگه هم باشه به engine بازیه نه hardware
این همه بازی گردن کلفت اومدن همه مثل هلو اجرا میشن
حرف حقو شنیدین راست میگه دیگه بازی دو موتور داره قبلن ! هم گفتم :cool:

نگو این حرفو برو رو هاردت نصب کن درست میشه افت فریمم ندارم برا جی تی ای تازه وقت زیاده ردمشن درست میشه خونتو کثیف نکن:biggrin1:
ولی من دارم. وقتی صفحه تند میشه یا درگیری میشه افت فریم ریت دارم. در ضمن من رو هارد نصب کردم.

ولی من دارم. وقتی صفحه تند میشه یا درگیری میشه افت فریم ریت دارم. در ضمن من رو هارد نصب کردم.
خب دیگه نمیدونم چی بگم ولی 360 از همه چی بهتره(بهث رو عوض نکنین!:biggrin1:) ما نمیدونیم 1 ماه مونده(قابل تو جه پست قبلی:biggrin1:)ایشالاه درست میشه

خب دیگه نمیدونم چی بگم ولی 360 از همه چی بهتره(بهث رو عوض نکنین!:biggrin1:) ما نمیدونیم 1 ماه مونده(قابل تو جه پست قبلی:biggrin1:)ایشالاه درست میشه
شما تو تلویزیون چند اینچ بازی میکنی؟

در ضمن من یه تریلر دیدم از بازی که یارو داشت توضیح میداد که تو بازی هم میتونی آدم بدی باشی هم

میتونی آدم خوبی باشی. انتخاب با خودته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or