این چیزا از ما گذشته...!:biggrin1:بچه بشین درست رو بخون ... مگه تو نهایی نداری ؟!:biggrin1:
...
من حتما این بازی رو باید انجام بدم ولی 25 خرداد ، و شایدم بعد از شهریور
بچه ها لباسا چجوري باز ميشن ؟ يه سئوال من تو ارماديلو اون اولا كه بازيو شوروع كردم رفتم تو يكي از اون بار ها كه ميشه ازش اتاق خريد يه يارو با كت شلوار سفيد با جان صحبت ميكننه من موقعي كه رفتم جلو يارو مرده هنوز لود نشده بود و گرافيك ش در حد پي اس 1 بود!!!! اما 10 ثانيه بد درست شد!!!!! موضوع چيه مشكل از بازيه يا كلا طبيعيه ؟ چون همه لود بودن جز اون :confused:
آره منم دقیقا همینطوریم.یکی این یکی Black jack:biggrin1:من عاشقه مسابقه چاقوشم هموني كه بايد چاقو رو بين انگشتات به ميز بزني و اسيبي به دستت نرسه با اين يارو 100 دلاري شرط ميبندم و هي برنده ميشم اين الاغم بلند نميشه هي ميبازه:laughing:
اره زیرش سرعتش رو نوشته فقط 3 تا اسبن که سرعتشون از همه بیشترهاقا بین اسبهای مختلف فرقی هم میکنه از نظر سرعت و قدرت ؟
نه فرقی نداره...هميشه اون اسبی که با سوت مياد پيشت از همه قوی تره تو نفس داشتن......
20 درصد بازی رو رفتم اما از outfit ها فقط یه دونش بازه و ماموریتاش هست اما بقیه ش undiscover . چیکار باید بکنم باز شه ؟
اون پولی که شما میدین توی بانک نمیره.معمولاً وقتی تحت تعقیب باشین و جریمه بشین باید برین توی اون ایستگاه های مخصوص که بانک هم نیست و جریمه جرم و جنایات خودتون رو بپردازید تا سابقتون پاک بشه.وقتی پول رو میزاریم تو بانک چوری میشه پسش گرفت
من هنوز مشکلم با اسبها حل نشده !!
وقتی میرم تو دشت و صحرا و با طناب یکی از این اسبهای گله های وحشی رو می گیرم ، انگار نه انگار که باید رام بشه . خیلی راحت بدونم رام کردن سوارش میشم و ازش استفاده می کنم . مشکل کجاست ؟