البته استارت پر قدرتی نزد...خودم از 2004 به بعد Gun وCoJ و Desprados رو یادم میاد...اصلا سبکشون با هم فرق داره. نمی دونم اما خودم بیشترین بازی وسترنی که دوست داشتم Red Dead 1 بود. واقعا معرکه بود. به معنای واقعی و پر فروش ترین بازی وسترن هم شد با 1.5 میلیون فروش. سره همین دوباره زانر وسترن استارت زد.
خوده Red Dead کیفیتش از همه بهتر بود خب اما سخته شرکتی بازی هاش قده بازی های R* قوی باشند. مثلا Gun گرافیکش بهتر بود , open-world بود تازه Bullet Time بازی Red Dead رو هم پیشرفته تر کرده بود اما اخرش متوسط امتیازاتش 10 تا پایینتر از RDR شد. شماره جدید با توجه به استفاده از موتور تکمیل شده Rage فکر کنم یکی از بهترین بازی های open-world از بعد تکنیکی بشه.البته استارت پر قدرتی نزد...خودم از 2004 به بعد Gun وCoJ و Desprados رو یادم میاد...
این جزو عناوین همه چیز تمام باید باشه. اگر روندش تکراری نباشه دیگه فکر نمیکنم موردی داشته باشه. با توجه به نسخه قبل، گیم پلیش خدا بایدباشه.فری ممنون .
محیط های بازی آدم رو در قلب طبیعت وسترن فرو میبره ... باز هم راکستار داره میترکونه .
من احساس میکنم این بازی محیطاش خیلی بیشتر از COJ میچسبه .
نسخه ی اول هم عالی کار شده بود . گستردگی محیط و مخصوصا داستانش که وقعا درگیر کننده بود . من که خیلی منتظر نسخه ی دومشم .
:biggrin1: ...