Fenris Wolf
کاربر سایت
:blushing::blushing:ممنون من از بازی خیلی انتظار دارم. خدا کنه افت فریمش حل شه و گرنه حال گیری شدیدیه. کسی نی تو این تاپیک اه اه اه31 ارديبهشت
بیاین یه چی بپرونین
آخرین ویرایش:
:blushing::blushing:ممنون من از بازی خیلی انتظار دارم. خدا کنه افت فریمش حل شه و گرنه حال گیری شدیدیه. کسی نی تو این تاپیک اه اه اه31 ارديبهشت
آقا میگم مطمئنی افت فریم داره؟ من تریلر ازش دیدم نداشتا. ولی اگر داشته باشه اصلا حال نمیده.کسی نی اینجا بازی 1 ماه دیگه میاد بد تاپیک انقدر سوت و کور
عزیز من تریلری که تو مجله بازیرایانه هست رو ببین فک کنم بخاطر جزئیات بالاس چون خیلی گرافیک بالایی داره و در کل خوشل موشلاس!(به قول علی صادقی!) امید وارم مشکلش حل شه:cheesygriآقا میگم مطمئنی افت فریم داره؟ من تریلر ازش دیدم نداشتا. ولی اگر داشته باشه اصلا حال نمیده.
نمیدونم ولی اگر اینطور باشه که تو تریلر اینقدر به چشم میاد مطمئن باش تو بازی اصلی عصاب خورد کنعزیز من تریلری که تو مجله بازیرایانه هست رو ببین فک کنم بخاطر جزئیات بالاس چون خیلی گرافیک بالایی داره و در کل خوشل موشلاس!(به قول علی صادقی!) امید وارم مشکلش حل شه:cheesygri
دستتون درد نکنه چقدر به من لطف دارید خدا زیادتون کنه!!!!!:mrgreen: پس دموش مشکل داشته به هر حال شرمندهاقای جکی شما تو همه ی تاپیکا میرین میگین 1 ماه دیگه میاد بیاد چرت و پرت بگین این دیگه چه نوعش هست؟
مشکل فریم ریت نداره بازی به این خوبی مگه میشه افت فریم داشته باشه؟
افت فریم تو دموی من بوده شاید تو خود بازی درست بشه به هر حال 1 ماه(قابل توجه اون پست قبلیه:biggrin1مونده تا بیاد ایشالاه درست میشهنمیدونم ولی اگر اینطور باشه که تو تریلر اینقدر به چشم میاد مطمئن باش تو بازی اصلی عصاب خورد کن
میشه. من که نمیگیرمش.
حرفت جالب بودمن واقعا از این جور بازیا که افت فریم داره بدم میاد. مثل اون gta iv واقعا 10 دقیقه هم بازی نکزدم. هم محیط دیر
رندر میشد هم افت فریم ریت داشت. فکر کنم دیگه x360 داره از رده خارج میشه.
نگو این حرفو برو رو هاردت نصب کن درست میشه افت فریمم ندارم برا جی تی ای تازه وقت زیاده ردمشن درست میشه خونتو کثیف نکن:biggrin1:من واقعا از این جور بازیا که افت فریم داره بدم میاد. مثل اون gta iv واقعا 10 دقیقه هم بازی نکزدم. هم محیط دیر
رندر میشد هم افت فریم ریت داشت. فکر کنم دیگه x360 داره از رده خارج میشه.
حرف حقو شنیدین راست میگه دیگه بازی دو موتور داره قبلن ! هم گفتمحرفت جالب بود
چه ربطی به 360 داره
نسخه IV اون PS3 که فاجعه بود در هرد هیروشیما
این بازی هم رو هر 2 کنسول هست و باید باز هم ببینم PS3 چه میکنه در Compare
منم trailer زیاد دیدم از این بازی کجاش دقیق Performance problem داره من نمیدونم
اگه هم باشه به engine بازیه نه hardware
این همه بازی گردن کلفت اومدن همه مثل هلو اجرا میشن
ولی من دارم. وقتی صفحه تند میشه یا درگیری میشه افت فریم ریت دارم. در ضمن من رو هارد نصب کردم.نگو این حرفو برو رو هاردت نصب کن درست میشه افت فریمم ندارم برا جی تی ای تازه وقت زیاده ردمشن درست میشه خونتو کثیف نکن:biggrin1:
خب دیگه نمیدونم چی بگم ولی 360 از همه چی بهتره(بهث رو عوض نکنین!:biggrin1 ما نمیدونیم 1 ماه مونده(قابل تو جه پست قبلی:biggrin1ایشالاه درست میشهولی من دارم. وقتی صفحه تند میشه یا درگیری میشه افت فریم ریت دارم. در ضمن من رو هارد نصب کردم.
شما تو تلویزیون چند اینچ بازی میکنی؟خب دیگه نمیدونم چی بگم ولی 360 از همه چی بهتره(بهث رو عوض نکنین!:biggrin1 ما نمیدونیم 1 ماه مونده(قابل تو جه پست قبلی:biggrin1ایشالاه درست میشه